توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دعوت به همکاری توی طرح کار آفرینی
مجتبی محمدزاده
13th March 2014, 06:13 PM
با سلام خدمت همه جوونای هم وطن . خلاصه کلام اینکه من و چند تا از دوستانم توی رشته های مختلف مهندسی که اکثرمون یه تجربه دو سه ساله کار توی صنعت رو داریم حدود 6 ماهه دنبال کارآفرینی افتادیم . لیدر کار هم خودمم . حالا از همه ی دوستانی که 1- علاقه مندن کارآفرین باشن . 2- ایده های خوبی برای شروع دارن 3- اگه ایده ندارن وقت و حوصله برای بررسی و فکر کردن به ایده بقیه رو دارن 4- میتونن کار تیمی بکنن با آغوش باز دعوت به هم کاری میکنیم .
اون عزیزایی که دوست دارن بیشتر اطلاعات پیدا کنن می تونن از طریق ایمیل زیر با بنده تماس بگیرن
mohammadzadehechem@gmail .com
یا علی
hossien
13th March 2014, 06:52 PM
با سلام خدمت همه جوونای هم وطن . خلاصه کلام اینکه من و چند تا از دوستانم توی رشته های مختلف مهندسی که اکثرمون یه تجربه دو سه ساله کار توی صنعت رو داریم حدود 6 ماهه دنبال کارآفرینی افتادیم . لیدر کار هم خودمم . حالا از همه ی دوستانی که 1- علاقه مندن کارآفرین باشن . 2- ایده های خوبی برای شروع دارن 3- اگه ایده ندارن وقت و حوصله برای بررسی و فکر کردن به ایده بقیه رو دارن 4- میتونن کار تیمی بکنن با آغوش باز دعوت به هم کاری میکنیم .
اون عزیزایی که دوست دارن بیشتر اطلاعات پیدا کنن می تونن از طریق ایمیل زیر با بنده تماس بگیرن
mohammadzadehechem@gmail .com
یا علی
سلام
در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید؟
آیا شرکت ثبت نموده اید؟
اهداف تیم تان را میشه بیان کنید؟
نحوه همکاری با شما چگونه است؟
تعداد نفرات مهم است یا خیر؟
طرحریزی اولیه برای انجام دادن پروژه ها را آیا انجام داده اید؟
آیا بازار را شناسایی کرده اید و یا خیر ؟
کار شما طراحی هست ، ساخت ، تولید و ؟
hossien
13th March 2014, 07:02 PM
تا اینجا که من متوجه شدم می خواهین یک ربات که در دریا استفاده می شود طراحی کنید (rov) درسته؟
طرح تان از ایده منشاء گرفته یا نه از مشکلات نمونه های پیشین یا کار کردن با آن(دریافت درخواست و صدای مشتریان) ؟
همان طور که می دانید این دو با هم متفاوت بوده و مراحل طراحی را تحت تاثیر قرار می دهد.
مجتبی محمدزاده
13th March 2014, 07:23 PM
ببینید آقا حسین عزیز روی تمام سوالات بالا شش ماهه که کار شده و ما در آستانه ثبت شرکت هستیم . قصد نهایی ما اینه که بتونیم کار روی ایدهای قابل اجرا هم یه درآمدی داشته باشیم و هم یه خدمتی به اقتصاد مملکت بکنیم . خدمون هم برای شروع حدود بیست تا ایده داریم که داریم روشون کار میکنیم تا با ساده ترینشون شروع کنیم . ولی مهمترین چیزی که شما دوست عزیز پرسیدید نحوه همکاریه که باید توضیح بدم . بزارین همین اول بهتون بگم ما در اول کار قرار نیست از طرحامون میلیونر بشیم . قرار هم نیست سر کسی رو کلاه بزاریم یا طرح کسی رو بدزدیم یعنی اصلا تو این وادیا نیستیم. من توی صحبتهام گفتم کسی که دوست داره خودش کارآفرین بشه بیاد جلو این یعنی نمیخوایم کارمند یا هرچیزی استخدام کنیم بلکه مثلا شما دوست دارین یکی از ایده هاتون رو تجاری کنین یا نه اصلا ایده ندارین و خیلی دوست دارین یک ایده ای باشه که باهاش وارد صنعت بشین خیلی خب ما باهم میشیم یه تیم که بهم تو این مسیر کمک میکنیم مثلا من یکی از ایده ها رو در اختیارتون میزارم و با هم به صورت رسمی و قراردادی روش کار میکنیم به این کار توی صنعت نفت و گاز میگن کنسرسیوم یا مثلا میگن این دوتا شرکت جوینت ونچر هم شدن روی فلان پروژه. یا علی
مجتبی محمدزاده
13th March 2014, 07:27 PM
تا اینجا که من متوجه شدم می خواهین یک ربات که در دریا استفاده می شود طراحی کنید (rov) درسته؟
طرح تان از ایده منشاء گرفته یا نه از مشکلات نمونه های پیشین یا کار کردن با آن(دریافت درخواست و صدای مشتریان) ؟
همان طور که می دانید این دو با هم متفاوت بوده و مراحل طراحی را تحت تاثیر قرار می دهد.
در واقع اصلا اینجوری نیست اون پروژه آر او وی ماله یک سال پیش بود که من توی یک شرکت نفتی دریایی کار میکردم و میخواستم براشون اون دستگاه رو بسازم که بعد هم بدلیل مسائل مالی خودشون منصرف شدن. الان ما فعلا داریم روی طرح های ساده و جالب مثل لوازم منزل پلاستیکی کار میکنیم که اینجوری هم بتونیم یه ورودی به صنعت داشته باشیم و هم یه منبع درآمد مختصر پیدا کنیم .
hossien
13th March 2014, 08:07 PM
ببینید آقا حسین عزیز روی تمام سوالات بالا شش ماهه که کار شده و ما در آستانه ثبت شرکت هستیم . قصد نهایی ما اینه که بتونیم کار روی ایدهای قابل اجرا هم یه درآمدی داشته باشیم و هم یه خدمتی به اقتصاد مملکت بکنیم . خدمون هم برای شروع حدود بیست تا ایده داریم که داریم روشون کار میکنیم تا با ساده ترینشون شروع کنیم . ولی مهمترین چیزی که شما دوست عزیز پرسیدید نحوه همکاریه که باید توضیح بدم . بزارین همین اول بهتون بگم ما در اول کار قرار نیست از طرحامون میلیونر بشیم . قرار هم نیست سر کسی رو کلاه بزاریم یا طرح کسی رو بدزدیم یعنی اصلا تو این وادیا نیستیم. من توی صحبتهام گفتم کسی که دوست داره خودش کارآفرین بشه بیاد جلو این یعنی نمیخوایم کارمند یا هرچیزی استخدام کنیم بلکه مثلا شما دوست دارین یکی از ایده هاتون رو تجاری کنین یا نه اصلا ایده ندارین و خیلی دوست دارین یک ایده ای باشه که باهاش وارد صنعت بشین خیلی خب ما باهم میشیم یه تیم که بهم تو این مسیر کمک میکنیم مثلا من یکی از ایده ها رو در اختیارتون میزارم و با هم به صورت رسمی و قراردادی روش کار میکنیم به این کار توی صنعت نفت و گاز میگن کنسرسیوم یا مثلا میگن این دوتا شرکت جوینت ونچر هم شدن روی فلان پروژه. یا علی
ممنون از راهنمایتان.
برای خودم و دیگر دوستان چند سوال داشتم.
1-چشم انداز شرکت تان چند ساله هست؟
2-اهداف کلی تان را نفرمودین؟
3-فرض کنید من می خوام به شما بپیوندم ارتباطات چگونه هست آیا در شرکت سهیم می شود یا درصد می گیرم یا به عنوان کارمند شما میشم؟
4-آیا من یا دیگران به صورت تیمی کار می کنند و در طراحی هم اندیشی و کمک و طراحی محصول می کنیم یا نه؟
مجتبی محمدزاده
13th March 2014, 08:44 PM
ممنون از راهنمایتان.
برای خودم و دیگر دوستان چند سوال داشتم.
1-چشم انداز شرکت تان چند ساله هست؟
2-اهداف کلی تان را نفرمودین؟
3-فرض کنید من می خوام به شما بپیوندم ارتباطات چگونه هست آیا در شرکت سهیم می شود یا درصد می گیرم یا به عنوان کارمند شما میشم؟
4-آیا من یا دیگران به صورت تیمی کار می کنند و در طراحی هم اندیشی و کمک و طراحی محصول می کنیم یا نه؟
1- در مورد چشم انداز تا هر وقت که عمری باشه و اگه بخوام بهتر بگم تا هروقت که خدا بخواد
2- اهداف کلی ما همان استفاده از ایده ها برای بهبود و توسعه اقتصاد کشورمونه ولی اگه منظورتون حوزه کاریه شما به یه شرکتی مثل زیمنس یا سامسونگ فکر کنید شاید شما سامسونگ رو فقط با گوشی یا لوازم خونگی بشناسید ولی آیا میدونید سامسونگ نفت کش میسازه یا مثلا زیمنس هرجا تو هر کارخونه ای یه دستگاه غول پیکر تمام اتوماتیکه مال زیمنسه.
3- من که نحوه تعامل رو کامل توضیح دادم گفتم ما کارمند نمیخوایم بلکه کنسرسیوم اونم به صورت پروژه ای میخوایم نه توی کل شرکت .
TERRORIST
13th March 2014, 10:24 PM
سلام وقت بخیر
بنده خودم اوایل کارم طرح هایی که به ذهنم میرسد تماما پر هزینه بودن و سوددهیشون پنجاه پنجاه بود!
اما خب بعد از مدتی با کسب تجربه و کامل شدن اطلاعاتم دستم اومد که فقط به صورت تیمی میشه یک تولید کامل داشت! اما چه تیمی؟ این سوال صدها سوال دیگه در زیر مجموعه داره!
عرفان سلیم زاده
13th March 2014, 10:50 PM
سلام راجع به شعار حق همیشه با مشتریه یه انشائ دو خطی بنویسید من ببینم تو نیت تون هست یا نه[shaad][golrooz]
اگه بود منم همکاری میکنم در حد توانم[golrooz]
hossien
14th March 2014, 12:11 AM
http://www.uc-njavan.ir/images/u4zx7sap9datuze8kcn2.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/m6qk086vt3dhjxop6nu.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/pz0c8pg5uvexms3job7j.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/u4fx60yokkrg66wofcds.gif
hossien
14th March 2014, 12:19 AM
http://www.uc-njavan.ir/images/zeiuyb50bbyx4mmglog.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/0dim8r1dljzl6nau2xde.gifhttp://www.uc-njavan.ir/images/n69e00utrwuzyh7kces.gif
hossien
14th March 2014, 12:27 AM
اگر بدون این دو پستی که ارسال کردم حرکت کنید در هر کاری چه درس خوندن ، کار کردن ، شرکت زدن ، زندگی کردن و ......... یک یا دو کار موفق دارین اما پایدار نیست و شکست می خوره
باز به مدیر بر می گردد که با هوش باشه شاید اول کار اینا را ندونه اما بعد از انجام یک کار این موارد را کم کم احساس می کنه و برای خودش چارچوب و قوانین می زاره( که باز بر می گرده به دو پست بالا ) و برای خودش این اهداف را تعریف می کنه .
شما یا هر فرد دیگری توصیه می کنم برای کارها حداقل یک با این موضوعات را بررسی کنن بعد کاری شروع کنند.
مثال ساده بزنم شما می خواهین برین مسافرت
تصمیم می گیرین بعد چیزهایی که می خواهین را فک می کنید بعد انها را عملیاتی می کنید به عنوان مثال
برم بنزین بزنم کارت سوخت را بردارم خودرو را چک کنم 2 کیلو مرغ بگیرم پیاز و .... تا عصر رسیدم جوجه بزیم حونه را به همسایه یا دوست بسپریم و ......
یک بار دیگه چک می کنید ایا این کارا را کردین مثل در خونتون را بستین ، کلید را به همسایه دادین ، گاز و برق را قطع کردین ، کارت سوخت را برداشتین ؟ و ...........
بعد اگر فراموش کرده باشین کاری رو اون را انجام می دین.
این چرخه دمینگ هست
که موجب بهبود مستمر در کارها تون میشه.
hossien
14th March 2014, 01:00 AM
شرکتی مثل زیمنس یا سامسونگ فکر کنید شاید شما سامسونگ رو فقط با گوشی یا لوازم خونگی بشناسید ولی آیا میدونید سامسونگ نفت کش میسازه یا مثلا زیمنس هرجا تو هر کارخونه ای یه دستگاه غول پیکر تمام اتوماتیکه مال زیمنسه.
.
اگر در حال حاضر دقت کرده باشین محصولات دارای خصوصیاتی مانند
تنوع بالا ، تیراژ پایین ، فناوری و کیفیت برتر ، زمان و توسعه کمتر ، انعطاف پذیری بالاتر و ...........
می باشه درسته
و در حال حاضر و در سال های بعد تولید انبوه برای چند سال برای یک محصول دیگه معنایی نداره
و به جای اینا تولید بدون کارخانه ، انعطاف پذیری بالا ،شبکه تامیین کندگان قوی ، تمرکز بر نمونه سازی و ... سوق داره پیدا می کنه
حالا اگر بیان شرکت های بزرگ را بررسی کنیم می بینید تو پروژه هاشون سرعت داره بالا میره و هر روز محصولات جدید وارد میشه با کیفیت بالا و قیمت کم
سامسونگ یا میتسوبیشی یا شرکت های بزرگ دیگه طراحی نفت کش یا هواپیما انجام می دن طراحی موبایل انجام می دن طراحی خودرو انجام می دن اما هیچ کدومشون خودشون نمی سازند
چون طراح و پدید آور هستند فک می کنیم برای اوناست سازنده بیشتر در جاهای دیگس مثل چین.
میتسوبیشی هواپیما می سازه نه تو ژاپن بکله تو چین ولی میگیم سازنده هواپیما هست.
https://www.mhi.co.jp/en/products/air_index.html
مجتبی محمدزاده
14th March 2014, 09:29 AM
سلام و ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو گذاشتن ولی مطلبی هست که به نظرم میرسه نتونستم درست تشریحش کنم برای همین خواهشمندم توضیحات زیر رو با دقت بخونید.
1- بنده حدود شش ماهه که دارم در مورد راه اندازی یه کسب و کار تحقیق میکنم و خدا رو شاکرم که به جاهای خوبی هم رسیدم توی این مدت اگه بدونین در چه زمینه هایی که مطالعه کردم خودتون تعجب میکنید یعنی تقریبا هر چیزی که برای مدیریت یا راه اندازی شرکت لازم بود رو خوندم از متدهای مدیریت پروژه تا مدیریت تکنولوژی و مباحث فنی . این رو گفتم که بدونید من ندانسته و همینجوری نمیخوام وارد صنعت بشم.
2- دوستان ما حدود یکی دو ماه دیگه تولید اولین محصولمون رو شروع میکنیم و منتظر کسی یا ایده ای هم نیستیم و اصلا جایی برای پذیرش نفر جدید نداریم.
3- بزارین دلیل اینکه اینجا دعوت به همکاری کردم رو خوب تشریح کنم . ما توی ایران حدود 15000 نفر نخبه داریم که اسمشون ثبت شده خب میدونید این 15000 نفر حتما یه اختراعی یا مدالی داشتن که رفتن توی بنیاد ملی نخبگان دیگه حالا اگه فرض کنیم این تعداد نفرات هرکدوم شش ماه برای طرحشون وقت گذاشته باشن در کل میشه 7500 سال زمان تو این مملکت صرف ابداع و اختراع شده . پس چرا ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ؟ به نظر من دلیل اصلیش اینه که افکار پراکنده است و معمولا صرف چیزهایی میشه که اصلا نمیتونه تجاری بشه همونطور که میدونید از هر 1000 ایده 100 تاش قابل تجاری شدن هستن و از این 100 تا 10 تاش به مرحله آخر میرسن که در نهایت 1 یا 2 تاش موفق میشن . حالا فرض کنید این 15000 نفر بیان با هم متحدشن به نظر شما 15000 مغز خلاقی که در عرض 6 ماه میتونن 7500 سال فکر کنن چه کاری میمونه که نتونن انجام بدن ؟ فقط تنها بیچارگی ما اینه که نمیتونیم تیمی کار کنیم یا به عبارتی بقیه رو هم توی فکرمون شریک کنیم . حالا ما میگیم 15000 نفر پیشکش شما بیاین 100 نفر هماهنگ شیم باور کنید دنیا رو زیر و رو میکنیم .
4- در مورد بعضی چیزا که بالا نوشته بودین اصلا متوجه نشدم . یعنی چی انشاء بنویسم یا مثلا مباحث مدیریت استراتژیک واسه چی مطرح شده؟
5- در مورد نحوه همکاری اینقدر نترسین شما بیاین من حاضرم چندتا از طرحام رو در اختیارتون بزارم و نهایتا با هم یه قرار داد منصفانه میبندیم قرارهم نیست کسی میلیونی در آمد پیدا کنه بعد سر بقیه رو کلاه بزاره بره خارج اینا مال تو فیلماست
6- تا به اینجا همینا به ذهنم رسید اگه سوالی بود در خدمتم . و در آخر برای فرج امام زمان هم دعا کنید یا علی
ab.bb
14th March 2014, 10:06 AM
...
شرکتتون توی کدوم استان و شهر هست؟
hossien
14th March 2014, 11:23 AM
سلام و ممنون
3- بزارین دلیل اینکه اینجا دعوت به همکاری کردم رو خوب تشریح کنم . ما توی ایران حدود 15000 نفر نخبه داریم که اسمشون ثبت شده خب میدونید این 15000 نفر حتما یه اختراعی یا مدالی داشتن که رفتن توی بنیاد ملی نخبگان دیگه حالا اگه فرض کنیم این تعداد نفرات هرکدوم شش ماه برای طرحشون وقت گذاشته باشن در کل میشه 7500 سال زمان تو این مملکت صرف ابداع و اختراع شده . پس چرا ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ؟ به نظر من دلیل اصلیش اینه که افکار پراکنده است و معمولا صرف چیزهایی میشه که اصلا نمیتونه تجاری بشه همونطور که میدونید از هر 1000 ایده 100 تاش قابل تجاری شدن هستن و از این 100 تا 10 تاش به مرحله آخر میرسن که در نهایت 1 یا 2 تاش موفق میشن . حالا فرض کنید این 15000 نفر بیان با هم متحدشن به نظر شما 15000 مغز خلاقی که در عرض 6 ماه میتونن 7500 سال فکر کنن چه کاری میمونه که نتونن انجام بدن ؟ فقط تنها بیچارگی ما اینه که نمیتونیم تیمی کار کنیم یا به عبارتی بقیه رو هم توی فکرمون شریک کنیم . حالا ما میگیم 15000 نفر پیشکش شما بیاین 100 نفر هماهنگ شیم باور کنید دنیا رو زیر و رو میکنیم .
4- در مورد بعضی چیزا که بالا نوشته بودین اصلا متوجه نشدم . یعنی چی انشاء بنویسم یا مثلا مباحث مدیریت استراتژیک واسه چی مطرح شده؟
در آخر برای فرج امام زمان هم دعا کنید یا علی
سلام
در مورد مدیریت استراتژیک فقط این بود که شما هدفی دارین که شرکت دارین می زنین هدفتون را بیان کنید که تقریبا الان بخشی از اونو گفتین.
به نظر من حق هر فردی هست که می خواهد با شما همکاری کنه بدونه با چی و چه کسانی با چه اهدافی کار می کنه که آیا این اهداف در راستای برنامه های خودش هست یا خیر.
یکی از بندهای اساسنامه شرکت هم به این موارد می پردازند و زمینه های کاری خودتون را می نویسید برای هر فردی می تواند این اساسنامه را بخواند.
در مورد وقت و تلاش افراد بله متاسفانه این طور هست چون باز هم متاسفانه در دانشگاه ها در مدارس ما مبحث طراحی را بهمون درست درس ندادن و مباحث روز را نمی دونیم و هر کس هر چیزی از طراحی مفهومی متوجه شده انجام می ده و هر چه بیشتر کار کرده باشد طرحش به نتیجه احتمالا نزدیک میشه و گرنه از این طرح ها فقط چندتاش به نتیجه می رسه.
چون طراحی تفکر سیتمی هست و باید سیستمی در ان طراحی نمود.
در آخر برای فرج امام زمان صلوات بر آل محمد بفرستین.
مجتبی محمدزاده
14th March 2014, 07:28 PM
سلام
در مورد مدیریت استراتژیک فقط این بود که شما هدفی دارین که شرکت دارین می زنین هدفتون را بیان کنید که تقریبا الان بخشی از اونو گفتین.
به نظر من حق هر فردی هست که می خواهد با شما همکاری کنه بدونه با چی و چه کسانی با چه اهدافی کار می کنه که آیا این اهداف در راستای برنامه های خودش هست یا خیر.
یکی از بندهای اساسنامه شرکت هم به این موارد می پردازند و زمینه های کاری خودتون را می نویسید برای هر فردی می تواند این اساسنامه را بخواند.
در مورد وقت و تلاش افراد بله متاسفانه این طور هست چون باز هم متاسفانه در دانشگاه ها در مدارس ما مبحث طراحی را بهمون درست درس ندادن و مباحث روز را نمی دونیم و هر کس هر چیزی از طراحی مفهومی متوجه شده انجام می ده و هر چه بیشتر کار کرده باشد طرحش به نتیجه احتمالا نزدیک میشه و گرنه از این طرح ها فقط چندتاش به نتیجه می رسه.
چون طراحی تفکر سیتمی هست و باید سیستمی در ان طراحی نمود.
در آخر برای فرج امام زمان صلوات بر آل محمد بفرستین.
من منظورم از اینکه این مباحث چرا اینجا مطرح شده نه اینکه بگم مهم نیستن بلکه میگم حالا یکی بگه آقا من تمام این شرایط رو دارم و پایه هستم بعد سر اینا بحث میکنیم . چون اگه بخواین وارد این دست مسائل بشیم خودم کلی حرف دارم و گفتم که چند ماهه در این زمینه ها دارم مطالعه میکنم
Client
14th March 2014, 08:31 PM
سلام .وقت شمابخیر
من مروری بر مطالب و صحبتای انجام شده داشتم.ولی آیاکسی تا به الان اعلام آمادگی کرده؟
مسایلی مبهم مونده.ویکیش اینه که در ابتدا ایده های افراد در چه زمینه ای باشه امکان فکرکردن درش وجود داره؟؟؟؟حوزه فعالیت رو قدری واضح بفرمایید.
امین محمد
14th March 2014, 09:02 PM
بسیار عالی است اگر همکاری با عهد وجدان باشد
مجتبی محمدزاده
15th March 2014, 05:07 PM
سلام .وقت شمابخیر
من مروری بر مطالب و صحبتای انجام شده داشتم.ولی آیاکسی تا به الان اعلام آمادگی کرده؟
مسایلی مبهم مونده.ویکیش اینه که در ابتدا ایده های افراد در چه زمینه ای باشه امکان فکرکردن درش وجود داره؟؟؟؟حوزه فعالیت رو قدری واضح بفرمایید.
سلام . در جواب و به صورت کلی میتونیم بگم شما حوزه فعالیت رو به اندازه تمام ایده هایی که در مسیر قرار بگیره در نظر بگیرید حالا درباره نحوه ارنج کردن و انتخاب اونها ، من با توجه به تجربه ای که دارم میگم شما همین که وارد کار بشین و مثلا بخواین برای یکی از ایده ها بیزینس پلن در بیارین متوجه میشین که ما بیشتر باید روی چه ایده هایی کار کنیم. ضمن اینکه ما به عنوان یک شرکت همش هم نیاز به ایده پرداز نداریم بلکه بیشتر نیاز به تخصص های مختلف و آدمای کاری داریم که به قول معروف یکی مرد جنگی به از صد هزار .
یا علی
مجتبی محمدزاده
15th March 2014, 06:12 PM
میگما حالا اینقدر بحث و بررسی کردیم . یادم رفت بگم بابا حالا شما به محض اینکه ایمیل بزنین که نمیریزن خونتون بازداشتتون کنن که . منظورم اینه اگه کسی هست شرایط اون پست اول که گذاشتم رو داره یه ایمیل بزنه من شمارم رو میدم اینجوری هم بیشتر آشنا میشیم و هم شاید یه پروژه ای گرفتیم نیاز شد به تخصص شما با هم همکاری کردیم . نه خدایش دیگه ......
Client
15th March 2014, 07:19 PM
سلام . در جواب و به صورت کلی میتونیم بگم شما حوزه فعالیت رو به اندازه تمام ایده هایی که در مسیر قرار بگیره در نظر بگیرید حالا درباره نحوه ارنج کردن و انتخاب اونها ، من با توجه به تجربه ای که دارم میگم شما همین که وارد کار بشین و مثلا بخواین برای یکی از ایده ها بیزینس پلن در بیارین متوجه میشین که ما بیشتر باید روی چه ایده هایی کار کنیم. ضمن اینکه ما به عنوان یک شرکت همش هم نیاز به ایده پرداز نداریم بلکه بیشتر نیاز به تخصص های مختلف و آدمای کاری داریم که به قول معروف یکی مرد جنگی به از صد هزار .
یا علی
باسلام مجدد بشما.
دقیقا منظور من همین بود که شما اشاره داشتین.
من مهندس نرم افزارم.یکی مهندس برق ودیگری کارشناس زیست.میخوام بدونم ایده هایی که در مسیر قرار میگیر ن در چه زمینه ای هستن.تصور بفرمایید من آماده همکاری هستم باید چکار انجام بدم؟من با توجه به اون 4 موردی ک در پست اول اشاره داشتین مایل به همکاری هستم ولی باید بدونم مشی شما چی هست؟؟
مجتبی محمدزاده
16th March 2014, 01:18 PM
باسلام مجدد بشما.
دقیقا منظور من همین بود که شما اشاره داشتین.
من مهندس نرم افزارم.یکی مهندس برق ودیگری کارشناس زیست.میخوام بدونم ایده هایی که در مسیر قرار میگیر ن در چه زمینه ای هستن.تصور بفرمایید من آماده همکاری هستم باید چکار انجام بدم؟من با توجه به اون 4 موردی ک در پست اول اشاره داشتین مایل به همکاری هستم ولی باید بدونم مشی شما چی هست؟؟
با سلام . اول از همه خیلی خوشحالم که بلاخره یه نفر اینجا گفت من مایل به همکاری هستم . ثانیا در مورد خط مشی باید بگم ما قصد تاسیس یه شرکت R&D رو داریم اینجوری که با پیدا کردن نیازهای مختلف توی صنایع و خود جامعه و تمرکز برای حل این نیاز ها و مشکلات بتونیم یه راه حلی برای اون پیدا کنیم تا هم خودمون یه محل درآمدی داشته باشیم و هم مشکلی رو بتونیم برطرف کنیم . در حال حاضر حدود بیست تا طرح کوچیک و ساده داریم که آماده ایم بعد از تاسیس شرکت به صنایع مربوطه ارائه بدیم . اما خط مشی اصلیمون بیشتر کار روی پروژه هاییه که هم تکنولوژیه بالاتری رو داشته باشه و هم سود بیشتری ولی این هدف چون خیلی بزرگه نمیخوایم تا زمانی که توان کافی برای ورود بهش رو نداریم درگیرش بشیم . ظرح های الانمون رو اگه ببینید خنده تون میگیره . مثلا یکیش در مورد برس مو یکی یه اسباب بازیه . اما در مورد اینکه گفتین مثلا شما یه مهندس نرم افزارید چه جوری میتونید با ما کار کنید . ببینید شما اولا باید خودتون روحیه کار آفرینی داشته باشین یعنی اگر ما هم نباشیم شما خودتون میخواین یه روزی صاحب یه کمپانی بزرگ بشین تا اینجا به کنار . خوب حالا شما برای شروع به کارتون نیاز به این مراحل دارین .
1- ایده پردازی : در مورد ایده پردازی لطفا یه سرچی راجع به تکنیک طوفان فکری یا تکنیک دلفی یا استخوان ماهی داشته باین اون وقت متوجه میشین که چرا میگم ما باید با هم لینک بشیم.
2- بررسی و امان سنجی ایده شامل بازاریابی و .. : توی این مرحله در قدم اول شما باید یه نظر سنجی نسبت به ایده تون از اطرافیان داشته باشین اینجا معمولا آدم خجالت میکشه یا مثلا اطرافیان هزارتا حرف پشت آدم میگن که اصلا خوشایند نیست حالا اگه شما بایه تیم در ارتباط باشین و از اونا نظر سنجی کنی یا اونا از دوستاشون نظرسنجی کنن هم جامعه هدفت بزرگتر میشه و هم کارت راحتتر راه میفته حالا بقیه مراحل بماند.
3- تدوین برنامه کسب و کار یا همون (Business Plan) : اینجا که مهمترین بخشه و تمام کار به اون بستگی داره تخصص خودمه که توضیحش مفصله . فقط همینو بگم که اگه نتونی برای طرحت بیزینس پلن خوب بنویسی ایده ات نابود میشه که اصطلاحا بهش میگن طرح توی دره مرگ افتاد.
4- اجرا و کنترل : برای این بخش یه سرچی راجع به متد مدیریت پروژه Agile داشته باشین بعد منظورم از ایجاد تیم رو متوجه میشین.
در آخر هم چندتا از مباحث کارآفرینی روز دنیا رو براتون توضیح میدم تا بتونم نگرشتون رو کمی عوض کنم.
1- در دوره جدید اصطلاحا میگن کارمندی مرد و همه باید کارآفرین باشن حالا چه کارآفرین درون سازمانی و یا کار آفرین برون سازمانی که میتونین تعاریفش رو سرچ کنین.
2- ببینید الان پارتی پیدا کردن یک رشته دانشگاهی شده که بهش Networking یا شبکه سازی میگن یعنی اگه میخواین کارآفرین موفقی بشین تا میتونین ارتباطاتتون رو با کسایی که میتونن یه جای بهتون کمک کنن زیاد کنین . ماها هرکدوم آدمای زیادی رو میشناسیم که جایگاه های خوبی دارن حالا اگه تحت یه شرکت کار کنیم میتونیم از این شبکه برخوردار باشیم .
3- بحث خیلی زیاده که ان شا ا.. اگه کسی پایه کار شد مطرح میکنم
یا علی
ab.bb
16th March 2014, 01:34 PM
سوال من رو جواب ندادین!
مجتبی محمدزاده
16th March 2014, 01:40 PM
سوال من رو جواب ندادین!
سلام . شرکت رو بعد عید تاسیس میکنیم ولی جاش برامون مهم نیست چون یه شرکت مجازی داخل گوگل پلاس داریم که تمام بحثامون همونجا انجام میشه و بیشتر شبکه ای باهم در ارتباطیم
ابوالفضل92
28th March 2014, 02:25 AM
http://www.uc-njavan.ir/images/u4zx7sap9datuze8kcn2.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/m6qk086vt3dhjxop6nu.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/pz0c8pg5uvexms3job7j.gif
http://www.uc-njavan.ir/images/u4fx60yokkrg66wofcds.gif
مدیر موفق ابتدا بایستی موقعیت حاضر را به درستی شناخته و تجزیه وتحلیل کرده و سپس نقاط ضعف و قوت خود و فرصتها و تهدیدهای محیطی را تشخیص داده وسپس به ترسیم اهداف و برنامه ریزی و اجرا و کنترل بپردازد.
hossien
28th March 2014, 02:30 AM
مدیر موفق ابتدا بایستی موقعیت حاضر را به درستی شناخته و تجزیه وتحلیل کرده و سپس نقاط ضعف و قوت خود و فرصتها و تهدیدهای محیطی را تشخیص داده وسپس به ترسیم اهداف و برنامه ریزی و اجرا و کنترل بپردازد.
بله کاملا قبول دارم گفته شما را میشه همون ماتریس swot .
این مطالب را برای این گذاشتم که کسی اگر کاری می خواهد انجام بده حداقل این موارد را در نظر بگیره.
ابوالفضل92
28th March 2014, 02:39 AM
یا علی
جناب محمد زاده سلام،
من هم خیلی وقته دنبال همین موضوع راه اندازی کسب وکار کارآفرینانه هستم و تحصیلات ارشدمم هم مدیریت اجرایی هست.
دوست عزیز بنده ضمن اعلام آمادگی همکاری با جنابعالی باتوجه به مطالب عنوان شده توسط شما و دوستان باید خدمتتان عرض کنم که در این زمینه مهمترین موضوع صبر وتحمل افکار مخالف و یا ممتنع هست.
ابوالفضل92
28th March 2014, 02:49 AM
بله کاملا قبول دارم گفته شما را میشه همون ماتریس swot .
این مطالب را برای این گذاشتم که کسی اگر کاری می خواهد انجام بده حداقل این موارد را در نظر بگیره.
حسین آقای عزیز سلام
منظور من دقیقا همین موضوعه ولی یه موضوعی را در کارآفرینی بایستی مد نظر داشته باشه باشیم که کارآفرینی و خلاقیت -علاوه بر رعایت تمام مطالب بسیار مفید ارائه شده توسط جنابعالی که نشان از دقت و وسواس بجا و شایسته جنابعالی داره - ایجاد فکر و کار جدید با ریسک بالا و صد البته منطقی هست.به نظر من نظرات جنابعالی در محیط دوستانه حضوری بسیار مفیدتر و موثرتر میتونه باشه.
hossien
28th March 2014, 03:18 AM
ایجاد فکر و کار جدید با ریسک بالا و صد البته منطقی هست.
بله برای کارافرینی باید فکر ، پیش بینی آینده و ....... و همچنین ریسک داشت
اما مشکل ما بیشتر در همین ریسک هست میگن شما ریسک پذیر نیستین و .........
یک مثال بزنم شنا کردن در یک دریاچه که کوسه داره کدام خطر و ریسک کار هست؟
کوسه؟
دریاچه؟
یا خود شنا کردن؟
در استانداردها و دستورالعمل های طراحی شرکت های بزرگ در انتهای فاز طراحی مفهومی به70-80 درصد قطعیت برسیم میریم مرحله بعدی طراحی اولیه و در انتهای این فاز به 93-95 درصد برسیم می ریم برای طراحی نهایی و ساخت
اما تو کشور ما بر عکس در طراحی مفهومی 20-تا 50 درصد قطعیت داره میرن مرحله بعد و تا به مرحله ساخت می رسن با 70 درصد قطعیت می رن که پروژه شکست می خوره بعد می گیم ریکسش بالا (فک نکنید اشتباه نوشتما ریکس هست )بود.
هدف کمک کردن بود.
ابوالفضل92
28th March 2014, 03:24 AM
بله برای کارافرینی باید فکر ، پیش بینی آینده و ....... و همچنین ریسک داشت
اما مشکل ما بیشتر در همین ریسک هست میگن شما ریسک پذیر نیستین و .........
یک مثال بزنم شنا کردن در یک دریاچه که کوسه داره کدام خطر و ریسک کار هست؟
کوسه؟
دریاچه؟
یا خود شنا کردن؟
در استانداردها و دستورالعمل های طراحی شرکت های بزرگ در انتهای فاز طراحی مفهومی به70-80 درصد قطعیت برسیم میریم مرحله بعدی طراحی اولیه و در انتهای این فاز به 93-95 درصد برسیم می ریم برای طراحی نهایی و ساخت
اما تو کشور ما بر عکس در طراحی مفهومی 20-تا 50 درصد قطعیت داره میرن مرحله بعد و تا به مرحله ساخت می رسن با 70 درصد قطعیت می رن که پروژه شکست می خوره بعد می گیم ریکسش بالا (فک نکنید اشتباه نوشتما ریکس هست )بود.
هدف کمک کردن بود.
فرمایشتون کاملا منطقیه ولی در مورد مراحل اولیه کارآفرینی به نظر من روش هایی مثل طوفان فکری ، تکنیک دلفی بیشتر باید مدنظر باشه و پس از بحث کامل و جامع وبدون هیچ گونه محدودیت فکری به دنبال بقیه مسایل رفت.
hossien
28th March 2014, 03:33 AM
ما حدود 60 ابزار داریم که در خلق ایده کمک می کند.
به نظر من اولین کار محدوده باید مشخص باشد تشکیل یک شرکت تیمی و انجام دادن کار تیمی هست و برای فکر کردن نیاز به کار گروهی داریم.
مثلا من الان شناسایی کردم که 10 سال دیگر چه اتفاقی می افته و کل تیم برای رسیدن به این نقطه هدف یا چشم انداز تلاش می کنند اما چگونگی رسیدن به هدف را با کار گروهی (طوفان ذهنی ، triz و ......)می رسیم.
ابوالفضل92
28th March 2014, 03:35 AM
سلام مجتبی جان
من از طریق جی میل خواستم عرض ارادت کنم ولی آدرس جی میلتون رو درست شناسایی نکرد پیامم رو بصورت پیام خصوصی از طریق همین سایت خدمتتون ارسال کردم.
مجتبی محمدزاده
30th March 2014, 10:43 AM
با عرض سلام خدمت همه دوستان . اولا یه عذرخواهی به شما بدهکارم بابت این یه هفته که نبودنم . ثانیا باور کنین من اصلا فکر نمیکردم کسی پیام خصوصی بده واسه علاقه مندی من هر روز میرفتم جی میلم رو چک میکردم و فقط یک نفر پیام داده بود که کلی هم صحبت کردیم آخر سر هم شماره دادیم تا بحث های تکمیلی رو تلفنی انجام بدیم . من از همه دوستان خواهش میکنم پیام هشون رو به آدرس زیر بفرستن . ممنون
mohammadzadehechem@gmail.com
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.