mozhgan.s
16th February 2014, 11:46 AM
تا چه حد زندگی را به کام خود تلخ میکنید؟
برای رسیدن به جواب، سوالهای زیر را به دقت پاسخ دهید. در این تست پاسخ مثبت به هر سوال ٥ امتياز دارد.
١) هميشه بدون تعمق کافي چيزهايي ميگويم که بعدا باعث کدورت و سوء تفاهم بين من و ديگران ميشوند.
٢) هميشه با نگراني به آينده نگاه ميکنم و انتظار پيشامدهاي ناجوري را دارم.
٣) اکثرا در گذشته زندگي ميکنم. خاطرات و اتفاقات گذشته را در ذهنم مرور ميکنم و وقتي حالم را با گذشته مقايسه ميکنم به گذشتهام حسرت ميخورم.
٤) همواره کارهاي امروز را به فردا موکول ميکنم.
٥) اگر کسي به من اهانتي بکند ديگر تمام روزم خراب ميشود.
٦) اگر با کسي برخورد کنم که خلق عصبي و تندي دارد بشدن تحت تاثير وي قرار ميگيرم.
٧) وقتي درست به زندگيم نگاه ميکنم ميبينم که هميشه تمايل داشتهام که از کاه کوه بسازم.
٨) وقتي با کسي روبرو ميشوم که در نگاه اول به دلم نميچسبد ميدانم که هرگز نميتوانم با وي رابطهاي داشته باشم.
٩) براي اين که جلوي ناراحتيهاي بعدي را بگيرم تنها همه کار را انجام ميدهم و از کسي کمکي نميخواهم.
١٠) هميشه در درونم پر از فشار است و براي خودم ساعات آرامش فراهم نميکنم.
١١) اگر در کاري آن طوري که آن را در دهنم تصور کردهام موفق نشوم بشدت خودم را به محاکمه ميکشم.
١٢) اصلا حساب و کتاب پولم را ندارم. و يا: آن قدر حساب و کتاب ميکنم تا هيچ پول بيخودي خرج نکنم که اين کار زياد وقتم را ميگيرد و برايم مشکل بوجود آورده است.
١٣) وقتي ميبينم کسي به کاري که من انجام ميدهم توجه لازم را نميکند خلقم از دست وي تنگ ميشود.
١٤) وقتي کسي از من انتقاد ميکند و يا به جانم نق ميزند با خودم فکر ميکنم که وي به من علاقه ندارد.
١٥) اگر کاري را که ميخواهم از پيش نرود دنيا پيش رويم تيره و تار ميشود.
١٦) هميشه آدمها را مقصر ميدانم مگر اين که خلاف آن ثابت شود.
١٧) وقتي در کاري موفقيتي بدست ميآورم، موفقيتم آنچنان که بايد و شايد بنظرم نميآيد.
١٨) فکر ميکنم نبايد به آدمهاي ديگر اعتماد کرد چرا که همه بد مرا ميخواهند.
١٩) هيچ وقت احتياج به کمک ديگران نداشتهام و ندارم.
٢٠) کاري را که هر روز انجام ميدهم دوست ندارم و اصلا بيهوده دارم زندگيم را خراب ميکنم.
امتیازهای بدست آمده را با هم جمع بزنید و معنی امتیاز خود را در زیر مشاهده بفرمائید.
کمتر از ٤٠:
به اين معنا است که زيادتر از حد قابل قبول زندگي را به کام خود تلخ نميکنيد.
بين ٤٠ الي ٥٠:
لازم است تا حدي در رفتار خودتان تجديد نظر کنيد.
بالاتر از ٥٠:
بايد واقعا به فکر باشيد و براي تغيير اين افکار کاري بکنيد. به عباراتي که به آنها پاسخ مثبت دادهايدبا دقت نگاه کنيد و در مورد هر کدام از خود بپرسيد: چطور است که من اين فکر را دارم؟ و سپس براي تغيير آن برنامهريزي کنيد
برای رسیدن به جواب، سوالهای زیر را به دقت پاسخ دهید. در این تست پاسخ مثبت به هر سوال ٥ امتياز دارد.
١) هميشه بدون تعمق کافي چيزهايي ميگويم که بعدا باعث کدورت و سوء تفاهم بين من و ديگران ميشوند.
٢) هميشه با نگراني به آينده نگاه ميکنم و انتظار پيشامدهاي ناجوري را دارم.
٣) اکثرا در گذشته زندگي ميکنم. خاطرات و اتفاقات گذشته را در ذهنم مرور ميکنم و وقتي حالم را با گذشته مقايسه ميکنم به گذشتهام حسرت ميخورم.
٤) همواره کارهاي امروز را به فردا موکول ميکنم.
٥) اگر کسي به من اهانتي بکند ديگر تمام روزم خراب ميشود.
٦) اگر با کسي برخورد کنم که خلق عصبي و تندي دارد بشدن تحت تاثير وي قرار ميگيرم.
٧) وقتي درست به زندگيم نگاه ميکنم ميبينم که هميشه تمايل داشتهام که از کاه کوه بسازم.
٨) وقتي با کسي روبرو ميشوم که در نگاه اول به دلم نميچسبد ميدانم که هرگز نميتوانم با وي رابطهاي داشته باشم.
٩) براي اين که جلوي ناراحتيهاي بعدي را بگيرم تنها همه کار را انجام ميدهم و از کسي کمکي نميخواهم.
١٠) هميشه در درونم پر از فشار است و براي خودم ساعات آرامش فراهم نميکنم.
١١) اگر در کاري آن طوري که آن را در دهنم تصور کردهام موفق نشوم بشدت خودم را به محاکمه ميکشم.
١٢) اصلا حساب و کتاب پولم را ندارم. و يا: آن قدر حساب و کتاب ميکنم تا هيچ پول بيخودي خرج نکنم که اين کار زياد وقتم را ميگيرد و برايم مشکل بوجود آورده است.
١٣) وقتي ميبينم کسي به کاري که من انجام ميدهم توجه لازم را نميکند خلقم از دست وي تنگ ميشود.
١٤) وقتي کسي از من انتقاد ميکند و يا به جانم نق ميزند با خودم فکر ميکنم که وي به من علاقه ندارد.
١٥) اگر کاري را که ميخواهم از پيش نرود دنيا پيش رويم تيره و تار ميشود.
١٦) هميشه آدمها را مقصر ميدانم مگر اين که خلاف آن ثابت شود.
١٧) وقتي در کاري موفقيتي بدست ميآورم، موفقيتم آنچنان که بايد و شايد بنظرم نميآيد.
١٨) فکر ميکنم نبايد به آدمهاي ديگر اعتماد کرد چرا که همه بد مرا ميخواهند.
١٩) هيچ وقت احتياج به کمک ديگران نداشتهام و ندارم.
٢٠) کاري را که هر روز انجام ميدهم دوست ندارم و اصلا بيهوده دارم زندگيم را خراب ميکنم.
امتیازهای بدست آمده را با هم جمع بزنید و معنی امتیاز خود را در زیر مشاهده بفرمائید.
کمتر از ٤٠:
به اين معنا است که زيادتر از حد قابل قبول زندگي را به کام خود تلخ نميکنيد.
بين ٤٠ الي ٥٠:
لازم است تا حدي در رفتار خودتان تجديد نظر کنيد.
بالاتر از ٥٠:
بايد واقعا به فکر باشيد و براي تغيير اين افکار کاري بکنيد. به عباراتي که به آنها پاسخ مثبت دادهايدبا دقت نگاه کنيد و در مورد هر کدام از خود بپرسيد: چطور است که من اين فکر را دارم؟ و سپس براي تغيير آن برنامهريزي کنيد