PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر رنگها بر آرامش انسان

*مینا*
1st August 2009, 12:12 PM
یکی از رنگهای گرم، رنگ قرمز است که به شما احساس اعتمادبهنفس و شادابی میدهد: اما در زمانی که احساس عصبانیت میکنید، استفاده از رنگ قرمز ممکن است باعث افزایش خستگی و عصبانیت شما بشود، بنابراین در مواقعی که احساس کسالت روحی و جسمی میکنید، از این رنگ استفاده نکنید. افراد کمی هستند که از این رنگ در لباسهای خود استفاده میکنند. در کل، رنگ قرمز برای آرامش و استراحت آنچنان سودمند نیست، زیرا هیجان و تحرک را در انسان بیدار میکند.

رنگهای نارنجی و زرد، بهعلت گرما انرژی که در خود دارند، برای زمان استراحت مناسب نیستند، ولی برای آن زمانی که شما خواستار اعتمادبهنفس، شجاعت، پشتکار و حرکت به سوی موفقیت هستید، بسیار مناسب میباشند.

رنگهای سبز، آبی و بنفش، رنگهای سرد هستند. این رنگها در طبیعت بهصورت فراوانی وجود دارند. آسمان بیکران، آبی است دریاهای نیلگون، گاهی آبی و گاهی سبز و جنگلها همیشه سبز هستند رنگهای سرد بهعلت احساس س و عدم تحرکی که دارند، آرامش و آسودگی را ایجاد میکنند. پرده ملحفه و روتختی سبز رنگ، در خواب عمق بسیار مؤثر هستند. ثابت شده است که رنگ آبی برای قلب مفید است و عصبانیت را از بین میبرد.

رنگهای سفید و خاکستری بهطور معمول، خنثی هستند و احساس خاصی به بیننده القاء نمیکنند. استفاده از این رنگها بهصورت خالص نه ایجاد آرامش کرده و نه فرد را هیجانزده میکشند.

تکناز

A.L.I
1st August 2009, 03:16 PM
آخ من اینقدر رنگ آبی آسمونی رو دوست دارم که حد نداره ! همش یاد دریا میوفتم :|

http://pictures.polandforall.com/images/picturesque-baltic-sea.jpg

امید عباسی
1st August 2009, 03:38 PM
من عاشق رنگ سبز و آبي روشنم

Mina_Mehr
1st August 2009, 05:40 PM
من عاشق رنگ سبز و آبي روشنم

دقیقا مثل من....................;;)با این تفاوت که من کلا آبی و سبز رو دوست دارم چه تیره چه روشن{happy}

MR_Jentelman
1st August 2009, 07:52 PM
منم عاشق رنگ آبی هستم هم از نوع کم رنگش هم از نوع پر رنگ ترش {happy};)

AvAstiN
1st August 2009, 08:01 PM
حالا همه ي مديراي آبي ، آبي دوست دارند !!{big green}
من قرمز و سبز رو دوس دارم {big green}{big green}

;)

Mina_Mehr
1st August 2009, 08:12 PM
حالا همه ي مديراي آبي ، آبي دوست دارند !!{big green}
من قرمز و سبز رو دوس دارم {big green}{big green}

;)

;)

*مینا*
1st August 2009, 08:14 PM
رنگایی که من دوست دارم متنوع هست
یعنی متناسب با زمان از یه چیزی خوشم میاد
ولی آبی رو بیشتر دوست دارم {happy}

MR_Jentelman
1st August 2009, 09:52 PM
رنگایی که من دوست دارم متنوع هست
یعنی متناسب با زمان از یه چیزی خوشم میاد
ولی آبی رو بیشتر دوست دارم {happy}

خوشم میاد اصالتتو فراموش نمیکنی اونم مدیر آبی بودنت;){happy}

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد