PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چرا نباید عکس خودم باشه؟!

shiny7
11th February 2014, 02:11 PM
سلام به دوستان...نخبگان...علاقه مندان به شرکت در بحث های نیمه کاره و تمام کاره!![nishkhand]

آقا یک سوالی داشتم.....

چرا تو سایت نخبگان عکس خودمونو نمی ذاریم اما در صفحات اجتماعی از جمله فیسبوک و وایبر و وی چت و...... عکس های خودمونو قرار می دیم؟!؟!

البته این سوال شامل همه نمی شه چون میبینیم خیلی از دوستان تو صفخات اجتماعی هم عکس های متفرقه می گذارن و برعکس دو سه نفری رو هم داریم که تو این سایت عکس خودشونو گذاشتن!

خب نظراتتونو بگید و امیدوارم تاپیک مفیدی بشه و مثل خیلی تاپیک ها به جنجال و دست آخر هم حذف نکشه!!!![nishkhand][nadidan]

M@hdi42
11th February 2014, 02:22 PM
سلام به دوستان...نخبگان...علاقه مندان به شرکت در بحث های نیمه کاره و تمام کاره!![nishkhand]

آقا یک سوالی داشتم.....

چرا تو سایت نخبگان عکس خودمونو نمی ذاریم اما در صفحات اجتماعی از جمله فیسبوک و وایبر و وی چت و...... عکس های خودمونو قرار می دیم؟!؟!

البته این سوال شامل همه نمی شه چون میبینیم خیلی از دوستان تو صفخات اجتماعی هم عکس های متفرقه می گذارن و برعکس دو سه نفری رو هم داریم که تو این سایت عکس خودشونو گذاشتن!

خب نظراتتونو بگید و امیدوارم تاپیک مفیدی بشه و مثل خیلی تاپیک ها به جنجال و دست آخر هم حذف نکشه!!!![nishkhand][nadidan]

سلام بر مهشاد عزیز وگل[golrooz]

ببین موافقم با حرفات. به جا هم بود

من که عکس خودم رو قرار دادم منتها چون کسای این کار رو انجام نمیدادن یه مقدار فضا برام سنگین بود ونمیشد ادامه بدم وگرنه همین الانم میتونم عکس خودم رو قرار بدم.

مشکل اینه ذهن ها خرابه وبرخی هم فکر میکنن که اگه عکس نزارن خوب و عالی نشون میدن چهرشونو در حالی که برخی از همین عزیزان در پیام هاص خصوصی.....[sootzadan]

البته اعتقادات هرکسی براش مهمه و نمیشه کسی رو مجبور کرد این کار رو انجام بده ولی به هر حال حرکت خوبی میتونه باشه. اینجوری خیلی از تنش ها هم کم میشه (اینو تجربه کردم)

چون کسی که با تصویر خودش مطلب مینویسه پشت نقاب دیگه ای پنهان نمیشه و نگران حفظ ابروی خودش هم هست و همونجور که در دنیای واقعی

مواظب حرکات هست در دنیای مجازی هم همین رفتار رو از خودش نشون میده که باعث تمیز تر وپاک تر شدن فضای سایت میشه[golrooz]

ab.bb
11th February 2014, 02:35 PM
من دوست ندارم عکس خودم رو بذارم. بنظرم ندیدن چهره طرف مقابل پیش داوری رو از بین میبره.اینجور فقط از روی صحبت های طرف میشه درباره اش قضاوت کرد.

zoh_reh
11th February 2014, 02:39 PM
با سلام

من فکر میکنم این یه چیز کاملا سلیقه ایه ،

شما گفتین چرا نباید عکس... منعی که از طرف سایت نیست چون به قول شما چند نفری عکس خودشونه،

