PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله مواد غذایی با طعم سرطان!



midvife
6th March 2014, 03:44 PM
http://cdn.akairan.com/akairan/tandorosti/images/a-ar/2013512136910a.jpg.jpg (http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/201351213613.html)مواد غذایی با طعم سرطان


مطالعات علمی جدید دانشمندان نشان می دهد ته دیگ و نان سوخته از مهم ترین عوامل بروز سرطان به شمار می روند.

ته دیگ و نان سوخته و به طور کلی هر موادی که در ته ظرف باقی می مانند، عامل اصلی بروز سرطان به شمار می روند.

بررسی ها نشان می دهد، ته دیگ های سوخته که به رنگ سیاه هستند برای سلامتی مضر هستند و چربی های آن در عروق رسوب می کند و مشکل های زیادی درست می کنند. چربی های ته دیگ و نان سوخته در ته دیگ مشکلات گوارشی زیادی ایجاد می کنند و باعث نفخ معده نیز می شوند.

ته دیگ باعث بروز سرطان معده و روده می شود و پزشکان توصیه می کنند هیچ گاه مواد غذایی باقی مانده در ته ظرف ها و ته دیگ مانند برنج و نان را نباید خورد زیرا هیچ ارزش غذایی ندارند و بر عکس درد سرساز و مشکل آفرین هستند.



منبع : salamatnews.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد