M@hdi42
18th February 2014, 02:51 PM
سلام
ابتدا به ساکن این را مطلب را عرض کنم ! لطفا قبل از حمله با ابرامز و لکرک یا بمب بانکر باستر به سمت بنده یا تاپیک ! این نکته را توجه کنید برادران ...ادم تا روزی که زنده است باید به غذا خوردن ادامه بده ( البته بعد از مرگ هم ادامه داره! بسته به حال و احوال ادم یا میوه جنات نعیم هست یا زقوم و حمیم ! تفاوت هم برمیگرده به این که طیب و طاهر رزق خودمون را از این عالم خاکی گرفتیم یا خدایی نکرده از جاده خاکی ... ) این جبر طبیعی هست که خدا برای نوع بشر و باقی موجودات این کره خاکی گذاشته .....
نویسنده : M@hdi42
==================
مبحث غذا خصوصا اگر در بحث بقا پذیری و زندگی در شرایط سخت باشه یک موضوع جدی و مضاف بر تجربی بودن به یک بحث علمی هم تبدیل میشه به هر صورت فعلا نمیخوایم وارد ان موضوع بشیم ( خلاصه ان زمانی که وقتش بود و ترافیک هم بود حسش نبود الان نه وقتش هست نه ترافیکش نه حسش !)
به نظر میاد درصد بالایی از اعضای انجمن ما دانشجو هستند خوب یکی از ضرورتهای دانشجوی و یا به کل دور بودن از خانواده یاد گرفتن اشپزی هست ( لااقل برای جامعه ما که هنوزسبک زندگی انچنان به سمت غذای بیرون نرفته با این که خواه ناخواه داره میره !) این مطلب را بنده برای دانشجو ها / مجردها / انهایی که خانومشون رفته قهر !.... http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/rolling%20on%20the%20floor.gif و کلا کسانی که زیاد تخم مرغ میخورند نوشتم بنابراین این مطلب اختصاصی نخبگان دات کام هست دوستان بنده را به انجمن نوعروس حواله نکنند !!!!!!
همون طور که گفتن و شنیدید و میگن راه های رسیدن به خدا به عدد نفوس ادم هاست ( البته این سبله صراط نیست !)بلاتشبیه بلاتشبیه ! راهای پختن یک غذا هم به تعداد اشپزهایی که ان را میپزند متفاوت هست و به تعداد ذائقه ادمهایی که میخورند البته !
تخم مرغ غذای نام اشنایی برای ادمهاست لااقل برای بعضی ها نام اشناتر ! [nishkhand] از ان زمانی که بشر دوپا یاد گرفت حیوانات را اهلی بکند که مرغ و ایضا خروس ! جزء این حیوانات بودند
( تا به حال سعی کردید یک تخم مرغ را از مرغی که روش لم داده کش برید ؟ امتحان کنید ! البته قید دست و همچنین صورت خودتون را بزنید ....) تخم مرغ را به اشکال مختلفی مصرف میکنند ( مثلا تزریف میکنند تو رگ ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/winking.gif ) از خوردن تخم مرغ خام که عده ای اون قدیما ( و یا جدیدا !) این کار میکردند و به نوعی کلاس ورزشکاری بود تا نیمرو و املت و خاگینه ....موضوع این هست که میشه دو عدد تخم مرغ را چغندری نیمرو کرد و غریبانه خورد ! یا کریزی املت درست کرد like a boss !..
=============
تخم مرغ دو عددhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gifhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gif
گوجه فرنگی دو عدد ( ترجیحا گوجه فرنگی سفت و گوشتی )
سبزیجات معطر ( به صورت خشک یا ترجیحا تازه / شوید / گشنیز / ریحون / جعفری ..... حتی اسفناج ترد و تازه )
فلفل دلمه یا فلفل سبز ( در صورتی که طعم تند را دوست دارید )
قبل از هر چیز ! پوست گوجه ها را بکنید ...[nishkhand] گوجه فرنگی تو اشپزی یک چیز ویژه است البته کاری به سیر نفوذ گوجه فرنگی یا به قولی ( بادمجون ارمنی !!!) به سبک اشپزی ایرانی نداریم همین قدر بدونیم که مدت زیادی نیست که که این فرنگی ملعون پا به دنیای اشپزی کلا و اشپزی ایرانی به طور خاص گذاشته اما انچه که مشخص هست به هر صورت جای خودش را عجیب باز کرده به طوری که الان کشورمون جز یکی از تولیدکنندگان عمده و البته مصرف کنندگان عمده این میوه پرسپولیسی ! هست ( ویکی میگه گوجه میوه است اصلا به من ربطی نداره که چقدر میوه است ! بحث طلبگیش با متخصصین ! / پ.ن من استقلالیم اما گوجه فرنگی میخورم زنده باد مخالف من ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/Laughing.gif )
نکاتی که برای پختن املت باید توجه کنید این هست که اولا پوست گوجه را بگیرید بعد تخم و اب داخل گوجه را خالی کنید تا تا فقط گوشت ان باقی بمونه مثل این شکل زیر بعد میتونید ان را به صورت خلالی برش بدین البته بسته به صلیقه خودتون هست
http://uc-njavan.ir/images/f5999gh83qg7fjtdxyls.jpg (http://uc-njavan.ir/)
شاید مشاهده کردین که معمولا برای املت بر عکس چیزی که من بالا گفتم عمل میشه گوجه را چند قاچ میکنند با دانه و پوست و میگذارند کامل بپزه و له بشه ....البته اصلا طعم خوبی نداره به این شکل ( نظر شخصی )
نکته مهم : در پختن این املت نباید بگذارین گوجه کاملا بپزه و اب بنداره در ادامه توضیح میدم
خوب تخم مرغ ها را بشکنید و داخل یک کاسه با هم بزنید تا کامل مخلوط بشه ( بهتر هست قبلش دونه دونه داخل یک کاسه کوچکتر بشکنید تا از سلامت تخم مرغ مطمئن بشین تخم مرغ خراب زرده ان کاملا از هم پاشیده و با سفیده مخلوط شده ...)
اینجا نوبت سبزی معطر هست : احتمالا مهمترین بخش این غذا همون سبزی معطر باشه که قاعدتا باید سبزی تازه باشه مثلا مخلوطی از گشنیز / اسفناج ترد / شوید با چند تا برگ ریحون که باید کامل خرد ب و ریز بشه این سبزی را به دو قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت کمتر داخل همون کاسه + نمک با تخم مرغ هم میزنیم ( میتونید قسمتی از گوجه را که به صورت خیلی ریز خورد کردین را داخل کاسه بریزید / گوجه های خلالی را اخر اضافه می کنیم )
استفاده از سبزی خشک یا فریز شده
شما میتونید سبزی را خرد کرده فریز کنید و تا چند ماهی به این روش سبزی را نگهداری کنید اما یک اینکه زیاد سبزی را خورد نکنید دوم اینکه جدا جدا خرد و نگهداری کنید
روش دوم خشک کردن سبزی هست که تاریخچه اش احتمالا چند هزار سالی میشه کشور ما هم معمولا افتابی هست بنابراین کافی در یک روزگرم و افتابی سبزی را روی یک پارچه تمیز روبروی افتاب پهن کنید تا خشک بشه ( برای زمستان یا جاهایی که افتاب کافی ندارند احتمالا میوه خشک کن های خانگی یا حتی بخاری خانه هم کار شما را راه می اندازه ........( یا این که از اولین فروشگاه سبزی خشک را بخرید و خلاص !)
اگر از سبزی خشک استفاده میکنید بگذارید مایع تخم مرغ چند دقیقه ای بماند ...
http://uc-njavan.ir/images/qif6iqbwix5qoi1ml4.jpg (http://uc-njavan.ir/)
خوب وقت پختن هست برای این که بگم چه سبکی باید این املت را پخت ......تا حالا غذا پختن چینی ها را دیدین !
من معمولا از یک قابلمه نیکل کوچیک استفاده میکنیم شما میتونید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید تفاوتی نمیکنه مهم ذوق طبخ هست که باید یاد بگیرین هر چند که ذوقیات یاد گرفتنی نیست
مایع تخم مرغی را که درست کردیم را بریزید داخل ظرف و حرارت را متعادل تنظیم کنید صبر کنید تا زیر مایع سفت بشه( قبلش روغن فراموش نشه !) در این حالت سبزی و گوجه که قبلا داخل مخلوط قرار داشته رو میاد ......کمی که لایه زیری سفت شد سروع کنید به هم زدن و مخلوط کردن املت حرارت زیاد نباشه ...مرحله اخر اضافه کردن گوجه های خلالی هست و قسمت دوم سبزی تازه : گوجه فرنگی خلال شده را اضافه کنید و املت را هم بزنید
توجه ! : شرط اساسی این املت این هست که گوجه فرنگی اب نندازه بنابراین کمی حرارت دادن به املت کافی هست اینقدر که گوجه نیم پز بشه مثلا یک دقیقه حرارت دادن یا کمی بیشتر
این قاعده در باره سبزی تازه ای که در مرحله دوم اضافه میکنید صادق هست و بهتر این هست که قسمت بیشتر سبزی را در مرحله دوم اضافه کنید و به یاد داشته باشید سبزی معطر حکم چاشنی را داره ! بنابراین مقدار مصرف ان در املت محدود هست نه زیاد و اگر زیاد سبزی ریختید! و حرارت بیش از اندازه هم بهش دادین توقع یک غذای خوشمزه را نداشته باشید
تبصره برای ذائقه های تند : میتونید فلفل دلمه ای یا فلفل سبز را خیلی ریز خورد کنید و داخل همون مایه تخم مرغ با سبزی بریزید ...اما به مقدار کم
تبصره برای جیب های خالی از شپش !: میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید که طمع غذا را خیلی خوشمزه میکنه
چیزی را جا انداختم ؟!
ابتدا به ساکن این را مطلب را عرض کنم ! لطفا قبل از حمله با ابرامز و لکرک یا بمب بانکر باستر به سمت بنده یا تاپیک ! این نکته را توجه کنید برادران ...ادم تا روزی که زنده است باید به غذا خوردن ادامه بده ( البته بعد از مرگ هم ادامه داره! بسته به حال و احوال ادم یا میوه جنات نعیم هست یا زقوم و حمیم ! تفاوت هم برمیگرده به این که طیب و طاهر رزق خودمون را از این عالم خاکی گرفتیم یا خدایی نکرده از جاده خاکی ... ) این جبر طبیعی هست که خدا برای نوع بشر و باقی موجودات این کره خاکی گذاشته .....
نویسنده : M@hdi42
==================
مبحث غذا خصوصا اگر در بحث بقا پذیری و زندگی در شرایط سخت باشه یک موضوع جدی و مضاف بر تجربی بودن به یک بحث علمی هم تبدیل میشه به هر صورت فعلا نمیخوایم وارد ان موضوع بشیم ( خلاصه ان زمانی که وقتش بود و ترافیک هم بود حسش نبود الان نه وقتش هست نه ترافیکش نه حسش !)
به نظر میاد درصد بالایی از اعضای انجمن ما دانشجو هستند خوب یکی از ضرورتهای دانشجوی و یا به کل دور بودن از خانواده یاد گرفتن اشپزی هست ( لااقل برای جامعه ما که هنوزسبک زندگی انچنان به سمت غذای بیرون نرفته با این که خواه ناخواه داره میره !) این مطلب را بنده برای دانشجو ها / مجردها / انهایی که خانومشون رفته قهر !.... http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/rolling%20on%20the%20floor.gif و کلا کسانی که زیاد تخم مرغ میخورند نوشتم بنابراین این مطلب اختصاصی نخبگان دات کام هست دوستان بنده را به انجمن نوعروس حواله نکنند !!!!!!
همون طور که گفتن و شنیدید و میگن راه های رسیدن به خدا به عدد نفوس ادم هاست ( البته این سبله صراط نیست !)بلاتشبیه بلاتشبیه ! راهای پختن یک غذا هم به تعداد اشپزهایی که ان را میپزند متفاوت هست و به تعداد ذائقه ادمهایی که میخورند البته !
تخم مرغ غذای نام اشنایی برای ادمهاست لااقل برای بعضی ها نام اشناتر ! [nishkhand] از ان زمانی که بشر دوپا یاد گرفت حیوانات را اهلی بکند که مرغ و ایضا خروس ! جزء این حیوانات بودند
( تا به حال سعی کردید یک تخم مرغ را از مرغی که روش لم داده کش برید ؟ امتحان کنید ! البته قید دست و همچنین صورت خودتون را بزنید ....) تخم مرغ را به اشکال مختلفی مصرف میکنند ( مثلا تزریف میکنند تو رگ ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/winking.gif ) از خوردن تخم مرغ خام که عده ای اون قدیما ( و یا جدیدا !) این کار میکردند و به نوعی کلاس ورزشکاری بود تا نیمرو و املت و خاگینه ....موضوع این هست که میشه دو عدد تخم مرغ را چغندری نیمرو کرد و غریبانه خورد ! یا کریزی املت درست کرد like a boss !..
=============
تخم مرغ دو عددhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gifhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gif
گوجه فرنگی دو عدد ( ترجیحا گوجه فرنگی سفت و گوشتی )
سبزیجات معطر ( به صورت خشک یا ترجیحا تازه / شوید / گشنیز / ریحون / جعفری ..... حتی اسفناج ترد و تازه )
فلفل دلمه یا فلفل سبز ( در صورتی که طعم تند را دوست دارید )
قبل از هر چیز ! پوست گوجه ها را بکنید ...[nishkhand] گوجه فرنگی تو اشپزی یک چیز ویژه است البته کاری به سیر نفوذ گوجه فرنگی یا به قولی ( بادمجون ارمنی !!!) به سبک اشپزی ایرانی نداریم همین قدر بدونیم که مدت زیادی نیست که که این فرنگی ملعون پا به دنیای اشپزی کلا و اشپزی ایرانی به طور خاص گذاشته اما انچه که مشخص هست به هر صورت جای خودش را عجیب باز کرده به طوری که الان کشورمون جز یکی از تولیدکنندگان عمده و البته مصرف کنندگان عمده این میوه پرسپولیسی ! هست ( ویکی میگه گوجه میوه است اصلا به من ربطی نداره که چقدر میوه است ! بحث طلبگیش با متخصصین ! / پ.ن من استقلالیم اما گوجه فرنگی میخورم زنده باد مخالف من ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/Laughing.gif )
نکاتی که برای پختن املت باید توجه کنید این هست که اولا پوست گوجه را بگیرید بعد تخم و اب داخل گوجه را خالی کنید تا تا فقط گوشت ان باقی بمونه مثل این شکل زیر بعد میتونید ان را به صورت خلالی برش بدین البته بسته به صلیقه خودتون هست
http://uc-njavan.ir/images/f5999gh83qg7fjtdxyls.jpg (http://uc-njavan.ir/)
شاید مشاهده کردین که معمولا برای املت بر عکس چیزی که من بالا گفتم عمل میشه گوجه را چند قاچ میکنند با دانه و پوست و میگذارند کامل بپزه و له بشه ....البته اصلا طعم خوبی نداره به این شکل ( نظر شخصی )
نکته مهم : در پختن این املت نباید بگذارین گوجه کاملا بپزه و اب بنداره در ادامه توضیح میدم
خوب تخم مرغ ها را بشکنید و داخل یک کاسه با هم بزنید تا کامل مخلوط بشه ( بهتر هست قبلش دونه دونه داخل یک کاسه کوچکتر بشکنید تا از سلامت تخم مرغ مطمئن بشین تخم مرغ خراب زرده ان کاملا از هم پاشیده و با سفیده مخلوط شده ...)
اینجا نوبت سبزی معطر هست : احتمالا مهمترین بخش این غذا همون سبزی معطر باشه که قاعدتا باید سبزی تازه باشه مثلا مخلوطی از گشنیز / اسفناج ترد / شوید با چند تا برگ ریحون که باید کامل خرد ب و ریز بشه این سبزی را به دو قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت کمتر داخل همون کاسه + نمک با تخم مرغ هم میزنیم ( میتونید قسمتی از گوجه را که به صورت خیلی ریز خورد کردین را داخل کاسه بریزید / گوجه های خلالی را اخر اضافه می کنیم )
استفاده از سبزی خشک یا فریز شده
شما میتونید سبزی را خرد کرده فریز کنید و تا چند ماهی به این روش سبزی را نگهداری کنید اما یک اینکه زیاد سبزی را خورد نکنید دوم اینکه جدا جدا خرد و نگهداری کنید
روش دوم خشک کردن سبزی هست که تاریخچه اش احتمالا چند هزار سالی میشه کشور ما هم معمولا افتابی هست بنابراین کافی در یک روزگرم و افتابی سبزی را روی یک پارچه تمیز روبروی افتاب پهن کنید تا خشک بشه ( برای زمستان یا جاهایی که افتاب کافی ندارند احتمالا میوه خشک کن های خانگی یا حتی بخاری خانه هم کار شما را راه می اندازه ........( یا این که از اولین فروشگاه سبزی خشک را بخرید و خلاص !)
اگر از سبزی خشک استفاده میکنید بگذارید مایع تخم مرغ چند دقیقه ای بماند ...
http://uc-njavan.ir/images/qif6iqbwix5qoi1ml4.jpg (http://uc-njavan.ir/)
خوب وقت پختن هست برای این که بگم چه سبکی باید این املت را پخت ......تا حالا غذا پختن چینی ها را دیدین !
من معمولا از یک قابلمه نیکل کوچیک استفاده میکنیم شما میتونید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید تفاوتی نمیکنه مهم ذوق طبخ هست که باید یاد بگیرین هر چند که ذوقیات یاد گرفتنی نیست
مایع تخم مرغی را که درست کردیم را بریزید داخل ظرف و حرارت را متعادل تنظیم کنید صبر کنید تا زیر مایع سفت بشه( قبلش روغن فراموش نشه !) در این حالت سبزی و گوجه که قبلا داخل مخلوط قرار داشته رو میاد ......کمی که لایه زیری سفت شد سروع کنید به هم زدن و مخلوط کردن املت حرارت زیاد نباشه ...مرحله اخر اضافه کردن گوجه های خلالی هست و قسمت دوم سبزی تازه : گوجه فرنگی خلال شده را اضافه کنید و املت را هم بزنید
توجه ! : شرط اساسی این املت این هست که گوجه فرنگی اب نندازه بنابراین کمی حرارت دادن به املت کافی هست اینقدر که گوجه نیم پز بشه مثلا یک دقیقه حرارت دادن یا کمی بیشتر
این قاعده در باره سبزی تازه ای که در مرحله دوم اضافه میکنید صادق هست و بهتر این هست که قسمت بیشتر سبزی را در مرحله دوم اضافه کنید و به یاد داشته باشید سبزی معطر حکم چاشنی را داره ! بنابراین مقدار مصرف ان در املت محدود هست نه زیاد و اگر زیاد سبزی ریختید! و حرارت بیش از اندازه هم بهش دادین توقع یک غذای خوشمزه را نداشته باشید
تبصره برای ذائقه های تند : میتونید فلفل دلمه ای یا فلفل سبز را خیلی ریز خورد کنید و داخل همون مایه تخم مرغ با سبزی بریزید ...اما به مقدار کم
تبصره برای جیب های خالی از شپش !: میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید که طمع غذا را خیلی خوشمزه میکنه
چیزی را جا انداختم ؟!