PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی املت به شیوه M@hdi42



M@hdi42
18th February 2014, 02:51 PM
سلام
ابتدا به ساکن این را مطلب را عرض کنم ! لطفا قبل از حمله با ابرامز و لکرک یا بمب بانکر باستر به سمت بنده یا تاپیک ! این نکته را توجه کنید برادران ...ادم تا روزی که زنده است باید به غذا خوردن ادامه بده ( البته بعد از مرگ هم ادامه داره! بسته به حال و احوال ادم یا میوه جنات نعیم هست یا زقوم و حمیم ! تفاوت هم برمیگرده به این که طیب و طاهر رزق خودمون را از این عالم خاکی گرفتیم یا خدایی نکرده از جاده خاکی ... ) این جبر طبیعی هست که خدا برای نوع بشر و باقی موجودات این کره خاکی گذاشته .....

نویسنده : M@hdi42

==================

مبحث غذا خصوصا اگر در بحث بقا پذیری و زندگی در شرایط سخت باشه یک موضوع جدی و مضاف بر تجربی بودن به یک بحث علمی هم تبدیل میشه به هر صورت فعلا نمیخوایم وارد ان موضوع بشیم ( خلاصه ان زمانی که وقتش بود و ترافیک هم بود حسش نبود الان نه وقتش هست نه ترافیکش نه حسش !)

به نظر میاد درصد بالایی از اعضای انجمن ما دانشجو هستند خوب یکی از ضرورتهای دانشجوی و یا به کل دور بودن از خانواده یاد گرفتن اشپزی هست ( لااقل برای جامعه ما که هنوزسبک زندگی انچنان به سمت غذای بیرون نرفته با این که خواه ناخواه داره میره !) این مطلب را بنده برای دانشجو ها / مجردها / انهایی که خانومشون رفته قهر !.... http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/rolling%20on%20the%20floor.gif و کلا کسانی که زیاد تخم مرغ میخورند نوشتم بنابراین این مطلب اختصاصی نخبگان دات کام هست دوستان بنده را به انجمن نوعروس حواله نکنند !!!!!!
همون طور که گفتن و شنیدید و میگن راه های رسیدن به خدا به عدد نفوس ادم هاست ( البته این سبله صراط نیست !)بلاتشبیه بلاتشبیه ! راهای پختن یک غذا هم به تعداد اشپزهایی که ان را میپزند متفاوت هست و به تعداد ذائقه ادمهایی که میخورند البته !

تخم مرغ غذای نام اشنایی برای ادمهاست لااقل برای بعضی ها نام اشناتر ! [nishkhand] از ان زمانی که بشر دوپا یاد گرفت حیوانات را اهلی بکند که مرغ و ایضا خروس ! جزء این حیوانات بودند
( تا به حال سعی کردید یک تخم مرغ را از مرغی که روش لم داده کش برید ؟ امتحان کنید ! البته قید دست و همچنین صورت خودتون را بزنید ....) تخم مرغ را به اشکال مختلفی مصرف میکنند ( مثلا تزریف میکنند تو رگ ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/winking.gif ) از خوردن تخم مرغ خام که عده ای اون قدیما ( و یا جدیدا !) این کار میکردند و به نوعی کلاس ورزشکاری بود تا نیمرو و املت و خاگینه ....موضوع این هست که میشه دو عدد تخم مرغ را چغندری نیمرو کرد و غریبانه خورد ! یا کریزی املت درست کرد like a boss !..

=============

تخم مرغ دو عددhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gifhttp://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/chicken.gif
گوجه فرنگی دو عدد ( ترجیحا گوجه فرنگی سفت و گوشتی )
سبزیجات معطر ( به صورت خشک یا ترجیحا تازه / شوید / گشنیز / ریحون / جعفری ..... حتی اسفناج ترد و تازه )
فلفل دلمه یا فلفل سبز ( در صورتی که طعم تند را دوست دارید )

قبل از هر چیز ! پوست گوجه ها را بکنید ...[nishkhand] گوجه فرنگی تو اشپزی یک چیز ویژه است البته کاری به سیر نفوذ گوجه فرنگی یا به قولی ( بادمجون ارمنی !!!) به سبک اشپزی ایرانی نداریم همین قدر بدونیم که مدت زیادی نیست که که این فرنگی ملعون پا به دنیای اشپزی کلا و اشپزی ایرانی به طور خاص گذاشته اما انچه که مشخص هست به هر صورت جای خودش را عجیب باز کرده به طوری که الان کشورمون جز یکی از تولیدکنندگان عمده و البته مصرف کنندگان عمده این میوه پرسپولیسی ! هست ( ویکی میگه گوجه میوه است اصلا به من ربطی نداره که چقدر میوه است ! بحث طلبگیش با متخصصین ! / پ.ن من استقلالیم اما گوجه فرنگی میخورم زنده باد مخالف من ! http://www.military.ir/forums/public/style_emoticons/default/Laughing.gif )

نکاتی که برای پختن املت باید توجه کنید این هست که اولا پوست گوجه را بگیرید بعد تخم و اب داخل گوجه را خالی کنید تا تا فقط گوشت ان باقی بمونه مثل این شکل زیر بعد میتونید ان را به صورت خلالی برش بدین البته بسته به صلیقه خودتون هست




http://uc-njavan.ir/images/f5999gh83qg7fjtdxyls.jpg (http://uc-njavan.ir/)





شاید مشاهده کردین که معمولا برای املت بر عکس چیزی که من بالا گفتم عمل میشه گوجه را چند قاچ میکنند با دانه و پوست و میگذارند کامل بپزه و له بشه ....البته اصلا طعم خوبی نداره به این شکل ( نظر شخصی )
نکته مهم : در پختن این املت نباید بگذارین گوجه کاملا بپزه و اب بنداره در ادامه توضیح میدم

خوب تخم مرغ ها را بشکنید و داخل یک کاسه با هم بزنید تا کامل مخلوط بشه ( بهتر هست قبلش دونه دونه داخل یک کاسه کوچکتر بشکنید تا از سلامت تخم مرغ مطمئن بشین تخم مرغ خراب زرده ان کاملا از هم پاشیده و با سفیده مخلوط شده ...)
اینجا نوبت سبزی معطر هست : احتمالا مهمترین بخش این غذا همون سبزی معطر باشه که قاعدتا باید سبزی تازه باشه مثلا مخلوطی از گشنیز / اسفناج ترد / شوید با چند تا برگ ریحون که باید کامل خرد ب و ریز بشه این سبزی را به دو قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت کمتر داخل همون کاسه + نمک با تخم مرغ هم میزنیم ( میتونید قسمتی از گوجه را که به صورت خیلی ریز خورد کردین را داخل کاسه بریزید / گوجه های خلالی را اخر اضافه می کنیم )

استفاده از سبزی خشک یا فریز شده
شما میتونید سبزی را خرد کرده فریز کنید و تا چند ماهی به این روش سبزی را نگهداری کنید اما یک اینکه زیاد سبزی را خورد نکنید دوم اینکه جدا جدا خرد و نگهداری کنید
روش دوم خشک کردن سبزی هست که تاریخچه اش احتمالا چند هزار سالی میشه کشور ما هم معمولا افتابی هست بنابراین کافی در یک روزگرم و افتابی سبزی را روی یک پارچه تمیز روبروی افتاب پهن کنید تا خشک بشه ( برای زمستان یا جاهایی که افتاب کافی ندارند احتمالا میوه خشک کن های خانگی یا حتی بخاری خانه هم کار شما را راه می اندازه ........( یا این که از اولین فروشگاه سبزی خشک را بخرید و خلاص !)

اگر از سبزی خشک استفاده میکنید بگذارید مایع تخم مرغ چند دقیقه ای بماند ...




http://uc-njavan.ir/images/qif6iqbwix5qoi1ml4.jpg (http://uc-njavan.ir/)





خوب وقت پختن هست برای این که بگم چه سبکی باید این املت را پخت ......تا حالا غذا پختن چینی ها را دیدین !
من معمولا از یک قابلمه نیکل کوچیک استفاده میکنیم شما میتونید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید تفاوتی نمیکنه مهم ذوق طبخ هست که باید یاد بگیرین هر چند که ذوقیات یاد گرفتنی نیست

مایع تخم مرغی را که درست کردیم را بریزید داخل ظرف و حرارت را متعادل تنظیم کنید صبر کنید تا زیر مایع سفت بشه( قبلش روغن فراموش نشه !) در این حالت سبزی و گوجه که قبلا داخل مخلوط قرار داشته رو میاد ......کمی که لایه زیری سفت شد سروع کنید به هم زدن و مخلوط کردن املت حرارت زیاد نباشه ...مرحله اخر اضافه کردن گوجه های خلالی هست و قسمت دوم سبزی تازه : گوجه فرنگی خلال شده را اضافه کنید و املت را هم بزنید

توجه ! : شرط اساسی این املت این هست که گوجه فرنگی اب نندازه بنابراین کمی حرارت دادن به املت کافی هست اینقدر که گوجه نیم پز بشه مثلا یک دقیقه حرارت دادن یا کمی بیشتر

این قاعده در باره سبزی تازه ای که در مرحله دوم اضافه میکنید صادق هست و بهتر این هست که قسمت بیشتر سبزی را در مرحله دوم اضافه کنید و به یاد داشته باشید سبزی معطر حکم چاشنی را داره ! بنابراین مقدار مصرف ان در املت محدود هست نه زیاد و اگر زیاد سبزی ریختید! و حرارت بیش از اندازه هم بهش دادین توقع یک غذای خوشمزه را نداشته باشید

تبصره برای ذائقه های تند : میتونید فلفل دلمه ای یا فلفل سبز را خیلی ریز خورد کنید و داخل همون مایه تخم مرغ با سبزی بریزید ...اما به مقدار کم
تبصره برای جیب های خالی از شپش !: میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید که طمع غذا را خیلی خوشمزه میکنه

چیزی را جا انداختم ؟!

Almas Parsi
18th February 2014, 03:21 PM
سلام به آقا مهدی عزیزو بزرگوار [golrooz]
من اعتراض دارم [nishkhand]
شما در متن نوشتید این غذا مخصوص مجردها و دانشجوها و آقایون روم به دیوار قهر کرده و...[nadidan]
آخه این انصافه چنین دستور غذایی بزارید و ما استفاده نکینم از دستور پخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
اما از اونجایی که ما خانمها محاله غذایی رو خودمون امتحانش نکنیم[sootzadan]
با اجازه آقا مهدی و حضار محترم ما حتما باید این دستورات رو اجرایی کنیم[nishkhand]
دستتون درد نکنه عجب دستوراتی [tashvigh][golrooz]
همه نکات رو با دقت و ریز بینی کامل توضیح دادید عالی بود نمره تون بیست هست[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
لازم شد حتما این املت ها رو یکبار بپزیم و تست کنیم
قابل توجه همه بانوان انجمن اعم از متاهل و مجرد پیر و جوان خرد و کلان..... [cheshmak]
از دستورات ماهرانه و ظاهرش که مشخصه خیلی باید خوشمزه باشه [golrooz]
ولی نمیدونم حکمت چیه امروز آقایون انجمن انقلاب کردن دارن آشپزی میکنن [nishkhand]
نمونه دیگه آشپزی دوستمون
m.g.s.t.r (http://www.njavan.com/forum/member.php?1814-m-g-s-t-r)[golrooz]در لینک زیر هست[nishkhand]

یک پیتزاه ساده ولی خیلی خوشمزه (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?206531-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87)

چیزی که مشخصه گویا قراره امروز مهمان آقایون سایت باشیم[cheshmak]

در هر صورت دست گل همه میزبانان درد نکنه ممنون از پذیرایی گرمتون[golrooz]
امیدوارم همیشه روزگارتون به کام باشه و سفره هاتون پر برکت [golrooz]

این گل رو هم تقدیم میکنم به آقا مهدی بابت این دستورات عالی و جالب ...
انشالله که باغ زندگیشون پر از شکوفه های آرزوهای قشنگ باشه [golrooz]

http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/new_tn2s/Cherry-Blossom-Tree_tn2.jpg

"VICTOR"
18th February 2014, 03:37 PM
'' بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ''

ســـــــــــلام

به به ، موضوع مورد علاقه ی من همینه دقیقاً [nishkhand] خوشمان آمد بسی[esteghbal]

بسیار جالب بود ، مخصوصاً املاتون [khanderiz][nishkhand] و سبک نګارش [movafaghiyat]

منم سبک خودم رو می نویسم اینجا با اجازه ... [sootzadan][taane]

در پخت املت به شخصه سبک های متنوعی دارم که یکیش رو که اخیراً ( ماه رمضون sh_omomi51 ، تصاویر هم مال همون موقع واسه یه بخشی بود املت فرانسوی داشت ، می خواستم بذارم اینو نشد الآن ګذاشتم[sootzadan][khande] ) ابداع کردم [nishkhand] خدمتتون عرض می کنم ...

[B]مواد لازم برای یک نفر [nishkhand] :

1. سه عدد تخم مرغ ، نیازی به جدا سازی نیست ، سالم نبود همه رو با هم دور می ریزید که آب برای شستشوی ظرف اضافه اسراف نشه ! [sootzadan] ( هر طور میل خودتون هست در هر صورت [nishkhand] )

http://www.uc-njavan.ir/images/77wxhrbp05ki8qa5xlks.jpg


2. دو سه عدد ګوجه فرنګی ، همون طور که آقا مهدی ګفتن ګوشتی و سفت باشه ، به صورت نګینی ریز می کنید ... با ګوشت و پوست و دونه و همه چی ، خیلی هم عالی و با خاصیت ( برام تا به حال مفهوم نشده چرا آقایون پوستش رو دوست ندارن ، اغلب اینطور بوده که من دیدم ؟! [tafakor][soal])

http://www.uc-njavan.ir/images/0ewtiyl6mnry177dkk9a.jpg


[B]3. سبزی معطر البته بنده در این سبک و سیاق اسفناج رو مناسب نمی دونم ، بهترینش ګشنیز و جعفری و شوید و ریحان هست و نعناع ( نعنا ) هم خوبه ...

http://www.uc-njavan.ir/images/zqj5jhzoydm2eyuv3qgi.jpg


4. یک عدد پیاز سفید به صورت خیلی نګینی ریز می کنید ... ( تصویر نداریم [nishkhand][nadidan] )

5. از تمام ادویه جات موجود در آشپز خانه بهره می ګیریم ( شامل انواع فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، نمک ، پودر موسیر ، برا محکم کاری پودر کاری ، زنجبیل و امثالهم به جز زعفرون از باب رنګ و طعم ) + آبلیمو + روغن ذرت یا کنجد ... ( اینم تصویر نداریم [sootzadan][khanderiz] )


خب مراحل پخت :

ګوجه ها رو در تابه می ریزیم تا آبش خشک بشه ، روغن رو اضافه می کنیم به مقدار لازم ، تخم مرغ ها رو به لبه ی تابه یا ګاز یا ظرف شور می زنیم که بشکنه [nishkhand] بعد در تابه می ریزیم ، سبزی رو هم اضافه می کنیم ، خوب هم می زنیم ، ادویه جات رو اضافه می کنیم ، حالا پیاز رو هم می ریزیم ، یه دو سه دقیقه بعد از ریختن پیاز کار تکمیله ، می مونه آبلیمو ، دوست داشتید می ریزید ، نداشتید هم خیر ... بعد هم می تونیم تزئین کنیم ... sh_dokhtar15

[B]آماده شد :sh_omomi122


http://www.uc-njavan.ir/images/xzxlacs8s1jycorhfbs.jpg

sr hesabi
18th February 2014, 04:28 PM
به به
برای. ملاقات عمومی یه گاز تعبیه میکنم که قشنگ بچشیم
ولیکن حیف من املت این سبکی دوست ندارم(البته ممکنه خوشمم بیاد)
کلا تو املت گوجه رو باید رنده کنم

ایشالله یه روز یه سبک نوین تو تخم مرغ و سوسیس معرفی میکنم براتون

m.g.s.t.r
18th February 2014, 04:36 PM
این روش را هم امتحان کنید

مخصوصا اگه خانمتون قهره!
برای آشتی کنان مناسبه
http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg

"VICTOR"
18th February 2014, 05:27 PM
یک مدل دیګه هم بود قدیما از خودم ساختم ولی عکس ندارم ، اونم میګم ، بقیه رو دیګه فکر نکنم اجازه بدن [nadidan][nishkhand]

مواد لازم جهت تهیه باز هم برای یک نفر [nishkhand] ( آخه واسه اوقاتی هست که کسی جز من و روحم و یه سری اجنه و ... خونه نیست [sootzadan] ) :

1. نصف کدو سبز یا کدوی کوچیک ...

2. نصف هویج یا هویج کوچیک ...

3. دو سه تا قارچ ...

4. یک ګوجه ی کوچیک ...

5. ترب هم خوبه البته اینو امتحان نکردم ...

6. زردک هم خوبه باز من اینو هم امتحان نکردم ... [khanderiz]

7. بادمجون هم می تونه خوب باشه که باز این یکی هم امتحان نکردم ... [nishkhand]

8. سه تا تخم مرغ ...

9. تمام ادویه جات موجود ( زردچوبه فقط برای ساده استفاده بشه ولی ) + روغن مایع ( کنجد ، زیتون ، ذرت ، کره ----> بسته به ذائقه داره ) + آبلیمو که تو این مورد توصیه نمی کنم اصلاً ...

طرز تهیه :

در ظروف جدا ، هر کدوم از موارد مثل هویج و ... رو ریز رنده می کنید و با تخم مرغ و ادویه و همه قاطی می کنید جز روغن [nishkhand] ( مثل خاګینه ) ، تخم مرغ ساده با ادویه هم تو یه ظرف دیګه علاوه بر اینها باشه خوبه ، کم باشه هر کدومش ، به اندازه ی یک پیاله ی ماست [sootzadan]

بعد اینجا دیګه سلیقه هست ، یا تابه ی دایره ای یا چهار ګوش ، بسته به سلیقه ردیف به ردیف مثلاً یا دورش رو بګیرید باز با ماده ی بعدی یه دور دیګه داخلش و همینطور تا آخرین مخلوط استفاده بشه یا راه راه بریزید ( راه راه ساده یا اریب ) ، قطرش دلخواه هست برای ظرف چهار ګوش اګر راه راه درست می کنید نیم سانت بهتره ... بعد از پخت اګر راه راه درست کردید ، می تونید از خلاف راه های ریخته شده برش بدید ( رنګی رنګی میشه ، مخصوصاً هویجش خوش رنګه و یکم طعمش شیرینه باحاله ) ----> می تونید ساده در ظرف بچینید ، می تونید هم مثل رولت بپیچونیدش ...
اګر هم دورش هی مواد رو ریختید به ترتیب ، می تونید سالم بذارید تو دیس ...

قبلش ولی روغن رو تو تابه ریخته باشید [nishkhand]

ترتیب رنګ رو اګر در ریختن مواد رعایت کنید قشنګ میشه ، طعمش هم مختلفه هر کدوم با اون یکی ، چیز جالبی از آب درمیاد ...

اګه پختید ، بعداً یقه ی منو نګیرید بګید بد بود ... مدلمه ، خیلی وقتا حال غذای تکراری ندارم ، اینجوری با تخم مرغ و سبزیجات بازی می کنم ...[sootzadan]

Capitan Totti
18th February 2014, 05:28 PM
نمیشه تخم مرغ[tahavoo] توش نباشه؟

تووت فرنگی
18th February 2014, 05:31 PM
http://mymag.ir/wp-content/uploads/2013/11/27c6e431260f510eb3af702f8b902d90.jpg


ااااووووممم ..

سونای
18th February 2014, 05:46 PM
دست همگی درد نکنه..چقدر عالی! ولی منم مث تیمسار تخم مرغ نمیخورم![sootzadan]

این همه ذوقتون واقعا قابل ستایشه...[tashvigh]من نمیدونم چرا هرکاری میکنم میونم با آشپزخونه[sootzadan] خوب نمیشه[bihes]

اصلا هم حوصله غذا درست کردن ندارم!![nadidan] اصولا تنها نیستم اما اگرم شدم ( مث پارسال ) نهار شامم اینه که یا برم گوجه رو بذارم کباب شه و بعدش بخورم ! ( البته تا زمانی که برنج پخته باقی مونده باشه! ) برنج پخته که تموم شد دیگه تمام وعده هام میشه نون پنیر چای شیرین! نون مربا چای شیرین ! نون خامه چای شیرین! نون کشمشی چای شیرین![nishkhand] کلا در همین حیطه سیر میکنم!! بعد واسه تنوع دوباره گوجه کباب شده با نون!!!

یه چند باری سیب زمینی سرخ کردم ولی نمیدونم چرا همش بیرونش میسوخت و داخلش تقریبا خام بود!!! ( شعله رو هم کم کردم باز اینجوری شد) واسه همین دیدم صرف نداره وقت میزارم آخرش چیزی نصیبم نمیشه و ازونجایی که علاقه هم ندارم ...دیگه سراغش نرفتمsh_dokhtar15

براهمین اصولا خونواده وقتی نیستن کلی جانشین تعیین میکنن تا من تنها نمونم!! اما خب بازم پیش میاد تنهایی...[cheshmak]
[golrooz]

parichehr
18th February 2014, 06:29 PM
واااااااااااااااااااای سلام سلام سلااااااااااام[esteghbal]
به بهههههههههههه
چقدر عالی و خوشمزههههههههه
جا داره حتما حتما هر چهار مدل رو امتحان کنمممممممممم.. اخه اوقات تنهایی (تنها در خانه 1و2و3و4 و .... ادامه دارد[nishkhand]) و زندگی خوابگاهی و اینجور مسایل زیاده
کلا علاقه خاصی به مبحث گوجه و تخم مرغ دارم (+سیب زمینی!) حالا هر دفعه ی چیزی اضافه یا کم میکنیم قارچی پیازی !!
اون فلفل دلمه هم خیلیییییییییییییییی خوشگل بود فقط دلمه اش را کنار میگذاریم موقع خوردن[sootzadan]
دیگه تصاویر هم گذاشتید چ باید کرد!![sootzadan][nishkhand]

m.g.s.t.r
18th February 2014, 06:34 PM
نمیشه تخم مرغ[tahavoo] توش نباشه؟

املت بدون تخم مرغ = املت با تخم اردک یا شتر مرغ یا دیگر پرندگان[nishkhand]

k.ahmadi
18th February 2014, 06:57 PM
http://freesmile.ir/smiles/184619_jawsmiley.gifhttp://freesmile.ir/smiles/184619_jawsmiley.gif

چقد مشتاق آشپزی........

ستاره آسمون شب
18th February 2014, 07:11 PM
به می بینم که پسرای سایت فعال شدن!آفرین به پشتکارت مهدی خان گل!دیگه وقت...

"golbarg"
18th February 2014, 08:15 PM
چقد همتون فعالید مخصوصا پسرا.[sargije]

من یه نیمرو بلد نیستم درست کنم حوصله دارید ها[tafakor]

افرین همین جوری ادامه بدید یه اشپز خوب میشید وخانوم هاتون فیض میبرند[cheshmak]

من با تیمسار موافقم من از تخم مرغ خیلی بدم میاد به زور میخورم[delkhoori]

kahrupay
18th February 2014, 08:22 PM
"سوسیس تخم مرغ"

مفید ترین غذای عالم واسه مجردا!!!!! سالم و طبیعی[nishkhand][sootzadan]

"مهدی"
18th February 2014, 09:15 PM
املتی که سیر نداشته باشه؛ املت نیست. مهدی باید بیای فعلا شاگردی کنی تو حیطه املت!

M@hdi42
18th February 2014, 09:58 PM
تشکر فراوان به ترتیب از

[golrooz]Almas Parsi (http://www.njavan.com/forum/member.php?310379-Almas-Parsi)
[golrooz]evin Allah (http://www.njavan.com/forum/member.php?308549-evin-Allah)
sr hesabi (http://www.njavan.com/forum/member.php?300888-sr-hesabi)
m.g.s.t.r (http://www.njavan.com/forum/member.php?1814-m-g-s-t-r)
Team Sar Dadbin (http://www.njavan.com/forum/member.php?322617-Team-Sar-Dadbin)
نی لو (http://www.njavan.com/forum/member.php?111421-%D9%86%DB%8C-%D9%84%D9%88)
سونای (http://www.njavan.com/forum/member.php?241236-%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C)
parichehr (http://www.njavan.com/forum/member.php?102841-parichehr)
k.ahmadi (http://www.njavan.com/forum/member.php?310261-k-ahmadi)
ستاره آسمون شب (http://www.njavan.com/forum/member.php?339860-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B4%D8%A8)
"golbarg" (http://www.njavan.com/forum/member.php?292360-quot-golbarg-quot)
kahrupay (http://www.njavan.com/forum/member.php?240003-kahrupay)
"مهدی" (http://www.njavan.com/forum/member.php?241435-quot-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-quot)

بابت همراهی تاپیک . وسایر دوستانی که به روش های گوناگون ما را در هر چه بهتر کردن املت[nishkhand] یاری می دهند


ممنون از اوین الله عزیز بابت دستور پخت هاشون . عالی بود[golrooz]

sahar14
18th February 2014, 11:02 PM
اخ جون املت [labkhand]
به به اقا پسرا ظاهر املتاتون خوبه اميدوارم مزشونم خوب باشه [tashvigh]

pegah*_
18th February 2014, 11:12 PM
[nishkhand][nishkhand]یه غذایی خوب و راحت مخصوصا برایی پسرا
ولی من خودم از تخم مرغ به شدت بدم میاد...نمیخورم[delkhoori]
بانظرمهدی هم موافقم اگه سیرباشه خوشمزه میشه[nishkhand]

Capitan Totti
18th February 2014, 11:15 PM
املت بدون تخم مرغ = املت با تخم اردک یا شتر مرغ یا دیگر پرندگان[nishkhand]

کلا اصلا ازین سفید و زرده ها نداشته باشه ترجیحا[tahavoo]
بچگیام بابام سیب زمینی بهم میداد میگفت این تخم روباهه! بخور[nishkhand]
اگه واقعا روباه تخم میزاره! و اونجوریه! خب خوبه![tashvigh]

abkar
19th February 2014, 12:03 AM
سلام سلامي به گرمي نيمروي شما
گفتم حالا كه همه توي فاز املت هستين .
خوبه كه ركورد اون راهم كه مال سال91ببينيد .
(املت شش تنی با 432 لیتر روغن و 110 هزار تخم مرغ)




http://www.irinn.ir/sitefiles/13920111/%DA%AF%D9%88%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%88%D9%86/%DA%AF%DB%8C%D9%86%D8%B3/%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA%20%D8%B4%D8%B4%20%D8%AA%D 9%86%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%20432%20%D9%84%DB%8C%D8% AA%D8%B1%20%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86%20%D9%88%20110 %20%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%D8%AE%D9%85%2 0%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg

k.ahmadi
19th February 2014, 12:55 AM
فک کنم همه املتا آماده شدن

بفرماییمhttp://freesmile.ir/smiles/804317_91.gif

m.g.s.t.r
19th February 2014, 02:48 PM
هی املت و نیمرو هس که میرسه ازراه

http://www.uc-njavan.ir/images/r6ayjtl8b8im8nd2xmws.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/r6ayjtl8b8im8nd2xmws.jpg)

http://www.uc-njavan.ir/images/2inwa2y5bnqr4x470ro.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/2inwa2y5bnqr4x470ro.jpg)

H37
19th February 2014, 03:12 PM
از این کارا بیشتر بکن.[nishkhand]

m.g.s.t.r
1st March 2014, 09:27 PM
حالا که این تاپیک املت باز شده حیفه این تصاویر را جای دیگه بزنم

نیمرو با سوسیس
http://www.uc-njavan.ir/images/3buwmn4ffkvaq86d5ud.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/3buwmn4ffkvaq86d5ud.jpg)

http://www.uc-njavan.ir/images/l5x7ilnnwg9tzapmwg34.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/l5x7ilnnwg9tzapmwg34.jpg)

parnian 80
1st March 2014, 09:32 PM
سلام به همگی
خععععععععععب ببینیم چه خبره[nishkhand]
به بههههه پدر آشپز[nishkhand]
املت دوست ندارم راستیاتش.تخم مرغ خالی رو ترجیح میدم ولی من در کل همه چی میخورم[nishkhand]انشالله که دستورت خوشمزه میشه و منم میخورم[golrooz]
سپاس

mahshid000
1st March 2014, 09:39 PM
سلام وای عجب املت هایی بودن

m.g.s.t.r
12th March 2014, 11:19 PM
واقعیت


http://www.uc-njavan.ir/images/ruqhqyf4k3n0evxfb.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/ruqhqyf4k3n0evxfb.jpg)

http://www.uc-njavan.ir/images/el7l811z6zgo63bhyd8.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/el7l811z6zgo63bhyd8.jpg)



رویا


http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg


http://www.uc-njavan.ir/images/l5x7ilnnwg9tzapmwg34.jpg

ساناز فرهیدوش
12th March 2014, 11:58 PM
یه ذره روغن یا کره داغ که شد رب گو جه فرنگی می ریزی تفت می دی نمک و فافلو تخم مرغ سریع و خوشمزه !!!


دوست داشتین مدل دوم :

اگر زیادی وقت کم دارین یه تن بادمجون هم بریزن توش !!


خاطرات یک پادگان .. هنوز هم زنده ام فصل یک خخخخخ

fati3370
5th January 2015, 09:41 AM
فقططططططططططططططططططططططط سیب زمینی زنده باد سیب زمینی که ما خابگاهیا رو نجات داد از گشنگی..[shaad]گاهی ام سیب زمینی با طعم تخم مرغ
(اختراع خودمه) دانشجوییه دیگه!![nadanestan][esteghbal]
کلا بوده که من دوهفته تمام هر روز ناهار و شامم سیب زمینی بوده [taajob][taajob2][tahavoo]
تازه چند روزی میشه دارم سعی میکنم برنامه غذایی رو عوض کنم ولییییییییییییییییییییییی یییی خب به جز سیب و نیمرو چیزی بلد نیستم[sootzadan]
درنتیجه دوباره هم سیب زمینی البته اینبار نیمرو با طعم سیب زمینی!!!! خب تنوع دادم دیگه[khanderiz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد