masoume.a.92
12th July 2014, 03:16 PM
http://up.vbiran.ir/uploads/3049140515904643662_DSC03950.JPG
http://up.vbiran.ir/uploads/31348140515904941426_DSC03949.JPG
این اختراع خودمه! [nishkhand]
مواد توی لازانیا :
گوشت چرخ کرده
میگو
قارچ
پیاز
فلفل دلمه نگینی
جعفری ریز شده
سیر رنده شده
پنیر موزارلا (پیتزا)
کالباس (در صورت خواست! [nishkhand] )
طرز پختن میگو:
3 ق غ آرد
3 ق غ زعفران دم کرده
2 ق غ روغن زیتون
2 ق غ آبلیمو (ترجیحا تاره [cheshmak] )
آب نصف لیوان
نمک فلفل
کمی جوش شیرین
اگه خواستین میشه توی روغن کنجد سرخ بشه.
میگو رو بشورین خشک کنین.
روغن زیتون + آبلیمو + نمک و فلفل رو مخلوط کنید و هم بزنید بعد میگو ها رو اضافه کرده و 2 ساعت بذارین تو یخچال. (بوی میگو از بین میره)
بعد از دو ساعت: آرد رو با آب و جوش شیرین و دم کرده ی زعفران خوب مخلوط کنید. بعد میگو ها رو به سس اضافه کنید
بعد توی روغن داغ شده سرخ کنید.
طرز تهیه مواد: (مختصر توضیح میدم!)
پیاز خرد شده رو سرخ کنین بعد قارچو اضافه کنید. یکم که آب انداخت فلفل دلمه و سیر و جعفری رم اضافه کنین بعد بذارین یکم سرخ شن. (اگه کالباس میریزین الان بریزین!)
گوشت چرخ کرده رو جدا گونه سرخ کنین و اضافه کنین به مواد قبلی. میگو رم اضافه کنید و یکم رب بزنید که خوشرنگ بشن.
لازانیا رو آبپز کنید و پهن کنید توی سینی.
مواد رو با پنیر موزارلای فراوون مخلوط کنید بریزید روی لازانیا و اون رو رول کنید.
برای قیف : اول یک لازانیا رو بصورت قیف دربیارید. بعد مواد و پنیر پیتزا رو بریزید توش.
نکته 1 :برای قیف بهتره ورقه ی لازانیا از نوع پهن تر باشه...
نکته 2: اگه فکر میکنید قیف ممکنه باز بشه با سیخ چوبی سفتش کنید.
http://up.vbiran.ir/uploads/7992140515903936066_DSC03947.JPG
حالا بذارید توی فر
(من با شعله ی GRIL پختمش)
نمیدونم چه مدت! [nishkhand]
وقتی پخت روش یه عالمه سس بزنید توصیه میکنم پودر آویشن هم حتما بریزید روی سس. [cheshmak]
میل بفرمایید.
[khastegi]
http://up.vbiran.ir/uploads/31348140515904941426_DSC03949.JPG
این اختراع خودمه! [nishkhand]
مواد توی لازانیا :
گوشت چرخ کرده
میگو
قارچ
پیاز
فلفل دلمه نگینی
جعفری ریز شده
سیر رنده شده
پنیر موزارلا (پیتزا)
کالباس (در صورت خواست! [nishkhand] )
طرز پختن میگو:
3 ق غ آرد
3 ق غ زعفران دم کرده
2 ق غ روغن زیتون
2 ق غ آبلیمو (ترجیحا تاره [cheshmak] )
آب نصف لیوان
نمک فلفل
کمی جوش شیرین
اگه خواستین میشه توی روغن کنجد سرخ بشه.
میگو رو بشورین خشک کنین.
روغن زیتون + آبلیمو + نمک و فلفل رو مخلوط کنید و هم بزنید بعد میگو ها رو اضافه کرده و 2 ساعت بذارین تو یخچال. (بوی میگو از بین میره)
بعد از دو ساعت: آرد رو با آب و جوش شیرین و دم کرده ی زعفران خوب مخلوط کنید. بعد میگو ها رو به سس اضافه کنید
بعد توی روغن داغ شده سرخ کنید.
طرز تهیه مواد: (مختصر توضیح میدم!)
پیاز خرد شده رو سرخ کنین بعد قارچو اضافه کنید. یکم که آب انداخت فلفل دلمه و سیر و جعفری رم اضافه کنین بعد بذارین یکم سرخ شن. (اگه کالباس میریزین الان بریزین!)
گوشت چرخ کرده رو جدا گونه سرخ کنین و اضافه کنین به مواد قبلی. میگو رم اضافه کنید و یکم رب بزنید که خوشرنگ بشن.
لازانیا رو آبپز کنید و پهن کنید توی سینی.
مواد رو با پنیر موزارلای فراوون مخلوط کنید بریزید روی لازانیا و اون رو رول کنید.
برای قیف : اول یک لازانیا رو بصورت قیف دربیارید. بعد مواد و پنیر پیتزا رو بریزید توش.
نکته 1 :برای قیف بهتره ورقه ی لازانیا از نوع پهن تر باشه...
نکته 2: اگه فکر میکنید قیف ممکنه باز بشه با سیخ چوبی سفتش کنید.
http://up.vbiran.ir/uploads/7992140515903936066_DSC03947.JPG
حالا بذارید توی فر
(من با شعله ی GRIL پختمش)
نمیدونم چه مدت! [nishkhand]
وقتی پخت روش یه عالمه سس بزنید توصیه میکنم پودر آویشن هم حتما بریزید روی سس. [cheshmak]
میل بفرمایید.
[khastegi]