PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لبنيات پر چرب نخوريد



rofiya
26th February 2014, 01:27 PM
لبنیات پرچرب در كشور با روغن‌های پالم برای قوام دادن و مزه‌دار كردن چرب می‌شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند كه برای سلامت مضر است بنابراین ترجیح آن است که شیر کم چرب مصرف شود. اضافه كردن چربی گیاهی به لبنیات و شیرهای پرچرب در كارخانه‌های تولید لبنیات كار غیر قانونی نیست اما این حق مردم است كه بدانند این میزان چربی در لبنیات و شیر، چربی خود شیر نیست و به آن چربی پالم اضافه شده است. روغن پالم یا نخل 50 درصد اسید پالمیتیك دارد كه یك اسید چرب اشباع شده است و به همین دلیل تصور می‌شود روغن پالم یك نوع روغن هیپركلسترولمیك است. در صنایع غذایی افزودن چربی پالم گیاهی به لبنیات در فرایند تولید معمولا انجام می‌شود و تولیدكنندگان محصولات لبنی با استانداردهای موجود صنایع غذایی به گرفتن چربی اشباع شیر اقدام می‌كنند بنابراین مصرف‌كنندگان لبنیات پرچرب باید بدانند كه چربی شیر موجود را نمی‌خورند بلكه روغن پالم اضافه شده به شیر را میل می‌كنند. اضافه كردن چربی گیاهی به لبنیات به دلیل اسیدهای چرب مشكل زاست زیرا مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع شده می‌تواند به بالا رفتن كلسترول خون و در نتیجه به بیماری قلبی منجر شود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد