Almas Parsi
8th April 2014, 02:40 PM
طرز تهیه رول ماهی
هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دو حالت خوشمزه ست.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792335.jpg
غذای دریایی - طرز تهیه رول ماهی
مواد لازم :
[*=center]فیله ماهی: 3 عدد
[*=center]
[*=center]رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چایخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]جعفری برگ شده: 1 پیمانه
[*=center]
[*=center]کنجد و بذر کتان: 1 قاشق مرباخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]سیر تازه: 1 حبه
[*=center]
[*=center]پودر پنیر پارمژان: 1 قاشق غذاخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]آرد: 1 قاشق غذاخوری
[*=center]
[*=center]کورن میل: 4 قاشق غذاخوری
[*=center]
[*=center]سماق: 1 قاشق مربا خوری
[*=center]
[*=center]مایونز رقیق شده در آبلیمو: دلخواه
[*=center]
[*=center]نمک و فلفل: به مقدار لازم
[*=center]
[*=center]پنیرچدار اولد برای تزیین: دلخواه
طرزتهیه :
برگهای خرد نشده جعفری، سیر رنده شده، سماق، نمک و فلفل، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگی مرکبات است مثلا در لیمو همان لایه سبز خیلی نازک، کره سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792376.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792396.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792413.jpg
فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سو خاری بدون روغن مزه دار کنید حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید. حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است.
در این مرحله کمی با ظرافت و آرام کار کنید. از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید.
خیلی راحت است نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792454.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792475.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792490.jpg
در ظرفی ترکیبات آرد را با هم مخلوط کنید آرد، کورن میل، پودر پنیر، نمک و فلفل می توانید از هر ترکیبات که برایتان راحت تر است استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید حالا با دو دست رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید میتوانید به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید ماهی را آرد بزنید.
برای این کار از دو قاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتان هم آلوده نشود و ماهی را در ظرف آرد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف آن بریزید تا یک لایه نازک دورش را بگیرید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792527.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792539.jpg
در ظرف پختتان کمی روغن بریزید.
مثل عکس روغن را فقط در محلی که رول را قرار میدهید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشد تا بسوزد. رول ها را با همان دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدهید تا آرد اضافه اش بریزد و در ظرف پخت بگذارید.
یک ورقه آلومینیم روی آن بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792589.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792655.jpg
بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیاورید و آلومینیم را بردارید بوی عطرش را هم استشمام کنید اگر مایل بودید کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید من از پنیر چدار اول استفاده کردم در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگر، که به اندازه دلخواهتان طلایی بشود.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792679.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792737.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792752.jpg
رول خوشمزه آماده است. در ظرف قرار بدهید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی رویش بریزید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید.
غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسانی هست.
توضیحات ما طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحت است.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792799.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792823.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/201432214035.html)
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792836.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/201432214035.html)
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792836.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792850.jpg
منبع : اکا ایران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fcooking.akairan.com%2Fashpazi%2Ffi sh-sea%2F201432214035.html)
هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دو حالت خوشمزه ست.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792335.jpg
غذای دریایی - طرز تهیه رول ماهی
مواد لازم :
[*=center]فیله ماهی: 3 عدد
[*=center]
[*=center]رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چایخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]جعفری برگ شده: 1 پیمانه
[*=center]
[*=center]کنجد و بذر کتان: 1 قاشق مرباخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]سیر تازه: 1 حبه
[*=center]
[*=center]پودر پنیر پارمژان: 1 قاشق غذاخوری دلخواه
[*=center]
[*=center]آرد: 1 قاشق غذاخوری
[*=center]
[*=center]کورن میل: 4 قاشق غذاخوری
[*=center]
[*=center]سماق: 1 قاشق مربا خوری
[*=center]
[*=center]مایونز رقیق شده در آبلیمو: دلخواه
[*=center]
[*=center]نمک و فلفل: به مقدار لازم
[*=center]
[*=center]پنیرچدار اولد برای تزیین: دلخواه
طرزتهیه :
برگهای خرد نشده جعفری، سیر رنده شده، سماق، نمک و فلفل، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگی مرکبات است مثلا در لیمو همان لایه سبز خیلی نازک، کره سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792376.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792396.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792413.jpg
فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سو خاری بدون روغن مزه دار کنید حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید. حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است.
در این مرحله کمی با ظرافت و آرام کار کنید. از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید.
خیلی راحت است نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792454.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792475.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792490.jpg
در ظرفی ترکیبات آرد را با هم مخلوط کنید آرد، کورن میل، پودر پنیر، نمک و فلفل می توانید از هر ترکیبات که برایتان راحت تر است استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید حالا با دو دست رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید میتوانید به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید ماهی را آرد بزنید.
برای این کار از دو قاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتان هم آلوده نشود و ماهی را در ظرف آرد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف آن بریزید تا یک لایه نازک دورش را بگیرید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792527.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792539.jpg
در ظرف پختتان کمی روغن بریزید.
مثل عکس روغن را فقط در محلی که رول را قرار میدهید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشد تا بسوزد. رول ها را با همان دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدهید تا آرد اضافه اش بریزد و در ظرف پخت بگذارید.
یک ورقه آلومینیم روی آن بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792589.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792655.jpg
بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیاورید و آلومینیم را بردارید بوی عطرش را هم استشمام کنید اگر مایل بودید کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید من از پنیر چدار اول استفاده کردم در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگر، که به اندازه دلخواهتان طلایی بشود.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792679.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792737.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792752.jpg
رول خوشمزه آماده است. در ظرف قرار بدهید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی رویش بریزید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید.
غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسانی هست.
توضیحات ما طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحت است.
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792799.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792823.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/201432214035.html)
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792836.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/201432214035.html)
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792836.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1393/01/17/1396792850.jpg
منبع : اکا ایران (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fcooking.akairan.com%2Fashpazi%2Ffi sh-sea%2F201432214035.html)