PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هروز ده کلمه

banaf6e
12th March 2014, 02:11 PM
سلام به دوستان عزیز و علاقمندان به زبان انگلیسی

تصمیم دارم هرروز 10 کلمه انگلیسی بذارم تا که هم شما وهم خودم بتونیم گنجینه لغاتمون کامل تر کنیم

از همین الان شروع می کنم

1-Abandon=ترک کردن،رها کردن،بی خیالی،تسلیم شدن

2-data=اطلاعات

3-detective=کارگاه

4-jealous=حسود

5-army=ارتش ،سپاه،گروه،لشکر

6-absolute=کاملا ،تمام عیار

7-champion=قهرمان،مبارزه،دفاع کردن

8-landlord=مالک ،صاحب خانه

9-withess=شهادت،گواه

10-oath=پیمان،قسم

nhh
12th March 2014, 02:19 PM
ممنونم ازین کارتون.ولی اگه بتونید برای هرکلمه چند تا هم معنی هم،بنویسید خیلی بهترباشه[golrooz][golrooz]

banaf6e
12th March 2014, 07:01 PM
ممنونم ازین کارتون.ولی اگه بتونید برای هرکلمه چند تا هم معنی هم،بنویسید خیلی بهترباشه[golrooz][golrooz]

چشم حتما خوشحالم که از کارم خوشتون اومده

banaf6e
13th March 2014, 01:17 PM
خب این هم ده کلمه امروز
1-Qualify=منظم کردن،کنترل کردن،محدود کردن،قدرت راتوصیف کردن
2-eager=مشتاق
3-keen=تیز کردن،تیز،پر زور ،مشتاق،نوحه سرایی کردن
4-bachelor=مرد بی زن،زن بی شوهر،مجرد،لیسانسه،مهندس
5-unpleasant=ناخوشایند،نا مطبوع
6-prisoner=زندانی،اسیر
7-suction=مکش
8-revenge=خونخواهی کردن،کینه جویی،انتقام
9-chief=رئیس،پیشرو،فرمانده،عمد ه،مهم
10-disboy=نافرمانی کردن،سرپیچی کردن،اطاعت نکردن

zohreh.m
20th March 2014, 04:52 PM
سلام
خوبه ولی اگه بتونین تلفظ کلمات رو هم بذارین بهتر می شه .... مرسی [tashvigh][golrooz]

کاساندان
20th March 2014, 05:30 PM
منبع این کلمات از کتاب 504است؟ نه؟! چون اگر بخواهید ما هم میتوانیم کمکتان کنیم!
درضمن فکر میکنم منظور NH (http://www.njavan.com/forum/member.php?351074-NH) این بود که مترادف های انگلیسی هم بگذارید!!!

آسمان 1371
20th March 2014, 05:57 PM
سلام دوستان
ریا نباشه ولی 21 ترم کلاس زبان انگلیسی رفتم و سال قبل از کنکور دیگه نرفتم الان بعد از 3سال واقعا چیزی که اساتید زبانم میگفتند بهش رسیدم که باید لغات زبان انگلسی رو در ی جمله استفاده کرد تا هم توی حافظه طولانی مدت بمونه و هم چون کلمات انگلیسی معانی متفاوتی دارند باید هر اصطلاح رو در یک جمله بکار برد تا تفاوت معانی اون بهتر درک بشه
منم از امروز این تاپیک رو دنبال میکنم ولی خواهشا اگه میشه واسه هر کلمه ی جمله انگلیسی پرکاربرد هم بگید.با تشکر فراوان
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان دارم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

کاساندان
20th March 2014, 06:08 PM
بله درست است!هم باید کلمات را در جمله ای به هم ربط داد و هم تصویری از آنها را ببینیم تا بهتر در حافظه مان بماند!

banaf6e
5th April 2014, 02:00 PM
با سلام به همه ی دوستان عزیزم
سال نو همگی مبارک باشه
به خاطر تاخیری که داشتم از همه معذرت می خوام مسافرت بودم
پست های همتون خوندم و کاملا با شما موافق هستم تا جایی که بتونم سعی می کنم به توصیه های شما عمل کنم
مرسی از پیشنهاد های همتون

banaf6e
5th April 2014, 02:01 PM
با سلام به همه ی دوستان عزیزم سال نو همگی مبارک باشه به خاطر تاخیری که داشتم از همه معذرت می خوام مسافرت بودم پست های همتون خوندم و کاملا با شما موافق هستم تا جایی که بتونم سعی می کنم به توصیه های شما عمل کنم مرسی از پیشنهاد های همتون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد