PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ویکی آیدیا

عرفان سلیم زاده
3rd March 2014, 09:41 AM
سلام خدمت عزیزان محترم[golrooz][golrooz][golrooz]
همونطور که میدونین دسترسی به یک بانک اطلاعاتی از اختراعات و نیاز مندی به اختراعات در فضای مجازی میتونه موضوع مثبتی باشه.
فرصتی جدید برای معاملات و روزنه امیدی برای مخترعانی که آرزو دارن از اختراع میلیاردر بشن به وجود اومده.
سایتی جدید التاسیس به وجود اومده که تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و غیره هستش.
البته طی مکاتباتی که من با مدیر این سایت داشتم و درخواست مجوز کردم خودشون رو رسما کارگزار بنیاد ملی نخبگان و سازمان پژوهش ها اعلام کردند.[golrooz]
این گروه میتونن نقش واسط تجاری سازی اختراع رو هم تا حدودی ایفا کنن البته تا حالا فقط مرحله آخر 3 تا قرار داد تجاری سازی اختراعات رو میزبان بودند فعلا.
امید است که گروه ویکی آیدیا هر چه سریع تر حجم کاری خودشون رو بالا ببرن و بیشتر از قبل شناخته بشن.
ویکی آیدیا (http://www.wikiidea.ir/)

arisff
3rd March 2014, 03:31 PM
ممنون از اطلاع رسانی به بوک مارک اضافه کردم تا سر فرصت بیشتر بررسیش کنم.

حسین متقی
3rd March 2014, 04:12 PM
البته حدود یک سال قبل این سایت رو دیدم تو نمایشگاه و یه اشتباهی کردیم و ایمیلمونو دادیم
هر هفته ایمیل میده همش باید پاک کنم!!

سایت خوبیه - هدف خوبی داره - ولی سایت نخبگان 4سال میخواست همین کارو بکنه و افرادی در بنیاد نمیذاشتند
حالا اینا چطوری همون کار رو دارن انجام میدن و هیچکس کاری نداره!!
نمیدونم چجوری مجوز گرفتند

ab.bb
3rd March 2014, 04:19 PM
وقت کردین؛ قانون اول ترمودینامیک رو به این بنده خدا توضیح بدین.
http://uc-njavan.ir/images/b60669j3aggj4pdl7l9b.jpg
[nadidan]

عرفان سلیم زاده
5th March 2014, 09:50 PM
بچه ها زیادی وسواس دارین ها[nishkhand]
اولا تا یه سیاست تست نشه چطور میخوایم بفهمیم که درست بوده یا غلط؟
دوما هم فاله هم تماشا من خودم طرح بادی مو گذاشتم توش یکی پیغام داده شاید بتونه کمک ام کنه[khanderiz]

حسین متقی
6th March 2014, 01:07 AM
بچه ها زیادی وسواس دارین ها[nishkhand]
اولا تا یه سیاست تست نشه چطور میخوایم بفهمیم که درست بوده یا غلط؟
دوما هم فاله هم تماشا من خودم طرح بادی مو گذاشتم توش یکی پیغام داده شاید بتونه کمک ام کنه[khanderiz]

درسته اما باید درست تست بشه
به نظرم ممکنه به بعضی مخترع ها کمک کنه - ولی به مفهوم اختراع نباید ضرر رسوند!
به نظرم حتما نیاز نیست در کشوری مثل ایران خیلی رو اختراع بودن تاکیید بشه - اما نه اینکه به هر طرحی بگن اختراع - بگن طرح صنعتی ثبت شده برای تولید!

عرفان سلیم زاده
6th March 2014, 08:41 PM
درسته اما باید درست تست بشه
به نظرم ممکنه به بعضی مخترع ها کمک کنه - ولی به مفهوم اختراع نباید ضرر رسوند!
به نظرم حتما نیاز نیست در کشوری مثل ایران خیلی رو اختراع بودن تاکیید بشه - اما نه اینکه به هر طرحی بگن اختراع - بگن طرح صنعتی ثبت شده برای تولید!

ببین تو ایران نظریه های ایده تا ثروت زیاده اینم یه راهشه برای این میگم وسواس نداشته باشید.
الان دوره ای شده که اگه یه راه تمیز برای ایده تا ثروت دیدیم نباید نسبت به آینده اش نگران باشیم.
بلاخره یا درست میشه و موفقیت آمیز میشه یا شکست میخوره و تعطیل.[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد