PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آجیل های آفت زاده نخورید ، سرطان کبد می آورد



Helena.M
20th March 2014, 11:40 AM
در ایام نوروز باید در خرید تخمه و آجیل دقت کرد زیرا مصرف آجیل های آفت زده با تولید ‘آفلاتوکسین’ باعث سرطان کبد می شود. به گزارش قدس آنلاین از اصفهان ، محسن تقی زاده استاد تغذیه اظهار داشت: بیشتر مردم در ایام نوروز با کنار گذاشتن رژیم غذایی از آجیل و شیرینی استفاده می کنند.

وی همچنین با اشاره به بالا بودن میزان چربی تخمه ها، مصرف کم و خام آنها را ضروری دانست.
استاد دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به ارزش غذایی و روغن غیراشباع شده در آجیل ها، آنها را منابع خوب کلسیم، منیزیم، ویتامین و پروتئین دانست و گفت: مصرف ۱۰ تا ۲۰ گرم آجیل در روز توصیه می شود.
تقی زاده تاکید کرد: مصرف آجیل و تخمه بصورت شور منجر به افزایش جذب قند شیرینی ها و در نتیجه افزایش قند خون می شود و خوردن آنها در افراد مبتلا به فشار خون پیشنهاد نمی شود.

وی همچنین به کاهش آب دریافتی بدن در این دوران اشاره کرد و مصرف زیاد آب، سبزیجات و میوه های فیبردار برای جلوگیری از یبوست پیشنهاد می شود.
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مصرف میوه های کم کالری مانند خیار را جایگزین مناسبی برای آجیل ها دانست و گفت: برای اصلاح انرژی دریافت شده بهتر است ازغذاهای ساده مثل سالاد، نان و پنیر، ماست و خیار و یا کدوی پخته برای ناهار و شام استفاده کرد و از مصرف غذاهای آماده پرهیز شود.
وی همچنین افزود: شیرینی های خشک با اندازه های کوچک، چربی و انرژی کمتری به نسبت شیرینی های تر و خامه ای دارند.
تقی زاده تصریح کرد: استفاده از میوه هایی مانند کیوی، سیب، موز، پرتقال که پوستشان قابل جدا شدن است جایگزین مناسبی برای مصرف خوراکی هایی نظیر پفک و شیرینی است.
وی به مسافران نیز توصیه کرد: در مسافرت ها به علت بی اطلاعی از نحوه شست و شو و تهیه مواد سالاد از مصرف آن خودداری کرده و بهتر است همراه غذا از آبلیمو، سرکه و یا آبغوره استفاده شود.

منبع (http://ر ایام نوروز باید در خرید تخمه و آجیل دقت کرد زیرا مصرف آجیل های آفت زده با تولید ‘آلفا توکسین’ باعث سرطان کبد می شود. به گزارش قدس آنلاین از اصفهان ، محسن تقی زاده اظهار داشت: بیشتر مردم در ایام نوروز با کنار گذاشتن رژیم غذایی از آجیل و شیرینی استفاده می کنند. وی همچنین با اشاره به بالا بودن میزان چربی تخمه ها، مصرف کم و خام آنها را ضروری دانست. استاد دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به ارزش غذایی و روغن غیراشباع شده در آجیل ها، آنها را منابع خوب کلسیم، منیزیم، ویتامین و پروتئین دانست و گفت: مصرف ۱۰ تا ۲۰ گرم آجیل در روز توصیه می شود. تقی زاده تاکید کرد: مصرف آجیل و تخمه بصورت شور منجر به افزایش جذب قند شیرینی ها و در نتیجه افزایش قند خون می شود و خوردن آنها در افراد مبتلا به فشار خون پیشنهاد نمی شود. وی همچنین به کاهش آب دریافتی بدن در این دوران اشاره کرد و مصرف زیاد آب، سبزیجات و میوه های فیبردار برای جلوگیری از یبوست پیشنهاد می شود. استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مصرف میوه های کم کالری مانند خیار را جایگزین مناسبی برای آجیل ها دانست و گفت: برای اصلاح انرژی دریافت شده بهتر است ازغذاهای ساده مثل سالاد، نان و پنیر، ماست و خیار و یا کدوی پخته برای ناهار و شام استفاده کرد و از مصرف غذاهای آماده پرهیز شود. وی همچنین افزود: شیرینی های خشک با اندازه های کوچک، چربی و انرژی کمتری به نسبت شیرینی های تر و خامه ای دارند. تقی زاده تصریح کرد: استفاده از میوه هایی مانند کیوی، سیب، موز، پرتقال که پوستشان قابل جدا شدن است جایگزین مناسبی برای مصرف خوراکی هایی نظیر پفک و شیرینی است. وی به مسافران نیز توصیه کرد: در مسافرت ها به علت بی اطلاعی از نحوه شست و شو و تهیه مواد سالاد از مصرف آن خودداری کرده و بهتر است همراه غذا از آبلیمو، سرکه و یا آبغوره استفاده شود.)

آسمان 1371
20th March 2014, 11:47 AM
مصرف ۱۰ تا ۲۰ گرم آجیل در روز توصیه می شود.
خدایی خیلی کمه هلنا خانم[khanderiz]البته اگه یک دونه فندق+یک دونه پسته+یک دونه تخمه+...20-10گرم درست میشه، ولی منکه دلمو صابون زدم واسه این مواقع چی[khande][khande][khande] یکم بشترش کن مشتریش شیم[golrooz]
جدا از شوخی مطلبتون خیلی بجاست ممنونم - سعی میکنم رعایت کنم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد