PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف ویتامین c خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد



سونای
24th February 2014, 11:22 PM
http://img7.irna.ir/1392/13921126/81044142/81044142-5500500.jpg







محققان می گویند که مصرف میوه و سبزی های حاوی ویتامین C مانند پرتقال، انبه، فلفل، کلم بروکلی و توت فرنگی خطر بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. پژوهشگران در این تحقیقات پرونده پزشکی و شرایط سلامت یک گروه 65 نفره از افرادی را که سابقه سکته مغزی و یا انسداد رگ های مغز داشتند با یک گروه 65 نفره از افراد سالم، مقایسه کردند.

طبق نتایج این تحقیقات، کمبود ویتامین C در بدن یکی از عوامل خطرآفرین در بروز شدیدترین نوع سکته مغزی ( سکته مغزی ناشی از خونریزی در مغز ) است . فشار خون بالا، اضافه وزن زیاد و مصرف نوشیدنی های الکلی از دیگر عوامل خطرآفرین در بروز این نوع از سکته مغزی هستند.
به گفته محققان، ویتامین C فشار خون را تنظیم می کند و مزایای دیگری همچون تولید کلاژن ( پروتئین موجود در استخوان ها، پوست و بافت های بدن )دارد. مطالعاتی که پیش از این توسط محققان انجام شده است ، نشان می داد که کمبود ویتامین C با ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارد. نتایج این تحقیق قرار است در نشست سالانه American Academy of Neurology ارایه شود.




منبع (http://irna.ir/fa/News/81044142/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%A7% D9%85%DB%8C%D9%86_C_%D8%AE%D8%B7%D8%B1_%D8%A8%D8%B 1%D9%88%D8%B2_%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87_%D9%85%D8%B A%D8%B2%DB%8C_%D8%B1%D8%A7_%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B 4_%D9%85%DB%8C%20%D8%AF%D9%87%D8%AF): ایرنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد