* Elahe *
27th March 2014, 08:20 PM
در این رستوران 12 میز وجود دارد که می تواند 18 مهمان را پذیرایی کند. به گفته سرآشپز تمام وسایل مورد نیاز برای غذاهایی که هرشب سرو می شود از دل باغ بیرون آمده و هیچ ماده ای غیر از این وجود ندارد از این رو بسیار خوشمزه و پاک خواهد بود.
رستوران ها دارای رتبه های مختلف هستند و هر کدام به همین میزان مشتریان خاصی دارند. رستوران های بزرگ معمولا مشتریان بسیاری دارند و پیدا کردن یک میز خالی در آن ها کاری بسیار سخت است. به همین دلیل معمولا در این رستوران ها میزها از پیش رزرو می شوند.
رزرو کردن یک میز طبق قانون رستوران ها باید روز قبل اعلام شود اما این قانون برای رستوران "دامن باهر" غیرممکن است زیرا هرکس با این رستوران تماس بگیرد باید وقتی برای 5 سال آینده بگیرد و این مدت را به انتظار یک شام رویایی منتظر بماند.
این رستوران به سرآشپزی " دامن باهر" کار می کند و به قول خودش او تمام کارهای رستوران را انجام می دهد و خودش پیشخدمت، سرآشپز، صاحب و باغبان این رستوران است. جالب اینجاست که او تا به حال هیچ آموزشی هم ندیده است و خودش کارهای را آموخته.
در این رستوران 12 میز وجود دارد که می تواند 18 مهمان را پذیرایی کند. به گفته سرآشپز تمام وسایل مورد نیاز برای غذاهایی که هرشب سرو می شود از دل باغ بیرون آمده و هیچ ماده ای غیر از این وجود ندارد از این رو بسیار خوشمزه و پاک خواهد بود.
"دامن" با پشتکار و دستپخت خوبی که داشته توانست خیلی سریع به نامی آشنا میان رستوران های آمریکا تبدیل شود. حالا او کارش را برای 5 سال آینده می داند و هر شب برای 18 نفر غذا آماده کرده و از آنها پذیرایی می کند.
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.100441001392771929_taknaz.jpg (http://www.taknaz.ir/news_cats_74.html)
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.104027001392771929_taknaz.jpg (http://www.taknaz.ir/news_cats_74.html)
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.106427001392771929_taknaz.jpg
تکناز (http://www.taknaz.ir/news_detail_34343.html)
رستوران ها دارای رتبه های مختلف هستند و هر کدام به همین میزان مشتریان خاصی دارند. رستوران های بزرگ معمولا مشتریان بسیاری دارند و پیدا کردن یک میز خالی در آن ها کاری بسیار سخت است. به همین دلیل معمولا در این رستوران ها میزها از پیش رزرو می شوند.
رزرو کردن یک میز طبق قانون رستوران ها باید روز قبل اعلام شود اما این قانون برای رستوران "دامن باهر" غیرممکن است زیرا هرکس با این رستوران تماس بگیرد باید وقتی برای 5 سال آینده بگیرد و این مدت را به انتظار یک شام رویایی منتظر بماند.
این رستوران به سرآشپزی " دامن باهر" کار می کند و به قول خودش او تمام کارهای رستوران را انجام می دهد و خودش پیشخدمت، سرآشپز، صاحب و باغبان این رستوران است. جالب اینجاست که او تا به حال هیچ آموزشی هم ندیده است و خودش کارهای را آموخته.
در این رستوران 12 میز وجود دارد که می تواند 18 مهمان را پذیرایی کند. به گفته سرآشپز تمام وسایل مورد نیاز برای غذاهایی که هرشب سرو می شود از دل باغ بیرون آمده و هیچ ماده ای غیر از این وجود ندارد از این رو بسیار خوشمزه و پاک خواهد بود.
"دامن" با پشتکار و دستپخت خوبی که داشته توانست خیلی سریع به نامی آشنا میان رستوران های آمریکا تبدیل شود. حالا او کارش را برای 5 سال آینده می داند و هر شب برای 18 نفر غذا آماده کرده و از آنها پذیرایی می کند.
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.100441001392771929_taknaz.jpg (http://www.taknaz.ir/news_cats_74.html)
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.104027001392771929_taknaz.jpg (http://www.taknaz.ir/news_cats_74.html)
http://www.taknaz.ir/upload/86/0.106427001392771929_taknaz.jpg
تکناز (http://www.taknaz.ir/news_detail_34343.html)