توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی مهم برای ارسال طرح به خارج
فیزیکالست
31st March 2014, 07:43 PM
سلام دوستان من یه طرح در مورد اسلحه دارم ابنجا اهمیت ندادن چطوری میشه برای دانشگاه های خارج فرستاد؟
ab.bb
31st March 2014, 08:33 PM
طرح تون رو میتونید بعنوان اختراع ثبت کنید. نحوه ثبت اختراع هم توی سایت سرچ کنید؛ هست.
بنظرم به دانشگاه (داخلی یا خارجی) امیدی نیست. هر چی هست ؛خودتون باید از جیب خرج کنید. تجربه شخصی من که اینطوری بوده.
hossien
31st March 2014, 09:19 PM
سلام دوستان من یه طرح در مورد اسلحه دارم ابنجا اهمیت ندادن چطوری میشه برای دانشگاه های خارج فرستاد؟
چه نوع اسلحه ای؟
شما کجا ها رفتین می گین اهمیت ندادن؟
طراحی مفهومی انجام دادین یا طراحی کلان؟یا نه طراحی اولیه آن را انجام داده اید؟
چون طرحتون نظامی هست فقط چند گزینه برای ارسال دارین به خارج
عرفان سلیم زاده
1st April 2014, 08:01 AM
سلام عزیزم خوش اومدی به سایت.
داداش بزار بهت رک بگم شما هیچ کاری نکردی داری الکی قضاوت میکنی! اگه طرحت نمونه داشت و کار میکرد الان اینجا نبودی پای میز معامله بودی.
من بدترین طرحمو دادم بسیج علمی الان تصویب شده پول دادن نمونه اولیه شو بسازم بعد شما اسلحه طراحی کنی اهمیت ندن؟
بعدش هم تو هیچ مملکتی هیچ طرحی رو حلوا حلوا نمیکنن اون طرف که بدتر! نه که هیچی ندارن مجبورن خیلی عاقل باشن یه دو تا نه منطقی میارن ردش میکنن.
بیخیال منم ناراضیم که چقد دیر رسیدگی میکنن اما بلاخره اینکارو میکنن. یادن نره اینجا یه سنجاق هم میتونه خیلی از مشکلاتو حل کنه پس بی خیال خارج.
موفق باشی[golrooz]
فیزیکالست
1st April 2014, 12:13 PM
جواب سوال همه دوستای عزیز البته منشور از اهمیت ندادن توجه نکردن بود طرح من میتونه تعداد شلیک اسلحه و هدف مورد نظر رو ثبت کنه علاوه براین زمان ومکان و جهت شلیک رو ثبت میکنه هدف رو میسنجه و اگر انسان باشه قبل از شلیک تو چشم هدف لیزر میندازه تا عکس العمل هدف به صفر برسه وخیلی امکانات دیگه که بصورت مجزا و دقیق توضیح داده شدن حالا باید چیکار کنم
فیزیکالست
1st April 2014, 12:14 PM
چه نوع اسلحه ای؟
شما کجا ها رفتین می گین اهمیت ندادن؟
طراحی مفهومی انجام دادین یا طراحی کلان؟یا نه طراحی اولیه آن را انجام داده اید؟
چون طرحتون نظامی هست فقط چند گزینه برای ارسال دارین به خارج
جواب سوال همه دوستای عزیز البته منشور از اهمیت ندادن توجه نکردن بود طرح من میتونه تعداد شلیک اسلحه و هدف مورد نظر رو ثبت کنه علاوه براین زمان ومکان و جهت شلیک رو ثبت میکنه هدف رو میسنجه و اگر انسان باشه قبل از شلیک تو چشم هدف لیزر میندازه تا عکس العمل هدف به صفر برسه وخیلی امکانات دیگه که بصورت مجزا و دقیق توضیح داده شدن حالا باید چیکار کنم
عرفان سلیم زاده
1st April 2014, 02:57 PM
سلام عزیزم
قسمت لیزرش رو متاسفانه باید حذف کنی چون در اکتبر سال 1995، پروتکلی به کنواسیون ژنو الحاق گردید که به موجب آن بکار گیری لیزرهای کور کننده در جنگ ممنوع اعلام شده.
حداقل کشور های خارجی از پذیرفتن یا بکار بردن این نوع اسلحه در جنگ اجتناب میکنن چون استفاده ازش جنایت جنگی محسوب میشه[negaran][golrooz]
عرفان سلیم زاده
1st April 2014, 02:58 PM
برای بی اراده کردن هدف میتونی از برق ولتاژ بالا استفاده کنی.[golrooz]
فیزیکالست
1st April 2014, 04:21 PM
برای بی اراده کردن هدف میتونی از برق ولتاژ بالا استفاده کنی.[golrooz]
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز اما این لیزر برای کور کردن نیست بلکه برای هواس پرتی استفاده میشه در ضمن کسی نمیدونه این طرحو باید کجا ارائه بدم که اساسی روش کار کنم؟
عرفان سلیم زاده
1st April 2014, 04:38 PM
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز اما این لیزر برای کور کردن نیست بلکه برای هواس پرتی استفاده میشه در ضمن کسی نمیدونه این طرحو باید کجا ارائه بدم که اساسی روش کار کنم؟
بی خیال بیا بحث نکنیم می تونی تو گروه های دانشگاهی پیگیرش باشی یا بدی بسیج علمی طی 6 ماه بودجه درخواستی تو بگیری.
چیزی که لازمه رعایت کنی پذیرفتن معاملات و الویت دادن به آنها براساس میزان ریسک هست. تا میتونی معامله کن و تا میتونی از معامله کردن به عنوان یه اتفاق خوب یاد کن.
حتی اگر به نظرت کم اهمیت بود یا حتی اگر طرحت رو خیلی بزرگ نشمردند.
بلاخره هیچ کالایی به اندازه اختراع با وجود کیفیت پایین و ریسک تجاری سازی بالا گرون نیست. پس انقدر وسواس بخرج ندید و تا پیشنهادی بهتون شد قبول کنین.[golrooz]
hossien
1st April 2014, 06:25 PM
دوست عزیز کلیات طرح تون را در سایت زیر ثبت کنید.
http://www.idea-sasad.ir/main/index.php?Page=formidea&Mode=NEW
همچنین در این سایت
https://www.insf.org/Peyvand.php
در ضمن هر جا بخواهین طرح تان را ارائه بدین حتی برای ثبت اختراع باید براش یک پیوست فنی تهیه کنید که مرحله امکان پذیری را نشان می دهد در گام بعد امکانسنجی و طراحی مفهومی هست اگر این قسمت هم انجام بدین قطعا طرح تان در صورتی که نیاز نیروهای مسلح باشد پذیرش می شود.
همچنین می تواند ستاد بنیاد نخبگان دفاعی که در اتوبان صیاد شیرازی هست مراجعه کنید.
همچنین سپاه مراکزی برای ایده و نوآوری دارد می توانید مراجعه و بعد از بررسی نحوه همکاری را عنوان می کنند.
عرفان عزیز بسیج هم عنوان کردن اینجا هم می تونید اقدام کنید.
اما نکته ای باید بگم شما باید امکانسنجی حداقل کرده باشین.
فیزیکالست
1st April 2014, 06:33 PM
دوست عزیز کلیات طرح تون را در سایت زیر ثبت کنید.
http://www.idea-sasad.ir/main/index.php?Page=formidea&Mode=NEW
همچنین در این سایت
https://www.insf.org/Peyvand.php
در ضمن هر جا بخواهین طرح تان را ارائه بدین حتی برای ثبت اختراع باید براش یک پیوست فنی تهیه کنید که مرحله امکان پذیری را نشان می دهد در گام بعد امکانسنجی و طراحی مفهومی هست اگر این قسمت هم انجام بدین قطعا طرح تان در صورتی که نیاز نیروهای مسلح باشد پذیرش می شود.
همچنین می تواند ستاد بنیاد نخبگان دفاعی که در اتوبان صیاد شیرازی هست مراجعه کنید.
همچنین سپاه مراکزی برای ایده و نوآوری دارد می توانید مراجعه و بعد از بررسی نحوه همکاری را عنوان می کنند.
عرفان عزیز بسیج هم عنوان کردن اینجا هم می تونید اقدام کنید.
اما نکته ای باید بگم شما باید امکانسنجی حداقل کرده باشین.
ممنون دوست عزیز من طرحمو توی سایت اول که معرفی کردید ثبت کردم به نام ثبت عملكرد سلاح (http://www.idea-sasad.ir/main/index.php?Page=definition&UID=44511) اگر در جستجوی ایده جستجو کنید میاد در ضمن در سایت دوم یکم مشکله اگه راهنمای دقیقی ارائه بدید ممنون میشم
hossien
1st April 2014, 06:49 PM
ممنون دوست عزیز من طرحمو توی سایت اول که معرفی کردید ثبت کردم به نام ثبت عملكرد سلاح (http://www.idea-sasad.ir/main/index.php?Page=definition&UID=44511) اگر در جستجوی ایده جستجو کنید میاد در ضمن در سایت دوم یکم مشکله اگه راهنمای دقیقی ارائه بدید ممنون میشم
سایت دوم برای ریاست جمهموری هست معاونت پژوهشی آن.
ایده را بررسی اولیه می کنند بعد از اینکه امتیاز لازم را بیاره با مراکزی که این طرح به کارش بیاد ارتباط می دن و با انها می تونید کار کنید شما ثبت یک ایده جدید را انتخاب کنید.
همچنین در سایت هم اگر دقت کنید 4 مورد برای پذیرش نوشته اینها را باید رعایت کنید.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.