به نظر من صداقت و یک رویی افراد ربطی به عکس خودشون باشه یا نه نداره،

مطالعه مطالب میتونه کمی ما رو با افکار طرفمون آشنا کنه ، نمیدونم آیا عکس به شناخت بیشتر کمک میکنه یا نه؟

sr hesabi
11th February 2014, 02:39 PM
سلام
ممنون بابت ایجاد بحث
در مورد خودم
به شخصه اصلا از عکس گرفتن خوشم نمیاد
دوست دارم از طبیعت و اینا عکس بگیرم ولی عکسی که خودم باشم توش خیلی کمه
بعدشم اگه تو اون تعداد معدود عکسی که دارم ،بخوام بزارم تو سایت باید اینقدر کاتش کنم که دیگه چیزیش نمیمونه

نکته کلی این هست که برای بانوان خب خیلی ها همونطور که اقا مهدی گفتند کمی عدم اعتماد در مورد افراد سایت هست
ولی با اینکه چیز خاصی هم نیست
اگه یه زمانی قرار شد ،دوستان عکس شخصی بزارند منم یه عکس میزارم

mohammad hossin79
11th February 2014, 02:40 PM
من دوست ندارم عکس خودم رو بذارم. بنظرم ندیدن چهره طرف مقابل پیش داوری رو از بین میبره.اینجور فقط از روی صحبت های طرف میشه درباره اش قضاوت کرد.

سلام من کاملا با شما موافقم

mohammad hossin79
11th February 2014, 02:41 PM
سلام
ممنون بابت ایجاد بحث
در مورد خودم
به شخصه اصلا از عکس گرفتن خوشم نمیاد
دوست دارم از طبیعت و اینا عکس بگیرم ولی عکسی که خودم باشم توش خیلی کمه
بعدشم اگه تو اون تعداد معدود عکسی که دارم ،بخوام بزارم تو سایت باید اینقدر کاتش کنم که دیگه چیزیش نمیمونه

نکته کلی این هست که برای بانوان خب خیلی ها همونطور که اقا مهدی گفتند کمی عدم اعتماد در مورد افراد سایت هست
ولی با اینکه چیز خاصی هم نیست
اگه یه زمانی قرار شد ،دوستان عکس شخصی بزارند منم یه عکس میزارم

درسته اگه دوستان عکس شخصی بزارند منم یه عکس میزارم

AaZaAdeh
11th February 2014, 03:02 PM
سلام
بحث جالبیه...[golrooz]
بنظره منم گذاشتنه عکس واقعی اشخاص وقتی حداقل نیمی از افراد سایت اینکارو بکنن هضمش راحت تر میشه....

هرچند بازم اینگار سلیقه ای هستش...
فوقش میشه واسه جلوگیری از بعضی از مسایل مثلا گفته بشه عکس پرسنلی( از این عکس ها که به کارت دانشجویی مونم هستاااا و خیلی توش خوکشلیم[nishkhand]).....یا هر چیزه دیگه....

صبا محمدي
11th February 2014, 04:31 PM
سلام به دوستانم به نظر منم گذاشتن عکس کاملا از روی سلیقه هست و در ضمن در دنیای امروز به دلیل کارهایی که روی عکس دیگران انجام میدن و به سرعت هم منتشر میشه من به شخصه میترسم عکس واقعی خودم رو بزارم و در هیچ سایت دیگه ای هم نمیزارم همیشه آواتورم عکس بچه هست اچه ها رو خیلی دوست دارم باز هر کسی عقیده خودش رو داره

parnian 80
11th February 2014, 05:18 PM
سلام به همگی[golrooz]
دوستان هم عرض کردن اگر اکثرا بذارن ما هم زیاد مشکلی نداریم با این قضیه اما به نظرم لزومی نداره[tafakor]ما اینجا به هم اعتماد داریم اما این عکس ها برای همه توی نت قابل مشاهدس به شخصه فکر میکنم افراد سواستفاده گری هم در نت هستن و بقیشم که خودتون میدونید....
مثلا من عکس کودکیم رو در همین سایت گذاشتم و چه عکس کوذکی چه عکس واقعی رو در جاهای دیگه نذاشتم[shaad]
برای همین فکر نمیکنم موضوعی که مطرح کردید فقط برای بچه های همینجا باشه چون معمولا کسی که عکسش رو اونجاها میذاره اینجا هم میذاره[tafakor]
در مورد خودم اینکه کلا عکس بیرون نمیگیرم از عکس هایی هم که توی خونه میگیرم اینقدر باید کات کنم که فکر کنم چیزیش باقی نمونه و از لحاظ شرعی و ...درست بشه[khanderiz]
ولی اگه همه گذاشتید و یه حرکتی انجام شد تازه میشه یه فکری کرد

نارون1
11th February 2014, 05:28 PM
سلام

ممنون از مهشاد عزیز و سایر دوستان [golrooz]

حالا اگه بخوایم اینطور مطرح کنیم که " حالا چرا باید عکس خودمون باشه ؟ " ، چه پاسخی از دوستان دریافت میکنیم ؟؟

آیا مثلا اگه عکس خودمون باشه به پیشرفت سطح علمی کمک میکنه ؟؟

به نظر من اینجا یک سایت باز هست ، یعنی علاوه بر عزیزانی که باهم دوست میشیم و خیلی دوست داریم همدیگه رو ببینیم ، خیلی دیگه از افراد بیرون از این محیط ، دسترسی دارن ،

بنابراین ، محیطهایی مثل فیسبوک و ... ، با این سایت فرق دارند ونباید اینارو باهم قیاس کرد . البته به نظرم فردی که مانعی برای گذاشتن عکسش در فیسبوک نمیبینه ، اینجا هم مانعی براشون فکر نمیکنم داشته باشه ، فقط اینکه فیسبوک فیلتره ولی اینجا باید مراقب بود فیلتر نشه[cheshmak]

banooye irani
11th February 2014, 05:35 PM
سلام .
من به عنوان یه مادر ترجیح میدم محافظه کار باشم یعنی مراقب باشم تا نگهبان.من ترجیح میدم دخترم به دلایل درستی که تک تک دوستان بیان کردن عکس واقعی نذاره.درسته الان هم عکس نوزادیش رو گذاشته.ولی نوزادی با جوانی خیلی متفاوته.ولی باز از ته دل راضی نیستم ولی گاهی به خاطر خودش یه راه رضایت میذارم.
همه گفته ها صحیحه کم جنبه بودن عده ای البته دور جون این گروه بی اعتمادی هایی که بعضی ها به وجود اوردن که حتی ادم سالم هم نمیتونه حرکت درستی داشته باشه.نسبت به جنس زن و مرد بودن ونا فرجام بودن بعضی از این دوستی ها که به وجود میاد و-و-و-و-و-و خیلی چیزا.
من باشم این کارو نمیکنم چون عکس گویای درونیات ادم نیست. اگر همین الان من عکس واقعی بزارم شما تشخیص میدید من چه جور ادمی هستم؟؟؟
شاید یکدهم معلوم بشه ولی پس بقیه چی؟ باز من برای ان شخص مجهولم.

Capitan Totti
11th February 2014, 05:43 PM
در مورد پسران گرامی
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!
اونم بسته به اعتقاداتش داره
در مورد دختران گرامی
مطمئنم مشکلی پیش میاد! منظورم به مشکلات قضایی و.. نیستا!! حداقلش شاید از 40تا پسر سایت ، 10تاش عکسشو ذخیره کنن و ...

متاسفانه فرهنگ ایرانیان بسیار اندکه
[b]حالا اگه اروپا باشه مثلا طرف گذرا میره میبنه که عکسه خب
اما اینجا اگه عکسه دختر بشه ، 4تا پسر میفرمایند اه چه خوشگل ، چه خوب چه فلان...
و برعکسشم! موجوده!!

Ronia
11th February 2014, 06:08 PM
منم با تیمسار موافقم
پسرها مشکلی ندارند اما واسه دخترها پیشنهاد خوبی نیست!!!

"golbarg"
11th February 2014, 06:15 PM
من که عکس عشقمو براتون گذاشتم دیگه چی میخوایید اخه عکس به این نانازی قشنگی

اما بی شوخی عکس دختر گذاشتن تو هر سایتی فیس بوک میخواد باشه یا اینجا اصلا برای من منطقی نیست نمیدونم چرا

والا من تو سایتمون عکس یه دختر ایرانی گذاشتم دوستان نزدیک بود خفم کنن [cheshmak]

قشنگی زن یا مرد به اینکه همه ارزو داشته باشن روشوببینن نه اینکه همه بدونن چه شکلیه

عقیده یک دختر سنتی به اسم گلی[khanderiz]

نارون1
11th February 2014, 06:34 PM
علاوه بر موارد گفته شده , به نظر من حتي اين نگراني رو فرد همش با خودش به همراه داره ,الان عكسمو گذاشتم

اتفاقي نيفته يا …… , ارامش رو از فرد ميگيره

البته روي صحبت من دختران گل هست

احتياط لازمه و پيشگيري بهتر از درمان است [cheshmak]

homeyra
11th February 2014, 07:53 PM
توی دنیای مجازی اونچه که بیشتر از همه چی بولد و پررنگه طرز فکر ماهاس...
فارغ از اعتقادات و نظریات شخصیم،دوس دارم تفکراتم،احساسم،منطقم،گاها مذهب و عقایدم رو با خیال راحت بیان کنم....
طوری که طرف برنگرده بگه چه بهت نمیاد این حرفا....
چون توی دنیای واقعی این جملرو زیاد میشنویم...حالا هر مدل ظاهری که داشته باشیم....خوبه حداقل یه جایی مث دنیای مجازی باشه که بشه از این قضاوت های مردم حداقل برای ساعتی قسر(gheser) در رفت...
برای منم همین مهمه و وقتی برای مثال یکی رو میبینم که افکارش زیباس دیگه برام اهمیتی نداره که آیا صورت زیبایی هم داره یا نه....چون من اینجا دارم با افکارشون زندگی میکنم و اون بیرون به اندازه کافی قیافه ها و ظاهرای رنگ و وارنگ میبینم....
در ضمن اواتار یه فرصت خوبه تا بشه روحیات فرد رو فهمید...

shiny7
11th February 2014, 09:10 PM
سلام و ممنون بابت مشارکت همه دوستان!!

نظرات همه درست و واقعا منطقیه!

اما از نظر خود من گذاشتن عکس باعث میشه آدم یکم مراقب صحبت کردناش با فرد مقابل باشه!!

برای مثال یکی از آقایون که اکپرا میشناسیمشون و همیشه هم عکس خودشونو می ذارن آقای sasamc2 وقتی من با آقا ساسا صحبت می کنم حواسم جمعه که بی احترامی نکنم...مودب صحبت کنم و در کل خیلی صمیمی و ...صحبت نکنم چون میبینم که ایشون یه آقای بزرگتر از من هستن پس باید حواسم به صحبتام باشه!
شاید اگه اییشون عکسشو نمیذاشت من فکر می کردم مثلا یه دختره یا همسن منه یا .... اونوقت طرز برخوردم خیلی متفاوت می شد دیگه!!!!

یا برعکس خانوم الماس پارسی....تا شاید 9-10 ماه پیش من نمی دونستم ایشون یه خانوم خیلی بزرگتر از من هستن و فکر می کردم شاید یه دختر همسن من باشن!!!

یا خیلی مورد های دیگه مثل خانوم باستان شناس و یا only math که همه فکر می کردن آقا هستن و تا مدت ها همه آقایون باهاش سلام علیک مردونه داشتن!!!

و مثال هایی از این قبیل!!

حالا من اصراری به گذاشتن عکس مخصوصا برای خانوما ندارم و نظرم مثل نظر بقیه دوستانه اما در کل به شخصه با کسی که عکس خودشو می ذاره چه خانوم چه آقا راحت تر برخورد می کنم چون تکلیفم مشخص میشه و می دونم با کی چطور باید برخورد کنم.

معمار حانیه
12th February 2014, 01:08 AM
سلام. یک مدت عکسم تو فیسبوک گذاشتم.. شب خوابم نبرد... 1 روزه حذفیدمش..کسی ندیدش خداروشکر[nishkhand]

دوم تو سایت گذاشتم. اما دیدم کسی نگذاشت.. باز ترسیدم. اخه. خیلی حرف ها شنیدم. یهو چهره یکی حرفه ای میزار رو بدن طرف که خودت شک میکنی...

برای همین من نمیگذارم...

سیدپویا
13th February 2014, 03:31 PM
سلام خدمت دوست های عزیزم.

به نظر من گذاشتن عکس برا پسرا منعی نداره و همه میبینن که چقدر خوشتیپ و ماهن ولی برای دختر خانمای گل

سلیقه ای هستش.اگه کسی نمیترسه عکسشو بذاره.ولی باید از اینترنت ترسید.

Sa.n
15th February 2014, 04:06 PM
سلام خدمت شاینی عزیز و سایر دوستان که نظراتشون واقعا مفید بود .
ببینید گاهی شده که اگر عنوان یکی از تاپیک هایی که خودتون میزارید توی سایت رو سرچ کنید توی گوگل میبینید که در قسمت تصاویر گوگل عکس های مربوط به تاپیک قرار میگیره و جز همون تصاویر مربوط به تاپیک ، اکثرا تصویر آواتار دوستان هم دیده میشه .
خب قطعا خود من ، دوست ندارم که عکسم روی پیج تصاویر گوگل باشه ، چون گوگل هم سایت پر بازدیدی هست و احتمال سو استفاده از تصویر بالا میره .
اما برای مشکلی که من در بالا ذکر کردم هم یک راه هست و اون هم اینه که از تصویر شخصی استفاده کنیم که تا اونجایی که من خبر دارم امنیت بیشتری داره .
مشکل دوم عدم اعتماد دوستان هست که خب حق دارن ، مخصوصا خانوم های گرامی سایت ، چون همه جا ما شنیدیم که گفته شده از تصویر فلان شخص سو استفاده شده و مثلا ما به 2-3 یا اصلا 10 نفر از اعضای سایت اعتماد داریم به تمام اعضای جدید و کسانی که شناختی از اونها نداریم شاید اعتماد نداشته باشیم . اصلا ما میگیم همه به هم 100% اعتماد داریم ، اما ما به کاربران بیرون از سایت که اعتمادی نداریم و مطمئن نیستیم .
و البته این رو هم اضافه کنم که برای آقایون به نظر من مشکلی نداره ، چون سو استفاده آن چنانی کسی نمیتونه از تصاویرشون بکنه ، اما خب تمام این ها بستگی به خود شخص و اعتمادش به سایرین داره .
در آخر امیدوارم که نظراتم مورد استفاده دوستان قرار گرفته بشه . [golrooz]

farhad_jomand
15th February 2014, 04:30 PM
فرقش اینکه اون سایت درخارج ایرانه و کسانی که تو فیسبوک عکس می گذارند دوست دارند دوستاشون رو پیدا کنند واون سایت ها رو کسانی که خارج از کشور اند هدایت می کنند وگسترده تره و زیر ساخت ها از نخبگان بالاتر وتو اون سایت خیلی ها راحت اند اما نخبگان محدوده و خیلی ها توش بنظر م نمی تونند راحت باشند واین سایت از داخل تامین میشه !! وبسیاری از مسائل که ممکنه پیش بیاد وگذاشتن عکس شون اینجا یک مشکلاتی رو از جهات مختلف براشون درست کنه (مثلا بحث کردن یا سربه سر هم گذاشتن با یک کاربر خصوصا اگه بی جنبه باشه چی میشه ارجاع به مدیر وپس از ادامه دادن حذف کاربر توسط مدریت اما تو فیس بوک این طوری نیست مگه چی بشه که حذفت کنند)درکل خیلی از عکس گذاشتن تو شبکه های اجتماعی موافق نیستم ................[bihes]

hermion granger
15th February 2014, 04:50 PM
گذاشتن عکس کمک زیادی به شناختن افراد نمیکنه اونم تو این فضای مجازی که هیچ چی دیده نمیشه جز یه صفحه کامپیوتر.در هر حال به قول دوستان هیچ منعی نداره...[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد