PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کیک اسفنجی



Sa.n
21st February 2014, 05:10 PM
طرز تهیه کیک اسفنجی (http://www.asemoni.com/lifestyle/cookery/pastry-bread/sponge-cake-recipe)http://img.asemoni.com/Sponge-Cake-Recipe.jpg
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی : (http://www.asemoni.com/lifestyle/cookery/pastry-bread/sponge-cake-recipe)
تخم مرغ ۱۰ عدد
آرد گندم ۵ لیوان
شکر ۳ لیوان
آب یا شیر ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی : (http://www.asemoni.com/lifestyle/cookery/pastry-bread/sponge-cake-recipe)
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، درون کاسه ای زرده های تخم مرغ ، وانیل و شکر را بزنید تا شکر حل شود و مایعی کرمی و کشدار بدست آید.
درون کاسه ای دیگر سفیده های تخم مرغ را آنقدر با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند و خود را بگیرد ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزید ).
آب یا شیر را به مخلوط زرده اضافه کنید ، سفیده ها را نیز اضافه کنید و آرام آرام مخلوط نمائید سپس قاشق قاشق آردی که چند بار الک کرده اید را افزوده و خوب مخلوط نمائید.
قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر بپزید ، پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود و از قالب خارج کنید.

نکته ها : (http://www.asemoni.com/lifestyle/cookery/pastry-bread/sponge-cake-recipe)
میتوانید نوک قاشق نمک به سفیده ها اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا زودتر پف کنید ، از این کیک اسفنجی ساده برای تهیه کیک تولد ، انواع دسر و … میتوانید استفاده کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد