توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین چیزی که از بچگیتون یادتونه چیه؟
کلاه سفید
27th March 2014, 08:59 PM
من با تایید مامانم اولین و قدیمی ترین چیزی که یادمه: یه روزه توی خونه برادر، زن داییم که یه عالمه بچه 15 16 ساله دورم جمع شده بودن و منو میذاشتن تو دکورای مختلف و ازم عکس میگرفتن.
فک کنم سوپر استارا هم این قدر عکس یه جا نگرفته بودن[khejalat]
به قول مامانم میگه چند تا حلقه 36 تایی گرفته بودن
دوستم اولین چیزی که یادشه باباش با سیبیله که مامانش میگه ماله 3 سالگیشه
کلاه سفید
28th March 2014, 05:07 PM
میدونستید بچه ها میتونن تا2 سالگی به خاطر بیارن.[nadidan]
ll
10th April 2014, 11:30 PM
چطوریه من تاقبلترشم یادمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand]
ll
10th April 2014, 11:39 PM
راستی راستی یادمه ها....
BaAaroOoN
12th August 2014, 12:34 AM
یادمه وقتی خیـــــــــــــــــــــــ لی کوچیک بودم از پله ها پایین نمیومدم......سررررر میخوردم از رو نرده ها میومدم پایین.....ینی عادتم بود
البته این مال 3 ،4سالگیمه[tafakor]
parnian 80
12th August 2014, 01:21 AM
من یچیزی یادمه که مامانم میگه مال یک سال و خورده ایم بوده خودشم تعجب کرد خیلی
مال مسافرت چن تا از اقوام بود به خونمون
مهشاد ولی
12th August 2014, 01:29 AM
سلام
خیلی بچه بودم میگن که یکسال و نیمم بوده
کنار پنجره نشسته بودم که یه چنگال یکبار مصرف اونجا بود کردم توی ادامس خورده شده ای که توی گلدون بود و ادامس رو خوردم جای شما خالی هنوز کتکی که از مادرم خوردم یادمه....
sara.shz
13th August 2014, 08:43 PM
یادمه 3-2 سالم بود خواهرم دنیا اومده بود.وقتی اوردنش خونه واسه من 1 عروسک و 1 جعبه شکلات اوردن گفتن آجی اورده برات[khanderiz] یادمه شکلاتامم به هیشکی ندادم [labkhand]
بلدرچین
13th August 2014, 09:10 PM
یادمه وقتی خیـــــــــــــــــــــــ لی کوچیک بودم از پله ها پایین نمیومدم......سررررر میخوردم از رو نرده ها میومدم پایین.....ینی عادتم بود
البته این مال 3 ،4سالگیمه[tafakor]
اجی چه شیطون بودیا هههه.من از ارتفاع میترسیدم...
- - - به روز رسانی شده - - -
بچگی مون چند سال بودش خوب!!از چند سالگی بگیم؟!
کاساندان
13th August 2014, 09:22 PM
میدونستید بچه ها میتونن تا2 سالگی به خاطر بیارن.[nadidan]
من که کلی خاطره یادم هست که بعضی ها هم مربوط به قبل از دو سالگی ام است!!!!
میگویند هرکسی که خاطرات قدیمی تری را به یاد آورد از دیگران باهوش تر است! مثلا ابوعلی سینا یک خاطره از نوزادی خود به یاد داشت!!!
optici
13th August 2014, 09:53 PM
این که بابام به خاطر کارش چن وقت یه بار خونه میومد[negaran] من همیشه منتظر
انقدر تو کوچه بازی میکردم که آخرش با برخورد جدی مامانم روبرو میشدم وبه زور خونه میرفتم [bamazegi]
عاشق پیرزنای همسایه بودم و هر روز یکیشونو میوردم خونه[nishkhand]
نو آور
13th August 2014, 10:17 PM
یک نکته جالب:
می دونستید مغز خاطرات کودکی را فراموش می کند (پدیده infantile amnesia) به این دلیل که می خواهد ادامه سیر رشد و تکامل خود را طی کند؟
با این حساب، هر چه خاطرات کودکی کمتری به یاد بیاورید، میزان رشد نورون های هیپوکامپ شما بیشتر و در نتیجه احتمالا با هوشتر هستید!
منبع: http://imna.ir/vdccoeqss2bq008.ala2.html
حالا هی برای همدیگه کلاس بگذارید و افه بیاین!!!
mohandes_elec
13th August 2014, 10:55 PM
یادمه کوچولو که بودم ( نمیدونم دقیقا چند ساله) از صبح که بیدار می شدم میرفتم تو باغچه ی خونمون گل بازی تا شب[nadidan][nishkhand][khandeshadid]
مورچه ها رو زندانی می کردم داخل یه پلاستیک[nishkhand]
کلا دنیایی بود ....
یادش به خیر
ای خدا...
optici
13th August 2014, 11:22 PM
یک نکته جالب:
می دونستید مغز خاطرات کودکی را فراموش می کند (پدیده infantile amnesia) به این دلیل که می خواهد ادامه سیر رشد و تکامل خود را طی کند؟
با این حساب، هر چه خاطرات کودکی کمتری به یاد بیاورید، میزان رشد نورون های هیپوکامپ شما بیشتر و در نتیجه احتمالا با هوشتر هستید!
البته خاطر های بچه ها مربوط به اولین چیزی هس که یادشون میاد که میتونه مال 3.4.5یا 6سالگی باشه نه صرفا افه[cheshmak]
ماری مریم
14th August 2014, 01:00 AM
یک نکته جالب:
البته از نظر علمی ثابت شده که فراموشی صد در صد نداریم بلکه خاطرات هر چندهم که مربوط به دوران کودکی باشد در قسمتی از مغز بایگانی میشود
"VICTOR"
14th August 2014, 01:15 AM
یک نکته جالب:
اِ چه جالب ...
ممنون ولی اصن بیهوش یا باهوش من هر چی فکر می کنم اولین خاطره که یادم میاد از 6 ماهګیمه ، منو پدرم یه روز بردن مهد کودک . بعد تازه میشستم ، که منو ګذاشتن رو زمین (نمیدونم زمینش از چی بود فقط میدونم فرش یا موکت نداشت [nadidan]) ظرف غذام هم جلوم بود رو به روم هم یه میز سفید با صندلیای سفید کوچیک بود ، پدرم رفتن و من کلاً تا آخر همونجا نشستم از جامم تکون نخوردم اصلاً تا ظهر که اومدن دنبالم [khande] هر کی دست به ظرف غذای من میزد جیغ میزدم [nishkhand]
هیچی دیګه ازش یادم نیست فقط همین ، واسه مادر پدرم هم که قبلاً ګفتم این یادم میاد ، ګفتن کلاً عادتت بود [nishkhand][sootzadan] از 3 ماهګی بچه رو ګذاشتن مهد خب چه توقعی دارن آخه ؟ [bietena]
s.r.sahar
14th August 2014, 02:01 AM
بنظرمن خیلی ازخاطراتی که ما ازبچگی مثلا زیر دوسالگی داریم برای اینه که یبار یه نفربرامون تعریف کرده ( منظورم سالهای بعدشه) وما چون خوشمون اومده اون رو همیشه داخل ذهنمون نگه داشتیم
بطوری که اگربرای همون طرف تعریف کنیم اون اصلا یادش نمیاد. من اینا رو از تجربه میدونم.روش علمی ندارم.[nishkhand]
من تنها چیزی که خودم یادم میاد برای هفت سالگیمه که مامانم برای منو خواهرام عروسک پارچه ای کوچولو درست میکرد و ماهم ظهرهای تابستون زیر درختای حیاطمون عروسک بازی میکردیم.[khanderiz] یا داخل خیابون تمام بچه ها که شاید بیست نفربودیم،جمع میشدیم وعموزنجیرباف بازی میکردیم.
نو آور
14th August 2014, 02:23 AM
بنظرمن خیلی ازخاطراتی که ما ازبچگی مثلا زیر دوسالگی داریم برای اینه که یه بار یه نفر برامون تعریف کرده ...
این حرفتون درسته با این تفاوت که در دوران کودکی قدرت تصویر سازی ذهنی خیلی قویه و لذا اغلب، پذیرش تخیل به عنوان واقعیت اصیل صورت می گیرد. یعنی شما در کودکی از اون خاطره شنیده شده یک تصویر می سازید و در ذهنتان به عنوان یک واقعیت می نشیند و بعدها در واقع دارید همان تجسم ذهنی را به یاد می آورید که خود را به عنوان رویداد واقعی در ذهن شما «جا زده» است.
در یک آزمایش، پژوهشگران به یک دختر 5 یا 6 ساله ژاپنی تلقین کردند که روزی تو در یک پارک مادرت را گم کرده بودی و گریه زیادی کردی و بعد یک خانم مهربون تو را پیدا کرده و به مادرت برگردانده است. بعد در هفت یا هشت سالگی بهش گفتند که یک نامه تشکر برای آن خانم (خیالی) بنویس که آن کودک هم در آن نامه، شرح ماجرا را با جزئیات نوشت و با زبان خودش از اون خانم عمیقانه تشکر کرد.
بعد وقتی در پایان نامه نگاری، پژوهشگران به او گفتند که تو اصلا در پارک گم نشده بودی و چنین داستانی واقعیت نداشت، آن دختر فقط چند ثانیه سکوت کرد، به اطراف نگاه کرد و خیلی عادی گفت: آره، واقعیت نداشت!
s.r.sahar
14th August 2014, 02:33 AM
مرسی نواور... تجربه هم چیزه خوبیه ها من تازه فهمیدم[khande]
برم تجربه هام روبیشترکنم.[nishkhand]
مهشاد ولی
14th August 2014, 02:43 AM
یک نکته جالب:
پس بوعلی سینا عقب مونده بوده[khande][khande][khande][khande][khande][khande]
mamadshumakher
14th August 2014, 10:03 AM
دقیقا همینطور هست که جناب نوآور گفتند.خیلی از خاطرات ما همان چیزهایی هست که دیگران در کودکی برای ما تعریف کردند
مثلا از معروف ترین خاطراتی که برای من تعریف کردند و من اون تصویر رو همیشه تو ذهنم دارم و میتونم ادعا کنم خودم یادمه اینه که
حدود2 یا 3 ساله بودم که منو یخچال با هم تو خونه تنها بودیم [nishkhand] من رفتم سمت یخچال و درشو باز کردم یه نصفه هندوانه تو یخچال بود کشیدمش بیرون و با 2تا دستم شروع کردم قشنگ وسط اون نصفه هندوانه رو خوردم [nadidan][sootzadan] که بعدش مادرم رسید....
ولی خاطراتی که دقیقا یادم باشه فکر کنم یه تصاویری از دوران دبستان یادمه
ll
7th October 2014, 11:13 PM
شیطنت های ابتکارییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یی[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
گرفتن حق بچه های ضعیفتر از گندبکای غول تشم[sootzadan][bamazegi](نخیلم من خودم از همه ریزه میزه تر بودم ..[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand][nishkhand][nishkhand].به صورت ابتکاری حسابشون میرسیدم نفهمه ا کجا خورده.............. [nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khanderiz][nishkhand][nishkhand]نه بازورررررررررررررررررررر[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand].خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ)بع له ما این بودییییییییییییییم[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][cheshmak]
moh1370
10th October 2014, 09:10 PM
چرا خاطرات دوران کودکی فراموش میشوند؟
دانشمندان دریافتند تغییر دائم سلولها به سلولهای جدید در مغز افراد جوان موجب فراموشی حافظه دوران کودکی میشود.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان همواره در مورد شکل حافظه در دوران کودکی و سپس به خاطر نیاوردن آن دوران و پدیدهای به نام ضعف حافظه دوران کودکی سردرگم بودند.
در تحقیقات اخیر بر روی موشها جواب این سوال مشخص شد. همیشه سلولهای مغزی پستانداران در حال تولید سلول جدید است، اما در مراحل نوزادی سرعت این نوروژنز در بالاترین حد خود است. به دلیل تجربه موارد جدید در نوزادی فعالیتهای زیادی در هیپوکامپ( ناحیهای از مغز که با آموزش و حافظه مرتبط است) انجام میشود.
معمولا این نوع فعالیت هیپوکامپ با پیشرفت حافظه مرتبط است. تحقیق انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه تورنتو در کانادا مشخص کرد در کودکان این میزان تولید نوروژنز تاثیر عکس دارد و موجب افزایش فراموشی میشود.
تحقیقات آنها نشان داد تمام سلولهای عصبی جدید میتوانند حافظههای دورهای ایجاد کنند.
این گروه مراحل ایجاد حافظه در جوندگان مختلف را بررسی کردند. در این تحقیق جوندگان را در جریان شوک الکتریکی خفیف قرار دادند. سپس سرعت تولید نوروژنز در موشها را با دادن مواد مخدر به آنها و یا دویدن چرخشی، افزایش و در دیگر موشها این سرعت تولید را کاهش دادند.
موشها با سرعت پایین تولید نوروژنز نسبت به موشهای دیگر با سرعت بالای تولید نوروژنز قادر به یادآوری بهتر موارد هستند. محققان این آزمایش را بر روی دیگر جوندگان از جمله خوکچههای هندی انجام دادند و نتایج مشابهی دریافت کردند.
به دلیل شباهت زیاد مغز جوندگان و انسان محققان معتقدند مراحل مشابه موجب فراموشی دوران کودکی در انسانها میشود.
در تحقیقات پیشین مشخص شد ضعف حافظه دوران کودکی به دلیل کمبود مهارتهای زبانی واحساسی است.
مازن خیربیک عصب شناس دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده اظهار کرد: تحقیقات بیشتری در مورد تولید نورونها و علت فراموشی لازم است. احتمالا فراموشی این دوران در واقع به دلیل افزایش توانایی برای آموزش موارد جدید است.
پس دوستانی که خاطرات نوزادیشون رو به خاطر نمیارن ناراحت نباشین چون فراموش کردن خاطره هیچ ربطی به هوش پایین افراد نداره بلکه شاید نشان دهنده گیرایی بیشتر شما هم باشه.
vaniya604
10th October 2014, 10:23 PM
هميشه يه خاطره تو بچگي منو از خجالت عذاب ميده[khejalat][nishkhand]
در يك رووووز افتابي [fardemohem]دختري سه ساله با موهاي قارچيsh_dokhtar0البته اين قارچي ني به طور ناگهاني چشمش به ماشين ريش تراش پدرش ميخورد [taajob][taajob][taajob]ههههه اگه باقيشو حدث زدين جايزه دارين؟؟؟؟[nishkhand]
نه بابا خودم ميگم يادم افتاد يارانه هارو ميخوان قطع كنن حالا پول مفت نيس بدم به شما با اين صعود قيمت دلار و نزول ارزش ريال[khande]
با زدن همه ي دكمه هاي روي دستگاه و مشاهده و شنيدن صداي دلنواز ان ناخود اگاه فكر امتحان كردن ان به سرش ميزند[tafakor] پس از زدن دكمه ي استارت و قرار دادن ان بر روي سر خويش شادمان و سرافراز به ادامه ي كار مشغول ميشود[bamazegi] از همان رستنگاه مو تا محل رويش اوليه وسط سر ازمايش به خيرو خوشي انجام [tashvigh][nishkhand]و پس از ديدن در اينهsh_dokhtar21 و وحشت و رعب زياد [negaran]sh_dokhtar19از خود و شروع گريهsh_dokhtar3sh_dokhtar2 نزد مادر مهربان خود باز ميگردد [nishkhand]وحشت مادر دستانش را شل ميكند و كشيده اي جانانه نثار جانش ميكندsh_omomi60(مزاح بود هيچ عكس العملي نمينماياند)مادر مهربان لباس سفيد بر تن او ميكند با دادن خياري بدست كودك شششششششششششششششششششششرررر رررررششششششششششششش[nishkhand] و اصرار به لبخند از او به عنوان روح(كچل/ لباس سفيد/خيار)عكس ميگيرد[labkhand] اينقد اون عكس زشت و ابروبر بود كه اگه كسي ميديد....به خاطر همين در سن ده سالگي به دست شخص شخيص بنده پاره گرديد[nishkhand]
تورو خدا لفظ قلمو داشتين خواستم مث اون مرده ي چاقي كه تو تلويزيون سيبيل مكزيكي داره تاريخ ميگه تاريخي بحرفمsh_omomi51
vaniya604
10th October 2014, 10:29 PM
البته بگم كامل كچل نكردم فقط وسط سر بود[nishkhand][nishkhand][khande][khande]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.