agriculture
6th July 2014, 12:08 AM
انجیر (Common Fig)
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-1-550x330.jpg
انجیر (Common Fig)
این میوه گوشتدار و شیرین در اکثر نقاط جهان و ایران می روید و بعضی از نژادهای آن تا ۳ بار در طول سال میوه میدهد.
این میوه خوشمزه پس از رسیدن زرد رنگ و نوعی سیاه رنگ و شیرین می شود.
زادگاه این میوه پرخاصیت مشخص نیست اما بیشتر در سوریه ،ترکیه و شمال عراق ،به خاطر نوع خاک غنی از املاح معدنی آنجا کاشته می شود.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg)
در ایران نیز بیشتر به صورت کاشته شده در لرستان،خراسان،تهران و شیراز و … وجود دارد.
بهترین انجیر ایران ،مربوط به استهبان است.
از میوه،ریشه،پوست و شیرابه برگ این گیاه که حتی در قران کریم از آن ،یاد شده است،استفاده می شود.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-3.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-3.jpg)
ترکیبات شیمیایی :
این درخت ۱۰۰ ساله دارای ویتامین و املاح فراوانی به شرح ذیل است.
دارای ویتامین های A,B1,B2,C و املاح معدنی آهن،کلسیم،پروتئین و مقداری چربی می باشد.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/-4-e1403780132181.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-4.jpg)
خواص درمانی :
۱-نیرو بخش است و غذای خوبی برای عضلات ورزشکاران است.
۲-سینه را نرم کرده و سرفه را از بین می برد.
۳-مدر است و در سم زذایی بدن، بسیار موثر است.
۴-متابولیسم بدن را ،تنظیم می کند.
۵-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B ،در تسکین اعصاب، بسیار مفید است.
۶-نیروی جنسی را ،تقویت می کند.
۷-بواسیر را ،برطرف می کند.
۸-دهان را ،خوشبو می کند.
۹-در درمان نقرس، موثر است.
۱۰-در تقویت گوارش، موثر است.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-e1403780176301.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1.jpg)
۱۱-به خاطر داشتن کلسیم بالا جایگزین بسیار ارزشمندی به جای شیر و مشتقات آن بوده و در درمان پوکیاستخوان، بسیار موثر است.
۱۲-لثه ها را ،تقویت می کند.
۱۳-به خاطر داشتن فسفر ،در تقویت حافظه، موثر است.
۱۴-در درمان کم خونی، نقش بسیار موثری دارد.
۱۵-یبوست را برطرف می کند.
۱۶-از شیرابه برگ آن در درمان زگیل استفاده می کنند.
۱۷-التهابات بدن را ،از بین می برد.
۱۸-در درمان روماتیسم ،موثر است.
۱۹-اشتها را باز می کند.
۲۰-به دلیل داشتن آنزیم های هضم کننده پروتئین ،کرم های حلقوی را از بین می برند.
۲۱-خشک شده میوه انجیر (انجیر خشک) نیز دارای خواص انجیر بوده و حتی دارای قند و ویتامین E بیشتر از نوع تازه آن است.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-2.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-2.jpg)
توجه :
۱-خوردن میوه کال آن موجب خشکی و آفت دهان و مشکلات گوارشی می گردد.
۲-شیره انجیر سمی است و به هیچ عنوان نباید به صورت مصرف داخلی، استفاده گردد.
۳- بیماران دیابتی تا ۸ هفته اول خام گیاه خواری مطلق ،از این میوه استفاده نکنند.
۴-پخته خوارانی که قصد کاهش وزن دارند کمتر از این میوه بهشتی استفاده نمایند.
۵-پخته خواران در مصرف انجیر اعتدال داشته زیرا سبب بیرون ریزی های چشمی می گردد.
منبع:www.vegannews.i (http://www.vegannews.i)
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-1-550x330.jpg
انجیر (Common Fig)
این میوه گوشتدار و شیرین در اکثر نقاط جهان و ایران می روید و بعضی از نژادهای آن تا ۳ بار در طول سال میوه میدهد.
این میوه خوشمزه پس از رسیدن زرد رنگ و نوعی سیاه رنگ و شیرین می شود.
زادگاه این میوه پرخاصیت مشخص نیست اما بیشتر در سوریه ،ترکیه و شمال عراق ،به خاطر نوع خاک غنی از املاح معدنی آنجا کاشته می شود.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg)
در ایران نیز بیشتر به صورت کاشته شده در لرستان،خراسان،تهران و شیراز و … وجود دارد.
بهترین انجیر ایران ،مربوط به استهبان است.
از میوه،ریشه،پوست و شیرابه برگ این گیاه که حتی در قران کریم از آن ،یاد شده است،استفاده می شود.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-3.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-3.jpg)
ترکیبات شیمیایی :
این درخت ۱۰۰ ساله دارای ویتامین و املاح فراوانی به شرح ذیل است.
دارای ویتامین های A,B1,B2,C و املاح معدنی آهن،کلسیم،پروتئین و مقداری چربی می باشد.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/-4-e1403780132181.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-4.jpg)
خواص درمانی :
۱-نیرو بخش است و غذای خوبی برای عضلات ورزشکاران است.
۲-سینه را نرم کرده و سرفه را از بین می برد.
۳-مدر است و در سم زذایی بدن، بسیار موثر است.
۴-متابولیسم بدن را ،تنظیم می کند.
۵-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B ،در تسکین اعصاب، بسیار مفید است.
۶-نیروی جنسی را ،تقویت می کند.
۷-بواسیر را ،برطرف می کند.
۸-دهان را ،خوشبو می کند.
۹-در درمان نقرس، موثر است.
۱۰-در تقویت گوارش، موثر است.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-e1403780176301.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1.jpg)
۱۱-به خاطر داشتن کلسیم بالا جایگزین بسیار ارزشمندی به جای شیر و مشتقات آن بوده و در درمان پوکیاستخوان، بسیار موثر است.
۱۲-لثه ها را ،تقویت می کند.
۱۳-به خاطر داشتن فسفر ،در تقویت حافظه، موثر است.
۱۴-در درمان کم خونی، نقش بسیار موثری دارد.
۱۵-یبوست را برطرف می کند.
۱۶-از شیرابه برگ آن در درمان زگیل استفاده می کنند.
۱۷-التهابات بدن را ،از بین می برد.
۱۸-در درمان روماتیسم ،موثر است.
۱۹-اشتها را باز می کند.
۲۰-به دلیل داشتن آنزیم های هضم کننده پروتئین ،کرم های حلقوی را از بین می برند.
۲۱-خشک شده میوه انجیر (انجیر خشک) نیز دارای خواص انجیر بوده و حتی دارای قند و ویتامین E بیشتر از نوع تازه آن است.
http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-2.jpg (http://www.vegannews.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-2.jpg)
توجه :
۱-خوردن میوه کال آن موجب خشکی و آفت دهان و مشکلات گوارشی می گردد.
۲-شیره انجیر سمی است و به هیچ عنوان نباید به صورت مصرف داخلی، استفاده گردد.
۳- بیماران دیابتی تا ۸ هفته اول خام گیاه خواری مطلق ،از این میوه استفاده نکنند.
۴-پخته خوارانی که قصد کاهش وزن دارند کمتر از این میوه بهشتی استفاده نمایند.
۵-پخته خواران در مصرف انجیر اعتدال داشته زیرا سبب بیرون ریزی های چشمی می گردد.
منبع:www.vegannews.i (http://www.vegannews.i)