PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال با کدو چی درست کنم؟

M@hdi42
9th July 2014, 08:28 PM
سلام

بدون حاشیه برم سراغ اصل مطلب

یه کدو نارنجی دارم . مواد اولیه هم مشکلی ندارم

بگین چه غذاهایی میتونم درست کنم باهاش؟چیزی بلد نیستم راستش چون تا الان باهاش هیچ چیزی درست نکردم و نمیدونم

لطفا دستور پخت های عجیب غریب مثل دستور پخت های تو نت بهم ندین چون میخوام یه چیز سر راست باشه[nishkhand]

اگه کمک کنین قول میدم دستور درست کردن لواشک + سمبوسه+ ترشی بادنجون شکم پر رو براتون بزارم (خودم درست میکنم بعلاوه عکس)

[golrooz]

دبستان
9th July 2014, 08:43 PM
کدو رو با کمی روغن تفت دادم بعد 1فنجون آب میریزم تا بپزه بعد روشون شکر ودارچین و گردو وکنجد میریزم آخرشم یکم عسل

- - - به روز رسانی شده - - -

کاکا با کدو حلوایی
آرد برنج: 1 لیوان-پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان-شکر: نصف لیوان-تخم مرغ: 1یا 2 تا-شیر: نصف لیوان-جوش شیرین یا بیکینگ پودر: 1 ق چایخوری-مغز گردو خرد شده-گلاب-مغز هل کوبیده، زعفران

دبستان
9th July 2014, 08:44 PM
روغن مایع: کمی
کدو ی خرد شده: 500 گرم
شکر: 6قاشق غذاخوری
زعفران: مقداری
آّ ب : 1 لیوان
گلاب : مفداری

طرز تهیه
کدوا رو تو روغن تفت بدید ، آب و شکر و زعفرون رو گلاب اضافه کنید بزارید بجوشه و قوام بیاد ، ، و روش رو با خامه یا مغزها تزئین کنید

✿elnaz✿
9th July 2014, 08:55 PM
سلام

بگین چه غذاهایی میتونم درست کنم باهاش؟چیزی بلد نیستم راستش چون تا الان باهاش هیچ چیزی درست نکردم و نمیدونم

لطفا دستور پخت های عجیب غریب مثل دستور پخت های تو نت بهم ندین چون میخوام یه چیز سر راست باشه[nishkhand]

اگه کمک کنین قول میدم دستور درست کردن لواشک + سمبوسه+ ترشی بادنجون شکم پر رو براتون بزارم (خودم درست میکنم بعلاوه عکس)

[golrooz]

سلام
شوما لطف کن بعد افطار از این پستا بزار داداش [nishkhand]
خورشت کدو
قلیه کدو حلوایی

M@hdi42
9th July 2014, 09:18 PM
سلام
خورشت کدو
قلیه کدو حلوایی

خسته نباشی ابجی[nishkhand]

اسما رو که بلدم

بگو چطور درست کنم

✿elnaz✿
9th July 2014, 09:19 PM
خسته نباشی ابجی[nishkhand]

اسما رو که بلدم

بگو چطور درست کنم

سلامت باشی
من اسمشم نمیدونستم از مامان پرسیدم
توقعی داریا [nishkhand]

elinaaa
10th July 2014, 01:10 AM
سلام

[golrooz]

سلام
کدو هنوز سرجاشه یا خوردینش؟[nishkhand]
یه دستوری برای خورشت کدو دارم که خودم خوردم و خیلی خوبه
مواد لازمشم شامل پیاز- آلو-گوشت-رب گوجه- و از این کدوها که شما داری و البته ادویه و این چیزا مقدارشم به تعداد نفراتتون،خودتون حساب کنین
اولم پیازو سرخ میکنین و بعد تیکه های گوشتو باهاش یه کمی تفت میدین و بعد میریزین تو یه قابلمه با مقداری اب تا گوشتا بپزه و وقتی گوشتا پخت میتونیم بهش رب اضافه کنیم و بعد الوهایی که از قبل خیس خوردنو بهش اضافه میکنیم و بعد از یه چند دقیقه ای تیکه های کدورو که باید پوستشم بکنین به بقیه مواد اضافه میکنیم البته میتونیین کدوهارو یکمی با روغن تف بدین و بعد اضافه کنیین(یاد برنامه خانواده افتادم الان[nishkhand])و بعدشم صبر میکنیین تا خورشت جا بیفته شک نکنین که خیلی خوشمزست...
اون کاکایی هم که جناب دبستان دستورشو نوشتن خوبه اونم خوردم البته من فکر میکردم کاکارو فقط گیلانیا بلدن![labkhand]
البته معمولا مردم گیلان کدورو میپزن و میخورن یعنی تیکه های کدورو میچینن تو قابلمه و بعد یکمی اب میریزن روش و در قابلمه رو میبندن و اگرم کدوی شیرینی نباشه روش یکمی شکر میریزن خب اینجوری خاصیت کدو بیشتر حفظ میشه[cheshmak]
حالا شماهم دستور اون غذاها به خصوص سمبوسه رو بدین[nishkhand][cheshmak]

M@hdi42
10th July 2014, 12:00 PM
کدو رو با کمی روغن تفت دادم بعد 1فنجون آب میریزم تا بپزه بعد روشون شکر ودارچین و گردو وکنجد میریزم آخرشم یکم عسل

- - - به روز رسانی شده - - -

کاکا با کدو حلوایی
آرد برنج: 1 لیوان-پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان-شکر: نصف لیوان-تخم مرغ: 1یا 2 تا-شیر: نصف لیوان-جوش شیرین یا بیکینگ پودر: 1 ق چایخوری-مغز گردو خرد شده-گلاب-مغز هل کوبیده، زعفران

روغن مایع: کمی
کدو ی خرد شده: 500 گرم
شکر: 6قاشق غذاخوری
زعفران: مقداری
آّ ب : 1 لیوان
گلاب : مفداری

طرز تهیه
کدوا رو تو روغن تفت بدید ، آب و شکر و زعفرون رو گلاب اضافه کنید بزارید بجوشه و قوام بیاد ، ، و روش رو با خامه یا مغزها تزئین کنید

سلام
خورشت کدو
قلیه کدو حلوایی

سلام
کدو هنوز سرجاشه یا خوردینش؟[nishkhand]
یه دستوری برای خورشت کدو دارم که خودم خوردم و خیلی خوبه
مواد لازمشم شامل پیاز- آلو-گوشت-رب گوجه- و از این کدوها که شما داری و البته ادویه و این چیزا مقدارشم به تعداد نفراتتون،خودتون حساب کنین
اولم پیازو سرخ میکنین و بعد تیکه های گوشتو باهاش یه کمی تفت میدین و بعد میریزین تو یه قابلمه با مقداری اب تا گوشتا بپزه و وقتی گوشتا پخت میتونیم بهش رب اضافه کنیم و بعد الوهایی که از قبل خیس خوردنو بهش اضافه میکنیم و بعد از یه چند دقیقه ای تیکه های کدورو که باید پوستشم بکنین به بقیه مواد اضافه میکنیم البته میتونیین کدوهارو یکمی با روغن تف بدین و بعد اضافه کنیین(یاد برنامه خانواده افتادم الان[nishkhand])و بعدشم صبر میکنیین تا خورشت جا بیفته شک نکنین که خیلی خوشمزست...
اون کاکایی هم که جناب دبستان دستورشو نوشتن خوبه اونم خوردم البته من فکر میکردم کاکارو فقط گیلانیا بلدن![labkhand]
البته معمولا مردم گیلان کدورو میپزن و میخورن یعنی تیکه های کدورو میچینن تو قابلمه و بعد یکمی اب میریزن روش و در قابلمه رو میبندن و اگرم کدوی شیرینی نباشه روش یکمی شکر میریزن خب اینجوری خاصیت کدو بیشتر حفظ میشه[cheshmak]
حالا شماهم دستور اون غذاها به خصوص سمبوسه رو بدین[nishkhand][cheshmak]

کدو هستش[nishkhand]

خدا اجرتون بده . دوتا از این ها رو امروز درست می کنم حتما . نصفش این غذا نصف کدو هم اون یکی [nishkhand]

انشالله الوعده وفا. غذا ها رو درست میکنم حتما[nishkhand]

رسما کدبانو شدم من[nishkhand]

✿elnaz✿
10th July 2014, 12:22 PM
کدو هستش[nishkhand]

خدا اجرتون بده . دوتا از این ها رو امروز درست می کنم حتما . نصفش این غذا نصف کدو هم اون یکی [nishkhand]

آهریییین داداش خودمان
عکسشم بزار ببینیم چی از آب در میاد [nishkhand]

M@hdi42
10th July 2014, 12:38 PM
آهریییین داداش خودمان
عکسشم بزار ببینیم چی از آب در میاد [nishkhand]

میخوای ببینی چی در میاد یا مدرک میخوای که درست کردم؟ تو چشای من نگاه کن . اهان[nishkhand]

دبستان
10th July 2014, 12:58 PM
کدو هستش[nishkhand]

داداش عکس غذاها رو بزار ما ببینیم آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا[nishkhand]

محسن آزماینده
10th July 2014, 01:19 PM
من این مهدی را می شناسم

صرفا داره روزه دار آزاری میکنه

غدا کچا بود ؟؟؟[nishkhand]

✿elnaz✿
10th July 2014, 01:30 PM
میخوای ببینی چی در میاد یا مدرک میخوای که درست کردم؟ تو چشای من نگاه کن . اهان[nishkhand]

تمام موارد[nishkhand]
بعلاوه اموزش و نکات کلیتی

M@hdi42
10th July 2014, 02:04 PM
از خدا بترسید[nishkhand]

مچ ادم روزه دار رو نگیرید [nishkhand]

اینکه عکس نمیزارم صرفا به همین خواطره یه کم با ولع میخورم میترسم اشتهاتون کور بشه [nishkhand]

چون فقط عکس موقع خوردن رو میزارم [nishkhand]

elinaaa
10th July 2014, 02:08 PM
کدو هستش[nishkhand]

ان شاالله...البته اونطور که جناب آزماینده گفتن ما به شک افتادیم[nishkhand][cheshmak]

البته من یه دستور پخت آش هم دارم که دیشب یادم رفت بنویسم...آش کدو که به زبان گیلکی میشه کویی آش[bamazegi]

مواد لازمشم شامل برنج- کدو-شکر و شیر هست
به این صورت که کدورو پوست میکنیم و خورد میکنیم و با برنج و مقداری اب میزاریم که بپزن یعنی مثلا نصف کدو با یه پیمانه برنج تا جایی که تقریبا اب جذب مواد بشه (یه حالتی مث شیربرنج)
بعد از اون شیر میریزم و باز میزاریم مدتی بمونه تا خوب جا بیفته و بشه بهش گفت اش و بهش کمی شکر هم اضافه میکنیم و یکمی وانیل و موقع خوردن هم یکمی دارچین میتونین رو اش بریزین واسه افطاری خیلی خوبه[shaad]
و یه چیز دیگه درمورد تخمه های کدو!میتونیین تخمه هاشو دور نریزین و جمع کنین و بشورین و بزارین کاملا خشک بشه و بعد تفتش بدید[cheshmak]
موفق باشید[golrooz]

M@hdi42
10th July 2014, 02:18 PM
ان شاالله...البته اونطور که جناب آزماینده گفتن ما به شک افتادیم[nishkhand][cheshmak]

البته من یه دستور پخت آش هم دارم که دیشب یادم رفت بنویسم...آش کدو که به زبان گیلکی میشه کویی آش[bamazegi]

به این صورت که کدورو پوست میکنیم و خورد میکنیم و با برنج و مقداری اب میزاریم که بپزن یعنی مثلا نصف کدو با یه پیمانه برنج تا جایی که تقریبا اب جذب مواد بشه (یه حالتی مث شیربرنج)
بعد از اون شیر میریزم و باز میزاریم مدتی بمونه تا خوب جا بیفته و بشه بهش گفت اش و بهش کمی شکر هم اضافه میکنیم و یکمی وانیل و موقع خوردن هم یکمی دارچین میتونین رو اش بریزین واسه افطاری خیلی خوبه[shaad]
و یه چیز دیگه درمورد تخمه های کدو!میتونیین تخمه هاشو دور نریزین و جمع کنین و بشورین و بزارین کاملا خشک بشه و بعد تفتش بدید[cheshmak]
موفق باشید[golrooz]

محسن میدونه چقده قلب من پاکه شوخی میکنه [nishkhand]

اتفاقا در زبان کردی هم کویی میگن به کدو

شکر رو کجا استفاده میکنیم ؟ تو مواد اولیه بود

*FATIMA*
10th July 2014, 02:27 PM

البته من یه دستور پخت آش هم دارم که دیشب یادم رفت بنویسم...آش کدو که به زبان گیلکی میشه کویی آش

بعد از اون شیر میریزم و باز میزاریم مدتی بمونه تا خوب جا بیفته و بشه بهش گفت اش و [B]بهش کمی شکر هم اضافه میکنیم و یکمی وانیل و موقع خوردن هم یکمی دارچین میتونین رو اش بریزین واسه افطاری خیلی خوبه[shaad]
موفق باشید[golrooz]

[nishkhand][sootzadan]

elinaaa
10th July 2014, 02:33 PM
[nishkhand]

چه جالب!راستش من همیشه تصورم این بوده که اکثرا شمالی ها از کدو بیشتر استفاده میکنن و خب نمیدونم جاهای دیگه چجور چیزایی باهاش درست میکنن البته خورشت کدو نمیدونم دقیقا مال کجاست...چیزای دیگه هم شنیدم مثل کیک کدو یا کدو پلو ولی دستورشو بلد نیستم

به نظرم همون موقع که شیرو اضافه میکنیم شکرو بریزیم بهتره

محسن آزماینده
10th July 2014, 02:35 PM

من کاملا تکذیب میکنم

M@hdi42
10th July 2014, 02:38 PM
[nishkhand][sootzadan]

به جای مچ گرفتن بدو بیا یه چیزی به پدرت یاد بده [nishkhand]

من کاملا تکذیب میکنم

گذر پوست به .... میفته[nishkhand]

به نظرم همون موقع که شیرو اضافه میکنیم شکرو بریزیم بهتره

این دستور رو دکتر "ستاره اسمون شب" که بچه گیلانه برام خصوصی فرستاد دیشب:

واسه ی کیک کدو باید کدو رو بپزی...بعدش قسمت نرمشو از پوستش جداکنی و باهم بریزی تو ظرف و همه رو با گوشکوب له کنی!
بعدش آرد و تخم مرغ و شکر اضافه میکنی!
خوشمزگی این کیک به شیرینیشه!
وقتی مایه اش آماده شد به صورت کوکو توی ماهی تابه میذاری و سرخ میکنی!
به شدت خوشمزه است!
فقط باید حواست باشه که نه آردش کم باشه تا شل بشه و نه زیاد باشه تا سفت بشه!
تعداد و مقدار و اینارو نمیدونم! به تعداد افراد بستگی داره! ولی حتما امتحان کن! خیلی خوشمزه است!
هم گرمش خوبه هم توی یخچال سردش!

محسن آزماینده
10th July 2014, 02:43 PM
گذر پوست به .... میفته[nishkhand]

اصلا مهدی معروفه به دلش

دل که نیست. جیگر زلیخاست. پُت پُته

اطلا مظلومیت میباره از بچه ام

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد