PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نان حلقه ای بادام برای افطار



setayesh shb
11th July 2014, 04:32 PM
نان حلقه ای بادام برای افطار (http://www.rouzegareno.ir/fa/news/94089/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B7%D8%A7%D8%B1)

http://www.rouzegareno.ir/files/fa/news/1393/4/10/159559_339.jpg

این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .

مواد اولیه برای خمیر :

مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
آب گرم یک چهارم پیمانه
شیر گرم نصف پیمانه
شکر 3 قاشق غذا خوری
کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده 2 قاشق چایخوری
آرد 5 لیوان


مواد لازم برای داخل خمیر:

آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان
کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
بادام سه چهارم لیوان
شکر 3 قاشق غذا خوری
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری


مواد لازم برای شهد:

پودر شکر نصف لیوان
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
هل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :
قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

_ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )

_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )

_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )

_ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)

_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)

_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)

_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)

_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)

_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )

روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )

_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد