midvife
6th March 2014, 03:47 PM
خواص طالبی با اضافه کردن شکر بیشتر می شود یا بدون شکر؟
طالبی یکی از میوه های تابستانی می باشد ، آیا میدانید با اضافه کردن شکر به طالبی ارزش آن بیشتر می شود یا بدون شکر؟
یک متخصص تغذیه گفت: طالبی و هندوانه از میوههای تابستانی هستند که به دلیل آب فراوانی که در خود ذخیره دارند، کمبود آب بدن در فصل گرم سال را جبران میکنند.
دکتر مجیدکاراندیش در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه خوزستان اظهار داشت: تفاوت میوههای تابستانی، مانند هندوانه و طالبی با دیگر میوهها در حجم بالای آب ذخیره شده در این میوهها است که مصرف آنها از خشکی و کاهش آب بدن در تابستان پیشگیری میکند.
وی افزود: مصرف 300 گرم طالبی و یا 400 گرم هندوانه معادل مصرف 3 عدد خرما است و ارزش غذایی معادل 60 کالری دارد. خصوصیت ویژه هندوانه و طالبی این است که علاوه بر کالری، آب بدن را نیز تامین میکنند.
کاراندیش تصریح کرد: قند موجود در هندوانه و طالبی نیز قند فروکتوز است و مصرف منطقی این میوههای تابستانی برای بیماران (http://cdn.akairan.com/akairan/tandorosti/health/bimari-behdasht/dybt.html)
دیابت (http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html) ی مشکلی ایجاد نمیکند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: هندوانه و طالبی باید به صورت طبیعی مصرف شوند و افزودن شکر به این میوهها بههیچ وجه توصیه نمیشود.
وی در پایان گفت: قند موجود در هندوانه و طالبی مشکلی ایجاد نمیکند و مضر نیست، ولی اگر قرار باشد این میوهها در هر وعده به همراه مقدار زیادی شکر مصرف شوند، مضر بوده و (http://cdn.akairan.com/akairan/tandorosti/health/bimari-behdasht/dybt.html)قند خون (http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html) را افزایش میدهد.
منبع :http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/12829.html
طالبی یکی از میوه های تابستانی می باشد ، آیا میدانید با اضافه کردن شکر به طالبی ارزش آن بیشتر می شود یا بدون شکر؟
یک متخصص تغذیه گفت: طالبی و هندوانه از میوههای تابستانی هستند که به دلیل آب فراوانی که در خود ذخیره دارند، کمبود آب بدن در فصل گرم سال را جبران میکنند.
دکتر مجیدکاراندیش در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه خوزستان اظهار داشت: تفاوت میوههای تابستانی، مانند هندوانه و طالبی با دیگر میوهها در حجم بالای آب ذخیره شده در این میوهها است که مصرف آنها از خشکی و کاهش آب بدن در تابستان پیشگیری میکند.
وی افزود: مصرف 300 گرم طالبی و یا 400 گرم هندوانه معادل مصرف 3 عدد خرما است و ارزش غذایی معادل 60 کالری دارد. خصوصیت ویژه هندوانه و طالبی این است که علاوه بر کالری، آب بدن را نیز تامین میکنند.
کاراندیش تصریح کرد: قند موجود در هندوانه و طالبی نیز قند فروکتوز است و مصرف منطقی این میوههای تابستانی برای بیماران (http://cdn.akairan.com/akairan/tandorosti/health/bimari-behdasht/dybt.html)
دیابت (http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html) ی مشکلی ایجاد نمیکند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: هندوانه و طالبی باید به صورت طبیعی مصرف شوند و افزودن شکر به این میوهها بههیچ وجه توصیه نمیشود.
وی در پایان گفت: قند موجود در هندوانه و طالبی مشکلی ایجاد نمیکند و مضر نیست، ولی اگر قرار باشد این میوهها در هر وعده به همراه مقدار زیادی شکر مصرف شوند، مضر بوده و (http://cdn.akairan.com/akairan/tandorosti/health/bimari-behdasht/dybt.html)قند خون (http://tandorosti.akairan.com/health/bimari-behdasht/dybt.html) را افزایش میدهد.
منبع :http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/12829.html