Sa.n
21st February 2014, 04:17 PM
سالاد مرغ تايلندى (http://www.bartarinha.ir/fa/news/92888/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AA%D8%A7%D9%8A%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%89)
مجله زندگی ایده آل: (http://www.bartarinha.ir/) اگر زياد از زنجبيل استفاده نكردهايد، آرامآرام آن را وارد غذاهاي مصرفي خود كنيد تا دل تان را نزند، سالاد در نظر گرفته شده يكي از مواردي است كه براي شروع آشنايي با زنجبيل مناسب است.
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/11/28/255699_834.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 4 نفر:
آبليمو: 6 قاشق غذاخوري
سوياسس: 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل: يك قاشق چايخوري، رنده شده
پودر فلفل قرمز: يكدوم قاشق چايخوري
نصف سينه مرغ: نگيني شده
كاهوي متوسط: يك عدد، خرد شده
هويج متوسط: يك عدد، خلالي شده
خيار متوسط: 2 عدد، حلقهحلقه شده
بادامزميني: 20 گرم، نيمكوب
روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1 - روغن را درون يك تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. تكههاي مرغ را نمك پاشيده و 6 تا 7 دقيقه در آن سرخ كنيد تا برشته شود.
2 - آبليمو، سوياسس، زنجبيل و پودرفلفل را مخلوط كنيد.
3 - مواد سالاد را در ظرف ريخته و سس را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
نکات:
1- اگر مقدار مرغ را بيشتر كرده يا از حبوبات پخته، جوانه گندم يا نودل در اين سالاد استفاده كنيد، آن را به يك غذاي سريع و خوشمزه تبديل ميكنيد.
2- اگر با عطر و طعم زنجبيل مشكل نداريد، ميتوانيد مقداري از آن را به هر شكل كه مايليد، خرد يا رنده كرده و به سالاد اضافه كنيد.
مجله زندگی ایده آل: (http://www.bartarinha.ir/) اگر زياد از زنجبيل استفاده نكردهايد، آرامآرام آن را وارد غذاهاي مصرفي خود كنيد تا دل تان را نزند، سالاد در نظر گرفته شده يكي از مواردي است كه براي شروع آشنايي با زنجبيل مناسب است.
http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/11/28/255699_834.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 4 نفر:
آبليمو: 6 قاشق غذاخوري
سوياسس: 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل: يك قاشق چايخوري، رنده شده
پودر فلفل قرمز: يكدوم قاشق چايخوري
نصف سينه مرغ: نگيني شده
كاهوي متوسط: يك عدد، خرد شده
هويج متوسط: يك عدد، خلالي شده
خيار متوسط: 2 عدد، حلقهحلقه شده
بادامزميني: 20 گرم، نيمكوب
روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
1 - روغن را درون يك تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. تكههاي مرغ را نمك پاشيده و 6 تا 7 دقيقه در آن سرخ كنيد تا برشته شود.
2 - آبليمو، سوياسس، زنجبيل و پودرفلفل را مخلوط كنيد.
3 - مواد سالاد را در ظرف ريخته و سس را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
نکات:
1- اگر مقدار مرغ را بيشتر كرده يا از حبوبات پخته، جوانه گندم يا نودل در اين سالاد استفاده كنيد، آن را به يك غذاي سريع و خوشمزه تبديل ميكنيد.
2- اگر با عطر و طعم زنجبيل مشكل نداريد، ميتوانيد مقداري از آن را به هر شكل كه مايليد، خرد يا رنده كرده و به سالاد اضافه كنيد.