PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرفس، خنثی کننده اسیدیته خون



ساناز فرهیدوش
18th March 2014, 09:18 PM
کرفس، گیاهی است که تمامی قسمت های آن بسیار خوشبو است و خواص متعددی دارد. این گیاه بومی قاره آسیاست و حدود ۳ هزار سال است که در مناطق مدیترانه ای کشت می شود.
* به نقل از سایت هلث نیوز، این گیاه به ویژه برگ های آن سرشار از ویتامین a است. ساقه آن منبع عالی ویتامین های b6,b2,b1 و c است همچنین حاوی اسید فولیک، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن، اسیدآمینه و سدیم است.
* برطرف کننده ناراحتی آرتریت است. روغن فرار موجود در دانه های آن، ضایعات را از کلیه دفع می کند.
* کاهش دهنده فشار خون است، به ویژه اگر با آب گیاهان دیگر مصرف شود.
* اسیدیته خون را خنثی و از رشد سلول های سرطانی پیش گیری می کند. به عنوان آنتی اکسیدان عمل و با سرطان مقابله می کند همچنین خطر سرطانی شدن پولیپ ها را کاهش می دهد و یبوست را کاهش می دهد.
* در هوای گرم و خشک، بدن را خنک می کند. مدر است و با دفع ادرار، مایع اضافه را از بدن خارج می کند.
* آب آن سم زدای قوی محسوب می شود و در کاهش وزن نیز موثر است.
خراسان – ۱۳۹۲/۱۲/۲۷ شماره انتشار ۱۸۶۵۱

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد