PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید

فایول
11th March 2014, 08:10 AM
سلام رشته من علوم تربیتی [shaad]

این ترم پایان نامه دارم [shaad]

وموضوعی که انتخاب کردم بررسی هوشمندسازی مدارس برکیفیت یادگیری دانش اموزان [shaad]

اولین مرحله اینکه باید بیان مسئله بنویسم [shaad]

من بلد نیستم چطوری ودرباره چی بنویسم [khejalat]

اگر امکانش هست برای من توضیح بدید بیان مسئله چیست وچطوری مینویسن ودرباره موضوع من چطوری بیان مسئله خوبه [khejalat]

باتشکر مرسی[golrooz]

Ronia
11th March 2014, 01:30 PM
سلام رشته من علوم تربیتی [shaad]

این ترم پایان نامه دارم [shaad]

وموضوعی که انتخاب کردم بررسی هوشمندسازی مدارس برکیفیت یادگیری دانش اموزان [shaad]

اولین مرحله اینکه باید بیان مسئله بنویسم [shaad]

من بلد نیستم چطوری ودرباره چی بنویسم [khejalat]

اگر امکانش هست برای من توضیح بدید بیان مسئله چیست وچطوری مینویسن ودرباره موضوع من چطوری بیان مسئله خوبه [khejalat]

باتشکر مرسی[golrooz]

سلام،یه کتاب هست که خیلی کمک میکنه بهت "روش تحقیق در علوم انسانی از محمد رضا حافظ نیا"
این کتاب تو مرحله های بعدی هم به کار میاد.

ساناز فرهیدوش
13th March 2014, 10:24 PM
بیان مسئله به زبان ساده یعنی بگید شرحدرد چیه ؟ چه چیزی رو می خواهید بیان کنید ؟

در پاسخ به سوال اصلی پژوهش باید یک جواب داشته باشید و بتونید توضیحش بدین .

بررسی هوشمندسازی مدارس برکیفیت یادگیری دانش اموزان

هوشمند سازی و کیفیت یادگیری

ایا هوشمند سازی بر کیفیت یادگیری موثر است ؟ ربط این دو مولفه به طور کلی رو بیان کنید .

اول هر کدوم رو برای خودتون تعریف کنید سپس باید به هم ربط داده بشه و اینکه اشاره کوتاهی به ضروت انجام بررسی داشته باشید و در بخش ضروت پژوهش به تفصل در موردش بگید .

سوال من از شما : کارشناسی هستید یا ارشد ؟

کتاب روش تحقیق اقای محمد علی دلاور . یا اقای پاشا شریفی رو بخونید در کنارش پایان نامه مطالعه کنید .
شروع به نوشتن کنید . سپس اصلاح از اشتباه کردن نترسید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد