توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخبه ها و مخترعین و ایده پردازا عزیز حتما توجه کنند!!!
فیزیکالست
3rd April 2014, 11:21 PM
توی پست ((چگونه کار میکند؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?209857-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F))) در همین بخش در مورد موتور جدید قایقها صحبت میکردیم بنده پیشنهاد دادم که ما شروع کنیم به بحث در مورد اینگونه موتور ها برای هواپیما تا ایده اولیه یا حتی نمونه اولیه آن از همین بخش به وجود بیاد لذا از همه کاربران تالار به خصوص مخترعین و نخبگان دعوت میکنم تا در همین پست یا پست ((چگونه کار میکند (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?209857-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F)؟)) بحث کنیم و به نتیجه خوبی برسیم تا این تکنولوژی رو ایران بدست بیاره زود باشین وقت تنگه!!!!
ابوالفضل92
4th April 2014, 01:04 AM
توی پست ((چگونه کار میکند؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?209857-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F))) در همین بخش در مورد موتور جدید قایقها صحبت میکردیم بنده پیشنهاد دادم که ما شروع کنیم به بحث در مورد اینگونه موتور ها برای هواپیما تا ایده اولیه یا حتی نمونه اولیه آن از همین بخش به وجود بیاد لذا از همه کاربران تالار به خصوص مخترعین و نخبگان دعوت میکنم تا در همین پست یا پست ((چگونه کار میکند (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?209857-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F)؟)) بحث کنیم و به نتیجه خوبی برسیم تا این تکنولوژی رو ایران بدست بیاره زود باشین وقت تنگه!!!!
دوست عزیز منظورتون از پیاده سازی این سیستم روی موتورهای هواپیما کدام سیستمه؟ در مورد سوانح هوایی چه اطلاعاتی دارید؟از کار افتادن موتور هواپیما درصد بسیار کمی از سوانح هست.نظرتون رو واضح تر بپین بیشتر در موردش میتونیم صحبت کنیم.در مورد حفظ محیط زیست مطرح می کردین منطقی تره.باز هرجور باشه در من یکی در خدمتم و بسم الله.
فیزیکالست
4th April 2014, 11:46 AM
دوست عزیز منظورتون از پیاده سازی این سیستم روی موتورهای هواپیما کدام سیستمه؟ در مورد سوانح هوایی چه اطلاعاتی دارید؟از کار افتادن موتور هواپیما درصد بسیار کمی از سوانح هست.نظرتون رو واضح تر بپین بیشتر در موردش میتونیم صحبت کنیم.در مورد حفظ محیط زیست مطرح می کردین منطقی تره.باز هرجور باشه در من یکی در خدمتم و بسم الله.
سلام دوست عزیز لطفا به پست. چگونه کار می کند ؟ که لینکش هم گذاشته شده مراجعه کنید تا موتواجدید رو ببینید منظور همون سیستمه
arisff
4th April 2014, 03:00 PM
اگر منطق اون موتور رو استفاده از قدرت رانشی هوای فشرده در نظر بگیریم ، خب در واقع باید گفت تمام هواپیماها و موشک های حاضر از همین اصل استفاده میکنن و با بیرون دادن هوا از یک سمت ، طبق قانون عمل و عکس العمل نیوتن ، خودشون در جهت مخالف به جلو میرن.
فیزیکالست
7th April 2014, 08:50 PM
اگر منطق اون موتور رو استفاده از قدرت رانشی هوای فشرده در نظر بگیریم ، خب در واقع باید گفت تمام هواپیماها و موشک های حاضر از همین اصل استفاده میکنن و با بیرون دادن هوا از یک سمت ، طبق قانون عمل و عکس العمل نیوتن ، خودشون در جهت مخالف به جلو میرن.
نه من میخوایم موتوری رو طراحی کنیم که مثل عکس پست (چگونه کار میکند؟) بدون پره باشه این مهمه که بتونیم پره ها رو برداریم و نیرویی به همان اندازه تولید کنیم بدون اینکه مصرف سوخت رو بالا ببریم
حسین متقی
23rd July 2014, 03:23 AM
نه من میخوایم موتوری رو طراحی کنیم که مثل عکس پست (چگونه کار میکند؟) بدون پره باشه این مهمه که بتونیم پره ها رو برداریم و نیرویی به همان اندازه تولید کنیم بدون اینکه مصرف سوخت رو بالا ببریم
خیلی خوبه
منم یک روزی میخواستم هواپیمایی که برای پرواز 3 کیلومتر باند نیاز داره رو رو باند 500 متری بلند کنم و الان یکی از بهترین کارام میدونم تحقیق تو اون زمینه رو
طرح جالبی میشه - هواپیما بدون پره
اما باید هدف مشخص و دقیقی برای کارتون داشته باید
کاهش صوانح قطعا دلیل قانع کننده ای برای شرکت های تولید کننده هواپیما ها ی تجاری نیست
چون صوانح زیادی ندارند
شما باید تحقیق کنی
اول راجع به هواپیما های مختلف و نحوه کارکردشون
بعد اینکه شرکت های هواپیمایی دنبال چه نو اوری ها و تکنولوژی های جدیدی هستند
جواب این سوالات تو اینترنت به راحتی پیدا میشه با چند سرچ
جوابها و تحقیقاتتون رو بزارید تو بخش های مختلف سایت (به هر بخش ک مرتبط میشه همونجا هر مقاله با سرچتون رو بزارید)
که بتونین بعد دوباره منظم جمع اوریشون کنید و بانک اطلاعاتی موضوعیتون رو داشته باشید(از طریق صفحه شخصیتون)
هر سوالی داشته باشید تا جایی که بدونم جواب میدم همینجا بقیش رو هم قطعا اساتید هستند جواب میدن
نو آور
23rd July 2014, 02:25 PM
هواپیماهای سنگین امروزی، برای رفتن به ارتفاع بالا نیروی پیشرانش بسیار زیادی نیاز دارند. همه چیز به سرعت مولکولهای خروجی از اگزوز موتور بستگی دارد. این نیاز با آنچه یک قایق شناور در یک سیال متراکم مثل آب با آن روبروست تفاوت اساسی دارد.
حسین متقی
24th July 2014, 03:21 AM
هواپیماهای سنگین امروزی، برای رفتن به ارتفاع بالا نیروی پیشرانش بسیار زیادی نیاز دارند. همه چیز به سرعت مولکولهای خروجی از اگزوز موتور بستگی دارد. این نیاز با آنچه یک قایق شناور در یک سیال متراکم مثل آب با آن روبروست تفاوت اساسی دارد.
منظور دوستمون ساخت موتور جتی بدون پره هست
میخواهند مثل پنکه های جدید بدون پروانه باشد
باید بگذاریم تحقیق کنند تا کاملا وارد قضیه بشند
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.