Almas Parsi
6th March 2014, 08:15 PM
آشنایی با روش تهیه زیتون پرورده
یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می کنیم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944535.jpg
مواد لازم برای زیتون پرورده :
روغن زیتون: نصف فنجان
رب انار: یک فنجان
سیر: دو حبه
پسته آسیاب شده: یک فنجان
گردو آسیاب شده: یک فنجان
بادام آسیاب شده: یک فنجان
زیتون بدون هسته: نیم کیلو
نعناع و ترخون: نصف فنجان
سرکه: یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه 22 قاشق غذاخوری سر پر از زیتون پرورده خواهیم داشت.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944855.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944836.jpg
نصف فنجان روغن زیتون، معادل پنجاه گرم. نعناع و ترخون خردشده (بسیار ریز خرد شود)، نصف فنجان، معادل سه قاشق غذاخوری.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945004.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944905.jpg
یک فنجان پسته آسیاب شده، معادل 70 گرم. یک فنجان بادام آسیاب شده، معادل 70 گرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944964.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944942.jpg
یک فنجان رب انار، معادل 200 گرم. یک فنجان گردو آسیاب شده، معادل 70 گرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945043.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945053.jpg
دو حبه سیر، معادل نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده. به دلخواه می توان مقدار سیر را کم یا زیاد کرد. زیتون شور، بدون هسته نیم کیلوگرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945092.jpg
یک قاشق غذاخوری سرکه، معادل 12 گرم. قاشق مخصوص سرو بستنی (اسکوب ساز) برای تزئین زیتون پرورده.
روش تهیه
یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می کنیم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945152.jpg
زیتون شور بدون هسته را حلقه حلقه می کنیم و با مواد اخیر مخلوط می کنیم تا آماده مصرف شود. زیتون پرورده را می توان تا یک هفته در ظرف شیشه ای دربسته در یخچال نگه داشت (بدون آنکه طعم آن عوض شود).
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/14/1393999815.jpg
با قاشق مخصوص بستنی (اسکوب ساز)، یک اسکوب از زیتون پرورده را در یک ظرف پایه دار گذاشته، کمی پودر پسته روی آن می پاشیم.
داخل دو عدد زیتون بدون هسته، دو دانه انار گذاشته و آن ها را کنار زیتون پرورده گذاشته تا آماده پذیرایی شود.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945203.jpg
کالری موجود در زیتون پرورده
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از زیتون پرورده حدود 40 کیلوکالری می باشد.مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری از زیتون پرورده حدود 135 کیلوکالری می باشد.مقدار کالری موجود در کل زیتون پرورده حدوداً 3000 کیلوکالری می باشد.
منبع : تبیان (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fnewindex.aspx%3Fp id%3D272479)
یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می کنیم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944535.jpg
مواد لازم برای زیتون پرورده :
روغن زیتون: نصف فنجان
رب انار: یک فنجان
سیر: دو حبه
پسته آسیاب شده: یک فنجان
گردو آسیاب شده: یک فنجان
بادام آسیاب شده: یک فنجان
زیتون بدون هسته: نیم کیلو
نعناع و ترخون: نصف فنجان
سرکه: یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه 22 قاشق غذاخوری سر پر از زیتون پرورده خواهیم داشت.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944855.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944836.jpg
نصف فنجان روغن زیتون، معادل پنجاه گرم. نعناع و ترخون خردشده (بسیار ریز خرد شود)، نصف فنجان، معادل سه قاشق غذاخوری.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945004.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944905.jpg
یک فنجان پسته آسیاب شده، معادل 70 گرم. یک فنجان بادام آسیاب شده، معادل 70 گرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944964.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393944942.jpg
یک فنجان رب انار، معادل 200 گرم. یک فنجان گردو آسیاب شده، معادل 70 گرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945043.jpg
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945053.jpg
دو حبه سیر، معادل نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده. به دلخواه می توان مقدار سیر را کم یا زیاد کرد. زیتون شور، بدون هسته نیم کیلوگرم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945092.jpg
یک قاشق غذاخوری سرکه، معادل 12 گرم. قاشق مخصوص سرو بستنی (اسکوب ساز) برای تزئین زیتون پرورده.
روش تهیه
یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون، یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می کنیم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945152.jpg
زیتون شور بدون هسته را حلقه حلقه می کنیم و با مواد اخیر مخلوط می کنیم تا آماده مصرف شود. زیتون پرورده را می توان تا یک هفته در ظرف شیشه ای دربسته در یخچال نگه داشت (بدون آنکه طعم آن عوض شود).
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/14/1393999815.jpg
با قاشق مخصوص بستنی (اسکوب ساز)، یک اسکوب از زیتون پرورده را در یک ظرف پایه دار گذاشته، کمی پودر پسته روی آن می پاشیم.
داخل دو عدد زیتون بدون هسته، دو دانه انار گذاشته و آن ها را کنار زیتون پرورده گذاشته تا آماده پذیرایی شود.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/12/13/1393945203.jpg
کالری موجود در زیتون پرورده
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از زیتون پرورده حدود 40 کیلوکالری می باشد.مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری از زیتون پرورده حدود 135 کیلوکالری می باشد.مقدار کالری موجود در کل زیتون پرورده حدوداً 3000 کیلوکالری می باشد.
منبع : تبیان (http://www.1doost.com/go/?u=http%3A%2F%2Fwww.tebyan.net%2Fnewindex.aspx%3Fp id%3D272479)