AvAstiN
23rd July 2009, 04:00 PM
رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت با تاكيد بر ضرورت تغيير فرهنگ غذايي و ارتقاي فرهنگ غذايي جامعه گفت: ممكن است بسياري از افراد جامعه نسبت به ارزش غذايي بالاي نانهاي ساندويچي (باگت) بويژه قسمت مياني آن آگاهي نداشته باشند. متاسفانه مشاهده ميشود قسمت مياني اين نانها زائد تصور شده و استفاده نميشود؛ اين در حالي است كه ماده مغذي اين بخش از نان بسيار بيشتر از قسمت خارجي آن است.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/04/28/100944077432.jpg
دكتر ترابي در گفتگو با ايسنا افزود: در سنين ميانسالي بيماريهاي قلبي - عروقي در رتبه اول بيماريها قرار دارند كه شايعترين عامل بروز اين بيماريها چاقي و كاهش مصرف ميوه و سبزيجات است.
وي با اشاره به بيماريهاي مزمن غيرواگير و ارتباط بروز آنها با تغذيه گفت: مصرف غذاهاي ناسالم در طولاني مدت ميتواند به شكل مزمن بيماريهاي غيرواگير مانند افزايش فشار خون، پوكي استخوان، سرطان، ديابت و چاقي را به دنبال داشته باشد.
وي، فستفودها مثل سوسيس، كالباس، مواد غذايي كنسروي و موادي از اين قبيل را مخل سلامت انسان دانست و گفت: صرف نظر از مواد افزودني به كار رفته در اين اقلام خوراكي، در تهيه اين موادغذايي به ميزان زيادي از نمك و روغن استفاده ميشود كه تجمع اين مواد در بدن ميتواند زمينهساز فشار خون و چربي خون بالا، چاقي و پوكي استخوان باشد.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/04/28/100944077432.jpg
دكتر ترابي در گفتگو با ايسنا افزود: در سنين ميانسالي بيماريهاي قلبي - عروقي در رتبه اول بيماريها قرار دارند كه شايعترين عامل بروز اين بيماريها چاقي و كاهش مصرف ميوه و سبزيجات است.
وي با اشاره به بيماريهاي مزمن غيرواگير و ارتباط بروز آنها با تغذيه گفت: مصرف غذاهاي ناسالم در طولاني مدت ميتواند به شكل مزمن بيماريهاي غيرواگير مانند افزايش فشار خون، پوكي استخوان، سرطان، ديابت و چاقي را به دنبال داشته باشد.
وي، فستفودها مثل سوسيس، كالباس، مواد غذايي كنسروي و موادي از اين قبيل را مخل سلامت انسان دانست و گفت: صرف نظر از مواد افزودني به كار رفته در اين اقلام خوراكي، در تهيه اين موادغذايي به ميزان زيادي از نمك و روغن استفاده ميشود كه تجمع اين مواد در بدن ميتواند زمينهساز فشار خون و چربي خون بالا، چاقي و پوكي استخوان باشد.