PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک پیتزاه ساده ولی خیلی خوشمزه



m.g.s.t.r
18th February 2014, 01:21 PM
یک پیتزاه ساده ولی خیلی خوشمزه

این پیتزاه را میتوانید یک نفری یا خانوادگی درست کنید
این پیتزاه نیاز به خمیر پیتزاه نداره فقط با نان مانند نان تست و....
مواد لازم

1 نان تست

2 قارچ

3 ژامبون گوشت یا مرغ

4 سس کجاب

5 پنیر پیتزاه

6 روغن

طرز تهیه

اول به یک قالب نیاز دارید قالب را با کمی روغن مایه کف قالب چرب کنید
بعد نان تست را کنار هم بچینید قشنک بچینید فاصل نداشته باشه بعد با سس کجاب روی نان تست را با کجاب بمالید
توری که تمام قسمت نان را با کجاب بمالید
بعد خیلی کم پنیر پیتزاه روی سس کجاب بریزید
بعد ژامبون گوشت یا مرغ را نگینی خورد کرده همانند تصویر بالای پنیر پیتزاه ریخته
توری که تمام قسمت نان ژامبون باشه
بعد قارچ را اسلایس بزنید
به طوری که خیلی نازک که پیتزاه اب نندازه
بعد روی قارچ را بریزید بالای قارچ با پنیرپیتزاه کامل پر کنید شما برای تزیین میتوانید از فلفل دلمه استفاده کنید یا میتوانید از گوشت ریش ریش استفاده کنید بستگی به شما داره
امیدوارم که حتما امتحان کنید چون خیلی عالیه


http://www.uc-njavan.ir/images/wagttwsljdmzpq854que.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/wagttwsljdmzpq854que.jpg)



نقل از صفحه فیسبوک بیایید باهم آشپزی کنیم

کاوه
18th February 2014, 01:33 PM
تو املت هم بلد نبودی درست کنی و من یادت دادم ! حالا طرز تهیه پیتزای ساده میذاری ! [nishkhand]

m.g.s.t.r
18th February 2014, 02:00 PM
تو املت هم بلد نبودی درست کنی و من یادت دادم ! حالا طرز تهیه پیتزای ساده میذاری ! [nishkhand]

دنیا همینجوری!! با تلاش به همه چی میشه رسید
شما تو همون املت درجا میزنی (احتمالا طریقه افزودن سوسیس و قارچ راهم تا حالا یاد گرفتی) ولی من با تلاش فراوان دستور پیتزا از خود در وکنم[nishkhand]

کاوه
18th February 2014, 02:19 PM
دنیا همینجوری!! با تلاش به همه چی میشه رسید
شما تو همون املت درجا میزنی (احتمالا طریقه افزودن سوسیس و قارچ راهم تا حالا یاد گرفتی) ولی من با تلاش فراوان دستور پیتزا از خود در وکنم[nishkhand]

اتفاقا پیتزا برا مبتدی هاس
ما که مثل شما نوب نیستیم و تو مرحله بعدیم [nishkhand]

m.g.s.t.r
18th February 2014, 02:50 PM
اتفاقا پیتزا برا مبتدی هاس
ما که مثل شما نوب نیستیم و تو مرحله بعدیم [nishkhand]

پس حالا که به پیشرفتهایی نایل شدی ما را هم مستفیذ کن


چطوری قارچ آب نندازه.

اگر می خواین موقعی ازقارچ استفاده می کنید آب نندازه به مدت دو دقیقه قارچ هارو توی آب چوش بندازید بعداز اینکه دوتاجوش زد درشون بیارید اینطوری دیگه آب نمی ندازه حتی کاملا هم پخته شده. اگه قارچ میخوای مدت طولانی نگر دارید داخل اب یکمی زردچوبه بریزید این کار باعت میشه قارچ سیاه نشه

http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg)


http://www.uc-njavan.ir/images/e20na8fl8hf15h2c5egh.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/e20na8fl8hf15h2c5egh.jpg)

تووت فرنگی
18th February 2014, 04:22 PM
با روح و روان ِ آدم بازی می کنند این خوشمزه ها ![nadidan]

Helena.M
18th February 2014, 11:56 PM
پس حالا که به پیشرفتهایی نایل شدی ما را هم مستفیذ کن


چطوری قارچ آب نندازه.

اگر می خواین موقعی ازقارچ استفاده می کنید آب نندازه به مدت دو دقیقه قارچ هارو توی آب چوش بندازید بعداز اینکه دوتاجوش زد درشون بیارید اینطوری دیگه آب نمی ندازه حتی کاملا هم پخته شده. اگه قارچ میخوای مدت طولانی نگر دارید داخل اب یکمی زردچوبه بریزید این کار باعت میشه قارچ سیاه نشه

http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/pptb411hs94e8mrer26h.jpg)


http://www.uc-njavan.ir/images/e20na8fl8hf15h2c5egh.jpg (http://www.uc-njavan.ir/images/e20na8fl8hf15h2c5egh.jpg)





سلام

اگه هنگام پخت قارچ یه مفدار آبلیمو بهشون اضافه کنین هم سیاه نمیشن[cheshmak]

yas-90
19th February 2014, 12:01 AM
سلام

میشه به جای نون تست حتی از نون باگت هم استفاده کرد[cheshmak]

m.g.s.t.r
19th February 2014, 11:24 AM
سلام

میشه به جای نون تست حتی از نون باگت هم استفاده کرد[cheshmak]

فکر نکنم بشه!!![tafakor]
امتحانش هزینه چندانی نخواهد داشت! فوقش 1شب گرسنگی[khanderiz]

H37
19th February 2014, 03:04 PM
چه بچه های هنرمندی.[nishkhand][tashvigh]

yas-90
19th February 2014, 06:33 PM
فکر نکنم بشه!!![tafakor]
امتحانش هزینه چندانی نخواهد داشت! فوقش 1شب گرسنگی[khanderiz]


سلام[golrooz]

مطمئن باشید میشه[cheshmak]......نون باگت رو از وسط نصف کنید بعد مثل نون تست روی اون رو با مواد و در آخر با پنیر پیتزا بپوشونید

yas-90
19th February 2014, 06:39 PM
یکسری کلا پیتزا رو بدون نون درست میکنن.....یعنی مواد پیتزا رو در ظرف میچینن بعد روی اون رو با پنیر پیتزا می پوشونن و بعد از مدتی حرارت دادن میل میکنن[shaad]


********************

درمورد اون پیتزا با نون باگت اینم تصاویرش[nishkhand]

http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-11-600x399.jpg

http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-9-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-17-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-10-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-6-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-4-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-3-600x399.jpg
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-8-600x399.jpg
.
.
.
.
.
http://2nafare.com/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-15-600x399.jpg

yas-90
19th February 2014, 06:56 PM
پیتزای بدون نان


http://nowaroosupload.ir/uploads/13917899153.jpg


http://ash.ksabz.net/images/foods/634259445555468750.jpg


این هم طرز تهیه یکی دو نوع پیتزای بدون نان:


سيب‌زميني آب‌پز پنج عدد
كره دو قاشق سوپخوري
كالباس 50 گرم
سوسيس 100 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
نخودفرنگي و ذرت و پنیر پیتزا از هر کدام نصف پيمانه
خيارشور خردشده و زیتون سبز از هر کدام نصف پيمانه
سس گوجه‌فرنگي به ميزان لازم

طرز تهيه:

سيب‌زميني را رنده كرده و با كالباس و سوسيس خردشده، كره، نمك و فلفل كاملا مخلوط كنيد. مواد را در ظرف چرب شده مورد نظر پهن كرده و مانند خمير پيتزا، روي آن پنير پيتزاي رنده‌شده را بريزيد و در فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا پنير آب شود. بعد از فر در آورده و روي آن نخودفرنگي و ذرت مخلوط شده را پخش كند و روي آنها زيتون و خيارشور ريخته و در انتها سس گوجه‌فرنگي را بريزيد و سرو كنيد.

نكته:

در صورت تمايل مقداري پنير پيتزا روي سبزيجات ريخته و پنج دقيقه در فر گذاشته تا پنير آب و طلايي شود.


***********************


طرز تهیه:
▪ فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
▪ قالب پیتزای مناسب را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
▪ پیاز، هویج، فلفل دلمه ای، قارچ، آب مرغ و روغن را روی حرارت ملایم بپزید تا سبزی ها نرم شود و آب تبخیر شود.
▪ در مخلوط کن تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، پنیر فتا، آرد ذرت و پنیر پارمیزان را با هم مخلوط کنید.
▪ سس تند، جعفری و سبزی های پخته را به مواد اضافه کنید و در قالب بریزید.
▪ پیتزای سبزی را به مدت ۳۵ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود و خود را بگیرد.
▪ پس از بیرون آمدن از فر، بگذارید پیتزا ۵ دقیقه بماند سپس سرو کنید.


● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ پیاز خرد شده یک لیوان
▪ هویج خرد شده ریز یک لیوان
▪ فلفل دلمه ای خرد شده یک لیوان
▪ قارچ برش خورده ۲ لیوان
▪ آب مرغ نصف لیوان
▪ روغن زیتون یک قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ سفیده تخم مرغ ۳ عدد
▪ پنیر فتا یک و نیم لیوان
▪ آرد ذرت یک قاشق مرباخوری
▪ پنیر پارمیزان نصف لیوان
▪ سس تند یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ جعفری تازه خرد شده یک سوم لیوان


*************


نوش جان[shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد