PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تعداد دختر‌های مجرد ۶/۵ میلیون نفر و تعداد پسرهای مجرد ۵/۹ میلیون نفر

نارون1
22nd March 2014, 11:02 PM
تعداد دختر‌های مجرد ۶/۵ میلیون نفر و تعداد پسرهای مجرد ۵/۹ میلیون نفر (http://hshafiee.persianblog.ir/post/242/)

رئیس انجمن مشاوره سازمان نظام روان‌شناسی گفت: در حال حاضر تعداد دختر‌های مجرد ۶/۵ میلیون نفر و تعداد پسرهای مجرد ۵/۹ میلیون نفر است و تمایل دختر‌ها به ازدواج با پسرهای کم سن‌تر واقعیتی است که در حال افزایش است.
http://images2.persianblog.ir/15514_c0NEy5ol.jpg

به گزارش فارس، شکوه نوابی‌نژاد اظهار داشت: یکی از معضلاتی که در حال حاضر در ازدواج وجود دارد بالا رفتن میانگین سن خانم‌ها است. میانگین سنی مردان مجر در طول ۱۰ سال اخیر ۱/۷ سال افزایش داشته در حالی که طبق آمار میانگین سن خانم‌های مجرد ۴ تا ۵ سال بیشتر شده است.

وی افزود: از طرفی اختلاف سنی بین ۲ تا ۴ سال که در ازدواج‌های معمول وجود دارد و طی آن پسر بین ۲ تا ۴ سال از دختر بزرگ‌تر است احتمال ازدواج دختر‌ها را کمتر کرده و چون معمولاً پسران با دختران کوچک‌تر از خود ازدواج می‌کنند، درصد دختران مجرد رو به افزایش است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد دختر‌های مجرد ۶/۵ میلیون نفر است و تعداد پسرهای مجرد ۵/۹ میلیون نفر است که نشان از آمار بالای دختران مجرد نسبت به پسران دارد.

آسمان 1371
22nd March 2014, 11:17 PM
تشکر از مطلب قابل تأمل تون؟؟؟!!![soal]
ببخشید طبق نوشته - آمار پسرهای مجرد 5/9میلیون و آمار دخترهای مجرد6/5است پس آمار پسرها بیشتره دیگه یا اینکه ی طور دیگه مقایسه شده؟!
فکر میکنم مشکل فونتی باشه یعنی آمار دختران مجرد5/6میلیون باشه و پسران مجرد9/5میلیون..
اگه میشه بگید دلیلش چیه آخه مطلب جالبیه و اگر بخوام ی جایی بازگو کنم...
مـــــــــــــــــمنون[golrooz]

نارون1
22nd March 2014, 11:29 PM
تشکر از مطلب قابل تأمل تون؟؟؟!!![soal]
ببخشید طبق نوشته - آمار پسرهای مجرد 5/9میلیون و آمار دخترهای مجرد6/5است پس آمار پسرها بیشتره دیگه یا اینکه ی طور دیگه مقایسه شده؟!
فکر میکنم مشکل فونتی باشه یعنی آمار دختران مجرد5/6میلیون باشه و پسران مجرد9/5میلیون..
اگه میشه بگید دلیلش چیه آخه مطلب جالبیه و اگر بخوام ی جایی بازگو کنم...
مـــــــــــــــــمنون[golrooz]

سلام

ممنون [golrooz]

نوشته متن و آمار اینطور است که دختران مجرد 6 و نیم میلیون هستن، حداقل 1 میلیون دختران مجرد بیشتر از پسران هستن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد