توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اگر نامردی ببینی
معمار حانیه
17th February 2014, 01:28 AM
سلام...
اگر یکی که واقعا همدیگر میخواستید واحساس هم دو نفره بوده و هم خیلی
دوست داشتید اما حالا بینتون خراب شده وعشقتون میخواد با خواهر یا برادرتون
ازدواج کنه چه حالی میشدی و چیکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
مثال برای خانم ها..
اگر عشقتون غریبه ویا به خصوص فامیل باشه وهم دوست داشته باشید وبینتون
یهو . الکی خراب بشه وطرفت بگه من خواهرت واسه زندگیم میخوام ومیخوام
نظرشو بدونم چیکار میکنید؟؟؟
برای اقایان
وبرای اقایان اگر عشقون بگه میخوام با برادرت ازدواج کنم چه حالی میشن
وچیکار میکنن/؟؟؟
ازتون خواهش میکنم واقعا نظرتون بگید. مهمه
این برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده برای همین ازم خواست بپرسم.
روانشناسان گرامی ممنون میشم در همین تایپک به دوست من کمک کنند
اخه واقعا حالش خوب نیست ضربه خیلی بدی خورده ونمیدونه چیکار کنه.
sevda_sj
17th February 2014, 01:54 AM
سلام اولا اینکه خیلی شرایطه سختیه
یعد هم بستگی به خیلی جیزها داره مثلا از اول عاشق خواهر من بوده یا برادرم یا بعد از اشنایی با من این اتفاق افتاده یا حتی اگر فامیل باشند که بدتر ینی بعد از جند وقت با طرف بودن و احساسه شمارو به بازی گرفتن بگه که مثلا شمارو نمیخواسته و بخاطره اینکه اونو ببینه با شما بوده
دیگه ادامه دادن این رابطه صحیح نیست به دو دلیل
اول اینکه شمارو به بازی گرفته و به نحوی دروغ گفته و اینکه از خوب بودن شما سوء استفاده کرده
دوم هم اینکه خیانت ینی هیج تضمبنی نداره(منطورم هر نوع خیانت عاطفی و احساسیه که به شما فکر نکنه)واسه دختر خیلی درد ناکه چون همیشه میخواد رویای طرف مقابلش باشه
ولی در کل باید اول منطقی حرف زد همون اولش قشقرق به پا نندازیم تا بتونیم منطقی هم تصمیم بگیریم(البته در این مورد ها خانما منطقو اینجور حرقا سرشون نمیشه با قلبشون تصمیم میگیرند)
ولی از یک طرف جای بسی خوشحالیه که به شما گفته و پنهان نکرده
ایشالا که واسه کسی پیش نیاد[golrooz]
معمار حانیه
17th February 2014, 01:58 AM
سلام اولا اینکه خیلی شرایطه سختیه
یعد هم بستگی به خیلی جیزها داره مثلا از اول عاشق خواهر من بوده یا برادرم یا بعد از اشنایی با من این اتفاق افتاده یا حتی اگر فامیل باشند که بدتر ینی بعد از جند وقت با طرف بودن و احساسه شمارو به بازی گرفتن بگه که مثلا شمارو نمیخواسته و بخاطره اینکه اونو ببینه با شما بوده
اول اینکه دیگه ادامه دادن این رابطه صحیح نیست به دو دلیل
اول اینکه شمارو به بازی گرفته و به نحوی دروغ گفته و اینکه از خوب بودن شما سوء استفاده کرده
دوم هم اینکه خیانت ینی هیج تضمبنی نداره(منطورم هر نوع خیانت عاطفی و احساسیه که به شما فکر نکنه)واسه دختر خیلی درد ناکه چون همیشه میخواد رویای طرف مقابلش باشه
ولی در کل باید اول منطقی حرف زد همون اولش قشقرق به پا نندازیم تا بتونیم منطقی هم تصمیم بگیریم(البته در این مورد ها خانما منطقو اینجور حرقا سرشون نمیشه با قلبشون تصمیم میگیرند)
ولی از یک طرف جای بسی خوشحالیه که به شما گفته و پنهان نکرده
ایشالا که واسه کسی پیش نیاد[golrooz]
بله شما درست میگید . اما دوست داشتنی که 4 سال باشه و فقط بعد از 1 روز دیدن خواهرت اونم بعد از سالها این اتفاق بیفته خیلی وحشت ناکه.. خیلی...
sevda_sj
17th February 2014, 02:04 AM
بله شما درست میگید . اما دوست داشتنی که 4 سال باشه و فقط بعد از 1 روز دیدن خواهرت اونم بعد از سالها این اتفاق بیفته خیلی وحشت ناکه.. خیلی...
حانیه عزیزم میشه تصور کرد چقدررر وحشتناکه
اولش هم گفتم بستگی به شرایط و خیلی چیزها داره
ولی چیزی که شما عرض کردید خیلی خیلییییییییی از روی احساسات هست و یک تصمیم لحظه ایی هست شاید یکم باید بهشونفرصت بدبد که کاملا درک کنند تفاوت های شمارو و به اشتباهشون پی ببرند
اینجا استادید بسیاری داریم روانشناسان بسیار زبردست که مطمن هستم خیلی میتونن کمکتون کنند من فقط نظر شخصی رو بدونه هیچ علمی در قضیه مطرح کردم
ان شاءا... حل میشه[golrooz]
Capitan Totti
17th February 2014, 02:07 AM
ترجیه میدم یک عدد لعنت برای اون افراد بوالهوس بفرستم! و دیگر هیچ!
ازین مسائل دیدم خودم!
معمار حانیه
17th February 2014, 02:08 AM
ولی چیزی که شما عرض کردید خیلی خیلییییییییی از روی احساسات هست و یک تصمیم لحظه ایی هست شاید یکم باید بهشونفرصت بدبد که کاملا درک کنند تفاوت های شمارو و به اشتباهشون پی ببرند
اینجا استادید بسیاری داریم روانشناسان بسیار زبردست که مطمن هستم خیلی میتونن کمکتون کنند من فقط نظر شخصی رو بدونه هیچ علمی در قضیه مطرح کردم
راستش بخوای خود پسره گفته دلم میگه اون .. باید راه دلم برم تا در اینده اگرم با تو ازدواج
کردم تو فکر اون نباشم. اگر گفت نه که تو همه وحودمی اگر گفت اره ودیدم شخصیتش
ورفتارش در حد تو بود بازم میگم توو.. اگر دیدم اخلاقمون بهم خورد وگفت اره.. راه دلمو
رفتم.
به نظرت اینجا اگر یک دختر عاشق باشه کدوم باید انتخاب کنه؟؟؟
معمار حانیه
17th February 2014, 02:11 AM
ترجیه میدم یک عدد لعنت برای اون افراد بوالهوس بفرستم! و دیگر هیچ!
ازین مسائل دیدم خودم!
اگر لعنت فرستاد دل اون کسی که شکسته شده خوب میشه؟؟ دختری که 4 سال هرکسی بهش هزاران پیشنهاد داد وفقط گفت عشق دارم نه.... فقط گفت نامزد دارم نه... ایا میتونه با این موضوع کنار بیاد؟؟؟
اگر اون پسر شد داماد اون خونه وشوهر خواهرت چه حالی باید یشی؟؟؟؟
sevda_sj
17th February 2014, 02:17 AM
راستش بخوای خود پسره گفته دلم میگه اون .. باید راه دلم برم تا در اینده اگرم با تو ازدواج
ورفتارش در حد تو بود بازم میگم توو.. اگر دیدم اخلاقمون بهم خورد وگفت اره.. راه دلمو
رفتم.
حانیه جان
اینجا بستگی به تو داره اون واسه خودش گزینه داره تو یا اون اما تو نه
اینجا بحثه غرورمطرحه
ایا اینقدر عاشقش هستی که غرورتو بذاری کنار بهش بگی اره؟؟؟با شرایطی که خودش گفته که زندگیشو به پات میریزه!!!
ولی اون اقا غرورشونگه داشته یعنی اگر کسی شبیه به خواهر شما هم پیدا بشه ایشون باید دوباره بگه یا خواهره شما یا اون فرد جدید؟؟؟
بنطرت میشه به چنین ادمی اطمینان کرد!!!
دیلیل عشقش به خواهرت چه توجیهی داره!!!
یکم هضم این مسائل برام سخته
کسی که اسمشو گذاشته عاشق اونم عاشق تو بعده چند وقت با یک تلنگربهم میریزه؟این یعنی عشق؟؟
ینی تو برای زندگیه خودت باید منتظر جواب خواهرت باشی که بگه نه تا ت1و به اون اقا برسی
اگه بگه اره تا اخر عمر چشم تو چشم هم حسرت گذشت و خاطرات تلخ!!!!
خیلی باید فکرکنی
معمار حانیه
17th February 2014, 02:21 AM
حانیه جان
اینجا بستگی به تو داره اون واسه خودش گزینه داره تو یا اون اما تو نه
اینجا بحثه غرورمطرحه
ایا اینقدر عاشقش هستی که غرورتو بذاری کنار بهش بگی اره؟؟؟با شرایطی که خودش گفته که زندگیشو به پات میریزه!!!
ولی اون اقا غرورشونگه داشته یعنی اگر کسی شبیه به خواهر شما هم پیدا بشه ایشون باید دوباره بگه یا خواهره شما یا اون فرد جدید؟؟؟
بنطرت میشه به چنین ادمی اطمینان کرد!!!
دیلیل عشقش به خواهرت چه توجیهی داره!!!
یکم هضم این مسائل برام سخته
کسی که اسمشو گذاشته عاشق اونم عاشق تو بعده چند وقت با یک تلنگربهم میریزه؟این یعنی عشق؟؟
ینی تو برای زندگیه خودت باید منتظر جواب خواهرت باشی که بگه نه تا ت1و به اون اقا برسی
اگه بگه اره تا اخر عمر چشم تو چشم هم حسرت گذشت و خاطرات تلخ!!!!
خیلی باید فکرکنی
دقیقا به همه اینا فکر شده وبهش گفته شده اگر برس سراغ اون یا خودم میکشم یا واقعا ترکت میکنم ومیرم سراغ یک دیگه
اما اون گفته بزار راه دلم برم.. امتحانش کنم....
بهش حتی گفته شده که اگر بری وجوابت منفی باشه دیگه وجود نخواهم داشت دیگه منم بهت بله نمیگم ...
گفته که این کار نکن اگر عاشقی پای دلت بمون...
چرا اونی که خیلی عاشقه پای کسی بمونه که خواهر دوست داره؟؟؟
این مردونگی نیست.. این واقعا بدترین کار که یک پسر با یک دختر میکنه...
وبین 2 راه بوده. باشه..خیلی بده....
sevda_sj
17th February 2014, 02:28 AM
دقیقا به همه اینا فکر شده وبهش گفته شده اگر برس سراغ اون یا خودم میکشم یا واقعا ترکت میکنم ومیرم سراغ یک دیگه
اما اون گفته بزار راه دلم برم.. امتحانش کنم....
بهش حتی گفته شده که اگر بری وجوابت منفی باشه دیگه وجود نخواهم داشت دیگه منم بهت بله نمیگم ...
گفته که این کار نکن اگر عاشقی پای دلت بمون...
چرا اونی که خیلی عاشقه پای کسی بمونه که خواهر دوست داره؟؟؟
این مردونگی نیست.. این واقعا بدترین کار که یک پسر با یک دختر میکنه...
وبین 2 راه بوده. باشه..خیلی بده....
حانیه گل الان فقط دلم میخواست بغلت میکردم چون واقعا سخته حتی فکر کردنه بهش
عزیزم تو هم بهش بگو بگو مگه تو عاشق نبودی چرا پس اینکارو کردی پای عشقت میموندی این چه انتظار وقیحانه ایی (نمیخام توهین کنم ولی خیلی ادم خرد میشه)
راه دلتومیخوای بری پس دله من چی فقط خودت مهمی!!!!
اصلا تو کتم نمیره این پسرا چه موجوداتین واقعا!!!!!!!!!!
اصلا خواهرت از این ماجرا خبری داره
نظری داده !!!
امیدوارم اخرش تصمیم درستو بگیری میدونم که میتونی
معمار حانیه
17th February 2014, 02:44 AM
تصمیم اینه اگر یک کلمه فقط یک کلمه بگه وبره جلو. دیگه برای همیشه همه چی تموم شده............
واقعا دیگه باید از هر پسری متنفر بود... از هر پسری......
همه میگن ما عینن هم نیستیم اما همه مثل همن......
عبدالله91
17th February 2014, 03:25 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بهترین کار خبردار کردن خواهر یا برادر هست. مثلا آقایون به برادرشون و خانمها به خواهرشون اون رابطه رو اطلاع بدن.
اگه روابط خونوادگی درگیر چنین مساله ای بشود در آینده احتمال شکست و پاشیدگی وجود خواهد داشت و فراموش نشدنیه مخصوصا از طرف فرردی که نه شنیده و بعد این رابطه به احتمال بسیار قوی بازخواهد گشت
عبدالله91
17th February 2014, 03:32 AM
در منطق الطیر عطار به همچین موضوعی اشاره شده.
این فرد نیاز به فرصت ندارد بلکه شهوتران هست باید از خونه و خونواده بیرون کرد.عامل بدبختی خواهد شد. فردا یکی بهترشو ببینه خواهر رو هم رد میکنه.عقل به چشم و عمل طبق نفس ...نتیجه معلومه
عرفان سلیم زاده
17th February 2014, 08:19 AM
مطمئنا به لحاظ روحی ضربه میخورن اما از طرفی هم هیچ برادر یا خواهری با وجود اینکه میدونه این دو یه زمانی عاشق هم بودند همچین کاری نمیکنه.
در واقع اینکار برای اون برادر یا خواهر مثل این میمونه که بخواد صاحب تفاله اون دختر یا پسر بشه که خنده داره[golrooz]
اما از طرفی همیشه نزدیک هم هستند و احتمال اینکه رابطه شون درست بشه و بخواد رابطه جنسی داشته باشند هم زیاده.
sahar14
17th February 2014, 09:31 AM
واقعا نميدونم چي بگم خيلي سخته.اميدوارم خدا راه درست رو جلو پات قرار بده.اونم بياد سرعقل[golrooz]
zoh_reh
17th February 2014, 11:48 AM
سلام
به قول یکی از دوستان به خیلی چیزا بستگی داره، سن و سال آشنایی، چرا این آشنایی 4 سال طول کشید و کیفیت این دوران(4 سال)،و...
حالا این رابطه به این صورت در اومده، برای شخص در گیر مستقیم یک حادثه محسوب میشه و از طرفی نقطه عطف دیگه ،
حادثه هست چون رو دست خورده، عمرش رو برا یکی داده که ارزششو نداشته(البته تا حدودی آگاهانه)،
نقطه عطف به چی ؟ به یک دیدگاه جدید به روزهای پیش رو، شکر اینکه زودتر به این شخصیت پی برده شد، روشن شدن آینده .
گفتن اینکه اگر نه شنیدی من نیستم! یه جورایی یعنی هنوز هستم، به نظر من تنها راه : گفتن تو را بخیر و مرا بسلامت، و ختم رابطه ،
خانواده را در جریان رابطه قبلی خود بگذارید و برای تصمیم گیری و ورود ایشون به خانواده هیچگونه اظهار نظری نداشته باش، همون اطلاعات اولیه که دادید کافیه.(یعنی بامن بود اینجوری بود و نبود، به منم اینجوری می گفتو....)
به قول معروف شتر دیدی ندیدی.
موفق باشید
"golbarg"
17th February 2014, 12:38 PM
من این موضوع به خواهر یا برادرم که قرار با اون شخص ازدواج کنه در میون میذارم میگم
چون اون تصمیم درست رو بهتر از من اون شخص مقابل ما میگیره
تازه همه اینا بستگی به نوع بهم خوردن ارتباط ما باهم بستگی داره مثلا اگه بخاطره خانواده بوده یا بخاطره اخلاق خودم بوده یا بخاطره خیانت یا بخاطره
رفتاره اون و.......بوده اگه اینوبدونیم خیلی راحت تر میشه راهنمایی کرد
"golbarg"
17th February 2014, 12:46 PM
رفتم.
یه چسزی بگم کسی که انقد راحت بادیدن دوتا خواهر اول عاضق یکیشون بشه بعد دوباره عاشق اون یکی بشه باید بگم
این دختر حتما به خواهرش بگه چون مشخصه فردا این پسر اگه وارد فامیل اونا بشه یا بادوستای خواهرت اشنا بشه به خواهربگه شرمنده من اینو دیدم
از تو بهتر بیا طلاق بگیریم.حالا پسر یا دختر قطی نیست برن دنبال یه دختر درست تر یا یه پسر دیگه
عبدالله91
17th February 2014, 12:52 PM
رفتم.
میبخشین که اینو میگم. گردن چنین فردی رو باید زد. حیف نون تشریف دارن.
ناراحت نشین آ حقیقت اینه.
چنین آدمی در عمرم ندیده ام.تصورش رو هم نمیتونم بکنم.
حیف آب و هوا که این افراد ازش استفاده میکنن.
خیلی پررو تشریف داره. چطور اینارو به خونواده ها راه میدن؟غیرقابل تصور هست.
عاشق چنین فردی مگه میشه شد؟این فرد داره علنا میگه دارم هوسرانی میکنم.
بدبخت اون فردی که در آینده بااین فرد میخواد زندگی کنه. در آینده هم گزینه های روی میز این فرد زیاد هستن.
mozhgan.s
17th February 2014, 01:49 PM
به نظر من عشق یعنی کسی رو که دوسش داری،خوشبخت ببینی.خیلی وحشتناکه اما وقتی به این فکر کنی که کنار یه نفر دیگه خوشحال و خوشبخته،قلب آدم آروم میشه
پدرام++
17th February 2014, 02:56 PM
سلام. اگر با دیدن یک روزه ی خواهر اون دختر خانوم ، این پسر میگه من عاشق خواهرتون شدم باید عرض کنم که متاسفانه این فرد هوس بازیست . که به n نفر دیگه هم گفته عاشقت شدم . و خیلی پر رو . اون نه تنها تو این 4 سال هیچ علاقه ای به شما نداشته بلکه با بیان این حرف، فکر تاثیراتش روی شما رو نداشته . فقط خودش و احساسات بی اساسشو مهم میدونه . ازدواج با چنین فردی قطعا دوامی نخواهد داشت. نه برای اون دختر خانوم و نه برای خواهرشون . چه تضمینی وجو داره تو مراسم عروسی چشمش به یکی از دخترای فامیل بیفته و ....
به اون دختر خانوم هم بگید که زیاد ناراحت نباشه و به این فکر کنه که خدا دوسش داشته که این پسر شخصیت خودش رو نشون داده . اگر ازدواج میکردن و بعد دچار همچین مشکلاتی میشدن که دردش بیشتر بود.
چیزی که زیاده موقعیت های دیگه . انشاا... خوشبخت شن و بعد تو زندگی بفهمن که یه تار موی همسرشون به صدتا عاشق نما می ارزه.
زهراخانم(مهندس معمار)
17th February 2014, 04:05 PM
سلام حانیه جان چطوری ببخشید دیرسرزدم سرم خیلی شلوغ بود واقعا اتفاق افتاد پس.............................................. ..[negaran][negaran][negaran][negaran]
masoume.a.92
17th February 2014, 11:12 PM
سلام [golrooz]
عصبانی شدم از همچین اتفاقی [sar dard]
اصلا چرا یک دختر باید 4 سال تمام عمرشو بذاره کنار یک پسر که تهش همچین اتفاقی بیوفته؟؟؟
4 سال یکم زیادی زیاد نیست؟؟؟؟؟؟
دختره هم مقصره
چون: مطمئنا در طول رابطه ی احساسی که با این فرد داشته باید متوجه نرمال نبودن احساساتش و حرکاتش
و اصلا عدم وجود عشق از طرف اون شده باشه
یا انقد زیرک نبوده که اینو تشخیص بده و یا رفتارش احساسی و نوجوانانه و خام بوده و فقط تو خیالات عاشقانه سیر میکرده! [bihes]
البته ببخشید ک دختر بیچاره رو هم مقصر میگیرم ولی تا مظلوم کمر خم نکنه کسی نمیتونه ظلم کنه! تا دختر ضعف نشون نده پسر نمیتونه همچین خیانتی بکنه!
نظرم راجع به این بشر اینه که اولا بره دختره پیش خواهرش سیر تا پیاز ماجرا رو بگه و برای خواهرش عمق شخصیت و کمالات این فرد رو روشن کنه... [nishkhand]
بعدم تصمیمو واگذار کنه به خواهرش! ( و مطمئن باشه خواهرش قبول نمیکنه...[cheshmak])
بعدم خودش از ریشه این رابطه رو قطع کنه! چون این آدم نه تنها عاشق و دلباخته نبوده بلکه یک دروغگوی حلیه گر بوده که در پررویی روی سنگ پای قزوین رو هم سفید کرده! [nishkhand]
راحت بگم همچین آدمی برا این دختر و بلکه هم برا هیچ دختر دیگه ای همسر نمیشه...!
ضمنا بشینه خداروشکر کنه که همچین آدمی که همانندش در زمین کم نظیر و کمیابه خودشو رو کرده برا این دختر ساده دل...
ببخشید صریح گفتم...[golrooz]
نارون1
17th February 2014, 11:36 PM
سلام
این مساله مطمئنا برای فرد دردناکه
ولی خب باید واقع بینانه به قضایا نگاه کرد
4 سال ... 4 سال از بهترین روزهای یک دختر و پسر جوان ، ... چند سوال پیش میاد
این رابطه به چه شکلی شروع شده و ادامه پیدا کرده ؟؟
آشنایی در چه حدی بوده ؟
دلایل بهم زدن رابطه قبلی و شروع رابطه جدید چی هست ؟
مساله دیگه اینکه ، وقتی این آقاپسر با یک بار دیدن از خواهر فرد خوشش اومده و 4 سال رو نادیده میگیره ، نشان دهنده این هست که تصمیمی در کار نیست ، نه تنها برای دختر اول بلکه حتی
برای دومی
مطمئنا عشقی که شما فکر میکنین دوطرفه بوده ، درحقیقت یک طرفه بوده ... چون حتی اگه یک رابطه بهم بخوره ، این شیوه برخورد شکل نمیگیره
و اینکه کسی به این راحتی عشقش رو کنار میذاره ، فردی دمدمی مزاج هست و فردی هست که ثبات شخصیتی ندارد ، نمیتونه تصیم درستی اتخاذ کنه و مناسب برای تشکیل یک زندگی پایدار نیست
پدرام++
17th February 2014, 11:37 PM
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpB_7m_yinr_fLN5nbbcd7xz6VJUfUM 4gX7ocPvKmsghvaDYg
معمار حانیه
18th February 2014, 01:18 AM
سلام
این مساله مطمئنا برای فرد دردناکه
ولی خب باید واقع بینانه به قضایا نگاه کرد
4 سال ... 4 سال از بهترین روزهای یک دختر و پسر جوان ، ... چند سوال پیش میاد
این رابطه به چه شکلی شروع شده و ادامه پیدا کرده ؟؟
خب بهتره یک موضوع بگم که گویا همه دچار اشتباه شدن . اونم اینه که 3 سال ته دل هم بودن. یعنی وابستگی در دل. که از هم خبر داشتن اما هیچ رابطه دوستانه و... هم نداشتن..اما خی 1 سال اخیر پسره گفته که زنم شو و بیا یک مدت برای اینکه اخلاق هم دستمون بیاد بحرفیم و...... که دختر خامش شده و قبول کرده والان پسر زده زیر حرفش که من اصلا نگفتم زنم شو ...
آشنایی در چه حدی بوده ؟
در حد اشنایی در جمع خانواده + گوشی ( که معمولا منظور از گوشی مشخص دیگه)
دلایل بهم زدن رابطه قبلی و شروع رابطه جدید چی هست ؟
گویا شازده فرمودن که اخلاقمون بهم نمیخوره.. واینکه اخلاق خواهرت بیشر با من جوره ... ( البته هنوز هیچ حرفی به خواهرش نزده وفقط به خود دختر گفته و خود دوستمم حدس میزنه که این بخواد مثلا رفتار این درست کنه اینجور میکنه )
مساله دیگه اینکه ، وقتی این آقاپسر با یک بار دیدن از خواهر فرد خوشش اومده و 4 سال رو نادیده میگیره ، نشان دهنده این هست که تصمیمی در کار نیست ، نه تنها برای دختر اول بلکه حتی
برای دومی
جواب در بالا ...
مطمئنا عشقی که شما فکر میکنین دوطرفه بوده ، درحقیقت یک طرفه بوده ... چون حتی اگه یک رابطه بهم بخوره ، این شیوه برخورد شکل نمیگیره
بله درسته.. این گفته عشقمون دوطرفه و... اما الان با این رفتار متوجه شده نه. یک طرفه اس
و اینکه کسی به این راحتی عشقش رو کنار میذاره ، فردی دمدمی مزاج هست و فردی هست که ثبات شخصیتی ندارد ، نمیتونه تصیم درستی اتخاذ کنه و مناسب برای تشکیل یک زندگی پایدار نیست
بله درسته..
معمار حانیه
18th February 2014, 01:19 AM
سلام حانیه جان چطوری ببخشید دیرسرزدم سرم خیلی شلوغ بود واقعا اتفاق افتاد پس.......................[negaran][negaran][negaran][negaran]
سلام ابجی جونم. خواهش میکنم. عیب نداره.. موفق باشید..
بله این برای دوستم اتفاق افتاده ابجی.... انشا الله خدا مشکلات همه رو حل کنه
نارون1
18th February 2014, 11:11 AM
[/b]
بله درسته..
ممنون
پس بهتره بگیم 1 سال ، چون وقتی فقط تو قلبه و هیچ ارتباطی وجود نداره ،که نمیشه به شناخت رسید ... حالا که طرفین دارن به شناخت میرسن ، آقا پسر داره خودشو نشون میده
من به این خانوم سفارش میکنم ، دیگه فکر این آقاپسر رو بذاره کنار .... چون از صحبتهایی که الان بیان کردین ، گویا دخترخانوم هنوزم تو تردید هست که آقاپسر برگرده
ولی اگر این احتمال وجود داشته باشه که این پسر بعداز جواب رد شنیدن از خواهر و یا رها کردن اون ، دوباره برگرده ، جلب اعتماد سخت میشه ... این خانوم الان احساسی شاید تصمیم بگیره
ولی مطمئنا در ادامه ماجرا این شک و بی اعتمادی گریبانش را خواهد گرفت ... فردی که به خواهرش به چشم دیگه نگاه کرده ، چطور میخواد بعداز ازدواج نگاهش رو نسبت به اون خواهر حفظ کنه ؟
اینکه دخترخانوم به خاطر این حرفها اخلاقش رو تغییر بده ، به نظر من کار مناسبی نیست ، چون هیچ تعهدی نبت به هم ندارن
، تغییر خوب هست ولی به شرطی که مثبت باشه و در جهت پیشرفت فرد باشه
به عقیده من بهتر است که این خانوم دلایل ذکر شده رو به طور کلی برای آقاپسر بیان کنه و غرور خودش رو حفظ کنه و رابطه رو کاملا قطع ... یک مدتی دختر احساسات گرفتگی بعداز قطع رابطه
خواهد داشت که بعداز حدود 2-3 ماه یا یکی دوماه اینور اونور برطرف میشه ، به شرطی که تمام راههای ارتباطی رو با پسر قطع کنه
این فرد مناسب ازدواج با شما نیست [golrooz]
صبا محمدي
19th February 2014, 02:13 AM
سلام حانیه جان عجب حادثه وحشتناکی به نظر من این پسر هیچ گونه صلاحیتی نداره چون ممکنه دوباره عاشق یکی دیگه بشه و بهتره دوستتون با همه سختی ها این رابطه رو کاملا قطع کنه و خدا رو شکر که قبل از ازدواجش تونست این فرد رو بشناسه از خدا میخوام دوستتون با عقل و حساب شده تصمیم بگیره و در موقعیت بعدی خوشبخت بشه شرایط بسیار سختی هست.
معمار حانیه
20th February 2014, 01:42 AM
ممنون
پس بهتره بگیم 1 سال ، چون وقتی فقط تو قلبه و هیچ ارتباطی وجود نداره ،که نمیشه به شناخت رسید ... حالا که طرفین دارن به شناخت میرسن ، آقا پسر داره خودشو نشون میده
من به این خانوم سفارش میکنم ، دیگه فکر این آقاپسر رو بذاره کنار .... چون از صحبتهایی که الان بیان کردین ، گویا دخترخانوم هنوزم تو تردید هست که آقاپسر برگرده
ولی اگر این احتمال وجود داشته باشه که این پسر بعداز جواب رد شنیدن از خواهر و یا رها کردن اون ، دوباره برگرده ، جلب اعتماد سخت میشه ... این خانوم الان احساسی شاید تصمیم بگیره
ولی مطمئنا در ادامه ماجرا این شک و بی اعتمادی گریبانش را خواهد گرفت ... فردی که به خواهرش به چشم دیگه نگاه کرده ، چطور میخواد بعداز ازدواج نگاهش رو نسبت به اون خواهر حفظ کنه ؟
اینکه دخترخانوم به خاطر این حرفها اخلاقش رو تغییر بده ، به نظر من کار مناسبی نیست ، چون هیچ تعهدی نبت به هم ندارن
، تغییر خوب هست ولی به شرطی که مثبت باشه و در جهت پیشرفت فرد باشه
به عقیده من بهتر است که این خانوم دلایل ذکر شده رو به طور کلی برای آقاپسر بیان کنه و غرور خودش رو حفظ کنه و رابطه رو کاملا قطع ... یک مدتی دختر احساسات گرفتگی بعداز قطع رابطه
خواهد داشت که بعداز حدود 2-3 ماه یا یکی دوماه اینور اونور برطرف میشه ، به شرطی که تمام راههای ارتباطی رو با پسر قطع کنه
این فرد مناسب ازدواج با شما نیست [golrooz]
سلام ممنونم خانومی که همیشه در همه حال کمک کارمی...
بهش حرفات گفتم. گفت تصمیم گرفتم. حتی اگر بمیرمم دیگه بهش کاری ندارم....
پیامم بده جوابش نمیدم...
امیدوارم بتونه تحمل کنه وبه راه باریک نکشه...
شاید خدا خواسته اینجور بشه تا ذات اصلی پسره رو بتونه بشناسه...و زندگیش خراب نکنه...
انشا الله که همه جوونا به حق امام زمان زنده خوشبخت بشن..امین... از جمله خودمم.. بگی امین[golrooz]
معمار حانیه
21st February 2014, 02:49 AM
دوستم گفت این بگذارم... اخه وصف حال اون داره
بهمن پسر 26 ساله ای بود که با دختری به نام آرمیتا دوست بود.
از دوستی این دو 10 ماهی می گذشت و بهمن روز به روز به
دوست دخترش بیشتر عادت می کرد. تمام این 10 ماه آنان
تمام فرصت بیکاری شان را با هم می گذراندند.
هر دو دانشجو بودند و اصلا دوستی شان در دانشگاه رقم خورده بود.
آنها جوری به هم عشق می ورزیدند که به غیر از
بچه ها خیلی از استادها هم از رابطه اونا باخبر بودند.
اما داستان از جایی شروع شد که روز ولنتاین نزدیک
بود و هر دو به خصوص بهمن به فکر کادویی زیبا برای آرمیتا بود.
بهمن به یک مغازه رفت تا برای دوست دخترش هدیه
بگیره وقتی داخل مغازه شد گفت خانم ببخشید این چنده :
دختر رویش را برگردون تا قیمت بگه
وقتی قیمتو گفت چهره اش نمایان شد
و موجی بهمن رو گرفت.اره انگاری بهمن در یک نگاه از
دخترک خوشش آمده بود و عاشقش شده بود در سکوت بود که
دختره پرسید : می خوای هدیه ولنتاین برای دوست دخترت بگیری ؟
بهمن در فکر بود یهو سراسیمه جواب داد:
نه بابا من دوست دختر ندارم شما دعا کن خدا یکی نصیب کنه.
چه چیزی حسه عشقو در بهمن بوجود اورده بود
شایدم اصلا عشق نبود و هوس بود اما هر چیزی
که بود تمام یاد آرمیتا رو از یاد بهمن برده بود.
بهمن دید کسی در مغازه نیست به دخترک گفت :
شما منو به یاد عشق گمشده ام می اندازید می تونیم با هم باشیم.
بهمن انگار یادش رفته بود اصلا باسه چی تو اون مغازس .
دخترک خوشحال شد و با کمی اکراه گفت اره می تونیم.
و این گونه بود آغاز دوستی بهمن و سارا.
سارا در اون مغازه کار می کرد و اندام و ظاهر جذابی
داشت که احتمالا همین باعث شد تا بهمن با او دوست شود.
بهمن از اون روز بیشتر وقتش با سارا بود و کمتر با آرمیتا می گشت.
بهمن حتی روز ولنتاین با قراری که با ارمیتا گذاشته بود
عمل نکرد و ارمیتا بیچاره با هدیه ای که برای بهمن
خریده بود 2 ساعت در کافی شاپ منتظر بود اما خبری از بهمن نبود
بهمن با سارا بود و هدیه گرانبهایی برای او خریده بود؛
ارمیتا ناراحت بود و دیگه خودش شک کرده بود ؛
دیگر رابطش با بهمن قطع شده بود ؛ تا روزی که
بهمن با تعدادی کارت عروسی وارد کلاس شد ؛ و کارتها رو پخش کرد
خیلی از بچه فکر می کردند عروس ارمیتاس و به او تبریک می گفتند
اما آرمیتا همه رو انکار می کرد؛ وقتی کارتها رو باز کردند
دیدند نوشته بهمن و سارا که تو اون زمان استاد پرسید
بهمن مگه ارمیتا عشق تو نبود؟
تو همین لحظه آرمیتا گفت : خواهش می کنم استاد بس کنید .
بهمن گفت : آرمیتا خانوم پلی بود برای من برای رسیدن به عشقم.
در این لحظه آرمیتا با چشمهای گریون کلاسو ترک کرد.
بهمن یادش رفته بودکه زمانی روزی 100 بار به آرمیتا می گفت :
تویی تنها عشقم.
معمار حانیه
21st February 2014, 02:58 AM
× چـــقــدر ســخـــتـــهـ
بـــــه رغـیـبــتـــــ بــــگــی
مـــراقـــبـــ عــشــقــم بــاشـــ
هـــی غــریـــبــه ، خــــیـره نــگــاهــش نــــکـــن
مـــــن هـــمـ ـو نــم کــــهـ
بــهـ چـــشــمـــاش
تــعــصـــّـبــــــ داشـــتـــــ !!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.