توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرای "چیستان" نخبگان
kab
18th August 2010, 12:20 PM
اون دو هزار تومانی که پیش شاگرد مونده، جزء همین بیست و هفت هزار تومانی است که سه نفر خرج کردند.
بیست و هفت هزار تومان خرج شده: بیست و پنج هزار تومان پیش ساعت فروش و دو هزار تومان هم پیش
شاگرد. در اصل دو هزار تومان شاگرد باید از مبلغ خرج شده کسر شود نه این که به آن اضافه شود. سی هزار تومان: سه هزار تومان نزد سه نفر، دو هزار تومان پیش شاگرد، بیست و پنج هزار تومان نزد ساعت فروش
RezaOnlinE
18th August 2010, 05:59 PM
[nishkhand] آفرین بابا، سوال اشتباه نبود بلکه یه طوری مطرح شده که آدم رو به اشتباه بندازه ولی خبر نداشته طراح که حریف نخبه هایی مثل شما نمیشه[labkhand][golrooz]
[khejalat][khejalat][khejalat] خواهش میکنم . من همون اول که خوندم فک کردم سوال اشتباس . دیگه نرفتم ببینم نکته انحرافی داره یا نه [nishkhand]
Mina_Mehr
18th August 2010, 06:34 PM
[khejalat][khejalat][khejalat] خواهش میکنم . من همون اول که خوندم فک کردم سوال اشتباس . دیگه نرفتم ببینم نکته انحرافی داره یا نه [nishkhand]
[nishkhand]
engeneer_19
4th October 2010, 04:17 PM
2تا اتاق داریم . اتاق a و b . داخل اتاق a ، سه تا لامپ هست كه كلید هاشون توی اتاق b هست . حالا شما باید بگید چطوری میشه فقط با یك بار رفتن به اتاق b و زدن كلید ها به ما مشخص كنید كدام كلید مربوط به كدام لامپ میشه ؟
GUNNER_2020
7th October 2010, 08:02 PM
اول یکی از چراق ها رو روشن میکنیم.چند دقیقه بعد اون رو خاموش می کنیم و یه چراغ دیگه رو روشن میکنیم.بعد میریم تو اتاق a اونی که روشنه کلیدش اونیه که دوم روشن کردیم.بعد به دو لامپ دیگه دست میزنیم اونی که داغه کلیدش اونیه که اول روشن کردیم و اونیکی کلید برای سومین لامپه.
دو تا دوست قدیمی به هم میرسن.اولی از دومی میپرسه چی کار کردی تو این همه سال؟؟؟
دومی میگه سه تا بچه دارم.اولی میپرسه چند سالشونه؟؟دومی میگه ضربشون 36 میشه.فهمیدی؟؟
اولی میگه نه.دومی میگه جمعشون میشه پلاک خونه ی شما.فهمیدی؟؟
اولی میگه نه.دومی میگه سومیه تو خونه خوابیده.حالا فهمیدی؟؟؟؟؟؟
اولی میگه آره.
حالا شما بگین چند سالشونه؟؟؟؟؟؟؟؟
payamjon
11th May 2013, 05:24 PM
گفته ضرب سن بچه ها میشه 36 در اینصورت تمام حالت هایی که جواب 36 میشه رو می نویسیم. سپس مسئله گفته شماره پلاک همسایه 2 تا بیشتر از مجموع سن بچه هاست پس قطعا آمارگیر باید با نگاه کردن به پلاک جواب رو می فهمیده اما گفته یه راهنمایی دیگه بکن یعنی اگر مجموع آن حال هایی که ضربشان 36 می شود را حساب کنیم خواهیم دید که مجموع دو حالت یکی میشه یعنی 2 2 9 و 1 6 6 که میشه 13 و در هیچکدام از مجموع های دیگر این اتفاق نمی افته یعنی آمارگیر باید با دیدن پلاک سن ها را می فهمیده پس یکی از این دو حالت جواب مطلوب ماست. حال چون گفته کیشون خوابه پس احتمالا یک ساشه است یعنی حالت 2 2 9 حذف میشه و سن آن ها 1 6 6 خواهد بود
.
.
.
من پیام حیدری هستم خوشحال میشم تو جمع شما اضافه بشم.
اینم بگم مغرور نیستم اما مخیم برای خودما... شوخی کردم کوچیک همه شمام.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.