مائده گنجی1372
1st March 2014, 11:13 AM
نتایج تحقیقات محققان آمریکایی نشان می دهد سرخ کردن گوشت در فر یا در ظرف سبب تولی مواد شیمیایی می شود که ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد.به گزارش ایرنا،محققان گفتند کهAGES فاکتوری است که در ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 دخیل است.هنگامی که پروتئین یا چربی با قند واکنش بدهد فاکتور AGES تولید می شود،این فرایند می تواند به طور طبیعی در طول پخت و پز رخ دهد.
محققان مدرسه پزشکی Icahnدر نیویورک اثرات AGES را بر موش و انسان آزمایش کردند.در مغز موش های که بارژیم غذایی غنی از AGESتغذیه می شوندپروتئین خطرناکی شکل می گیرند که سبب اختلال در عملکرد شناختی مغز می شود.نتایج این آزمایش ها نشان داد که رژیم غذایی غنی از AGESبر ترکیب شیمیایی مغز موش اثر می گذارد.AGESسبب تجمع ناقص پروتئین بتا آمیلوئید که مشخصه اصلی بیماری آلزایمر است،می شود.
محققان مدرسه پزشکی Icahnدر نیویورک اثرات AGES را بر موش و انسان آزمایش کردند.در مغز موش های که بارژیم غذایی غنی از AGESتغذیه می شوندپروتئین خطرناکی شکل می گیرند که سبب اختلال در عملکرد شناختی مغز می شود.نتایج این آزمایش ها نشان داد که رژیم غذایی غنی از AGESبر ترکیب شیمیایی مغز موش اثر می گذارد.AGESسبب تجمع ناقص پروتئین بتا آمیلوئید که مشخصه اصلی بیماری آلزایمر است،می شود.