PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث طرح و ایدهایی با توجیه اقتصادی

Amir
20th July 2009, 02:28 PM
با سلام .. تو این تاپیک میخاییم طرححهای رو برسی کنیم که با توجیه اقتصادی و فنی هستند و قابلیت اجرا رو دارند .. و در واقع کمک به صاحبان ایده های عملی است برای عملی کردن و بهره برداری اقتصادی از طرح و ایده خودشون .. از اونجایی که طرح ها و ایده های عملی نیاز به کار زیاد و نگاه همجانبه دارند از تجربه و اطلاعات همدیگه استفاده میکنیم تا طرح ها با بهره وری بالا بتونند قابلیت تولید و عرضه به بازار مصرف رو داشته باشند

برای اولین قدم برای نزدیک شدن به ایده پردازی و طرح هایی که از نظر مادی نیز صاحب ایده رو منتفع کند چند تا نکته بنا بر تجربه خودم اینجا میگم

اول برای اینکه به این سمت یعنی کسب درامد از طریق طرح و ایده باید شناخت از بازار مصرف داشته باشیم خوبی یک ایده پرداز و مخترع اینکه محدود عملکردش خیلی میتونه وسیع باشه و در واقع تو هر صنفی و مبحثی وارد بشه و قدرت خلاقیت و هوش و توانایی خودش باعث تحول و ایجاد سرعت و یا رفاه در هر زمینه ای بشه

کالاهای خانگی و مصرفی روزمره تا کالاهای صنعتی و تجاری و... پس گستره فکرمون رو هر جایی میتونیم ببریم و لازم نیست به یک علم خاص خودمون رو محدود کنیم ..

اما نکته مهم اینکه بازار مصرف و محدودیتهای محیط جامعه و کشور خودمون رو هم بشناسیم و برای انتخاب کوتاهترین و بهترین راه بازار مصرفی و صنعتی خودمون رو بررسی کنیم
و روی بحث واردات کالا و فناوری که از خارج وارد میشه تکیه کنیم ..

به عنوان مثال ماتو کالای پزشکی و در صنعت به عنوان مثال در بحث سیستمها و دستگههای صنعت نفت و گاز وارد کننده هستیم و چه هزینهای هنگفتی هم داریم میدیم که این صنعت رو سرپا نگه داریم

البته ما اینجا بحث خرد میکنیم یعنی از پایین نگاه میکنیم از دید یه مخترع و کسی که دنبال ساختن و توسعه و سرعت هستش نه از دید مدیریت بالا که اگه از اون دید نگاه کنیم ضرویت بیش از بیش پیدا میشه که حتمان این مقوله رو جز سرفصل کارامون قرار بدیم

پس نکته اول نگاه به بازار و شناخت نیازمندیهای بازاره

نکته دوم پیگیری طرححهایی هستش که کمترین هزینه ها و بیشترین سود ممکن رو برای سرمایه گذار داره یعنی ریسک کمتری رو داره

خوب این تا اینجا تا نظر دوستانم بدند و بعد ادامه میدیم

hossien
20th July 2009, 03:00 PM
طرح ساخت ربات های هوشمند برای پاک سازی مناطق مین کاری شده در جنگ تحمیلی .چون بهترین زمین های کشاورزی در جنگ مین گداری شده و در حال حاضر قسمتی از این زمین ها خنثی شده است.
طرح از دو ربات تشکیل میشه که یکی در هوا (هواپیما بدون سرنشین) پرواز می کند و دیگری روی زمین که مناطق سنس شده هواپیما را شناسایی کرده و در آن محل ها مین را خنثی کند.
کار دستگاه ابتدا به وسیله شی پرنده مین ها شناسایی شده و موقعیت آن را به ربات دوم بدهد.
کاربرد در نیروی زمینی ارتش ، سپاه و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هست .
می توان در این طرح از انواع هواپیما های عمود پرواز استفاده کرد چون باید در بالای زمین در ارتفاع خاصی که تعیین می شود ثابت و سکن بماند و زمین را سنس کند.

Amir
20th July 2009, 08:33 PM
خوب اینم از اون طرح های خاص هستش که یه تاپیکم اقا مهدی راجع به ساخت این رباتها و طراحی زدند .. من فک میکنم این طرح ها خاصه تو وزارت دفاع و داانشگهای مربوط به خودش مثل مالک اشتر پیگیری بشه و اگه این مسئله به صورت حرفه ای نه صرفا به صورت مسابقات صوری به دانشگاهها و مراکز پزوهشی هم واگذار میشد نتیجه خیلی مطلوب تری گرفته میشد .. در مورد طرح داش حسین باید بگم که چه نیازی به همزمانی حرکت دو ربات هستش در ضمن اینکه الان میتونیم تا شعاع پنج متری اطراف همون ربات مین یاب رو توسط سنسورهای خودش شناسایی کنیم .. مسئله تو طراحی مین های مین یاب اینکه چطوری ربات میتونه مین ها رو بدون ایجاد انفجار خنثی کنه .. مثل پیدا کردن به نظرم حل شده است . در مورد توجیه اقتصادی هم باید دنبال خریدار این طرح باشیم که کدوم سازمان میخاد روی این مسئله سرمایه گذاری کنه و کسانی که رو طرححهای نظامی این شکلی کار میکنند باید به کجا مراجعه کنند

hossien
23rd July 2009, 04:48 PM
سلام
طرح در زمینه هوشمند سازی خودرو را باید به کجا ارائه بدیم . طرحی برای جلوگیری از تصادفات جاده ای و همچنین هوشیاری بیشتر راننده به جلو .

Amir
24th July 2009, 12:29 AM
خوب این طرح شما رو من تو پزوهشهای و فنارویهای جدید دیدم البته کل طرح به نظرم خیلی ابتدایی بود .. من نمیدوم که این طرح بر اساس چه اصول و ساختاریه .. طرحی که خودم در این زمینه داشتم استفاده از فاصله یاب ها که وقتی فاصله تا اتومبیل جلویی به یه حد عینی میرسید ترمز ها رو بطور اتوماتیک در حالت امده باش قرار میداد و سرعت پاسخگویی راننده به محرک رو بیشتر میکرد .. از اونطرف ماشین رو مجهز به الارامهای هشدار دهنده میکرد مثلا الارم رطوبت سطح و لغزندگی و همچنین ... به نظرم بهترین جا برای ارائه کارخونهای خودرر سازی هست که البته اگه بپسنند به قیمت خوبی ازتون میخرند

حسن احمدي
2nd August 2009, 11:46 AM
اگر بايك ربات هوشمند برای پاک سازی مناطق مین کاری شده در جنگ تحمیلی طراحي كنيم
اقتصادي تراست.

hossien
8th November 2009, 10:01 PM
من یک طرح آماده کرده ام که از ترکیب میز کامپیوتر و صندلی و کتابخانه تشکیل شده به نظر شما من باید کجا این طرح رو ارائه کنمتا فکر بد به سرشون نزنه البته یک توضیح بدم در این طرحی که من طراحی کردم هیچ یک از قسمت های میز باز یا حالت کشویی و ... نداره چون بر مرور زمان کارایی خودشو از دست می ده و تمام اجزا ثابت هست و سه قابلیت شکل زیر را دارا می باشد.این هم فقط بدلیل جاگیر بودن این قسمت طراحی کردم و به درد تمام آپارتمان ها و مراکزی دولتی و یا خصوصی و همچنین اماکنی که جا و فضای کمی در اختیار دارندو.

http://njavan.com/forum/attachment.php?attachmentid=522&stc=1&d=1257702744

راستی به نظر شما به این گونه از کارها ثبت اختراع میدن چون هرکسی این طرح رو ببینه می تونه بسازه و تولید کنه
راستی شما چگونه طراحی می کردین و آیا جایی را می شناسید که به آنها ارائه کنم برای ساخت.

reza azadi
8th November 2009, 10:56 PM
طرحی که من طراحی کردم هیچ یک از قسمت های میز باز یا حالت کشویی و ... نداره چون بر مرور زمان کارایی خودشو از دست می ده

:-/
منظورتان از مطالب بالا چیست؟
اگر طرح شما واقعا تکنیک جدیدی دارد و مزایای نسبت به سیستم های قبلی دارد قابل ثبت است :)>-
برای تولید یک جستجو در اینترنت بکنید شرکتهای زیادی در کار ساخت مبلمان اداری هستند بخصوص شرکتهای که روی ایده های جدیدشان مانور می دهند8->

hossien
9th November 2009, 09:01 AM
:-/
منظورتان از مطالب بالا چیست؟
اگر طرح شما واقعا تکنیک جدیدی دارد و مزایای نسبت به سیستم های قبلی دارد قابل ثبت است :)>-
برای تولید یک جستجو در اینترنت بکنید شرکتهای زیادی در کار ساخت مبلمان اداری هستند بخصوص شرکتهای که روی ایده های جدیدشان مانور می دهند8->
منظور من مانند ميز هاي كامپيوتر نيست كه براي قرار دادن كيبورد و موس از يك قسمت كشويي استفاده بشه يا قسمتي باز و بسته شود تا براي ما يك محصول ديگه بشه .
در مورد سوال دوم چند جا شخصا رفتم اما مي خوان طرح رو ببينن ولي ديدن برابر ساختن هست و براي همين نشون ندادم ولي ابعاد و اندازه و توضيحات اونو كامل عنوان كردم.

Amir
6th March 2010, 09:55 PM
خوب يه تكوني به اين تاپيك بديم ... اصل حرف ما اين بود كه معمولا نخبگان و مخترعان كشور از بازار عرضه و در حقيقت از سرمايه گذار ا دور هستند ايده هاي كه ميشه اونورو به پول نزديك كرد و در حقيقت ميتونه حاصل تحقيقات و پژوهشش يه نفر تو يه زمينه خاص رو به جنبه مادي نزديك كنه .. ما رو اين موضع تمركز داريم كه بازار الان چه نيازهاي هست كه بتونيم كارمون رو اونجا متمركز كنيم .. مثلا تو صتعت پتروشيمي سنسورهاي ابزار دقيق رو ما وارد ميكنيم بنابراين ساخت اونا با استاندارد بالا ميتونه هم مشكل داخلي رو حل كنه و هم سازنده رو به جنبه مادي محصولش برسونه ... خوب دوستان اينجا ميتونند دو تا مسئله رو بيان كنند .. اول چه طرح هايي دارند كه ميتونه استفاده تجاري و يا رفاهي داشته باشه .. و يا اينكه اگه نيازي تو جاي خاصي رو سراغ دارند بيان كنند

حسین متقی
8th June 2010, 05:05 PM
چیزی به ذهنم نمیرسه اما
جارو برقی کنترل از راه دور 1200000 تومان ارزان تر هم میشه ساخت که خودش همه جارو جارو بزنه

mamadshumakher
20th May 2012, 01:26 PM
چرا این تاپیک فعالیتش قطع شده؟

حسین متقی
20th May 2012, 02:10 PM
چرا این تاپیک فعالیتش قطع شده؟

خوب چون اعضا کار داشتن حتما!!!
خب داریم طرحامونو جمع میکنیم و تحقیق میکنیم روشون واسه ی ایجاد کارگروه تخصصی درسایت و گرفتن بودجه از سایت
خوب شما هم طرحاتونو -ایده هاتونو بنویسین و براشون توجیه اقتصادی و فنی و .... بنویسید و اونوقت میتونین با توجه به شرایطی که توی سایت عنوان شده کارگروه تخصصی ایجاد کنین
و عملیاتی روی طرحها کار کنین

webweb
23rd May 2012, 05:38 PM
من یه طرح دادم به یکی از بانکها، بعد گفتن مشخصات کامل دستگاه رو بگو و من هم نامردی کردم و ندادم !

بنظرتون خودم این دستگاه رو بسازم خریدار داره؟ یعنی اگه من برم ثبتش کنم، تاییده فنی هم بگیرم، می تونم توی بازار بفروشم؟

اصلا تا حالا چند نفر این کار رو کردن؟

به دردسرش می ارزه؟

لطفا توضیح بدید.

حسین متقی
23rd May 2012, 07:03 PM
من یه طرح دادم به یکی از بانکها، بعد گفتن مشخصات کامل دستگاه رو بگو و من هم نامردی کردم و ندادم !

بنظرتون خودم این دستگاه رو بسازم خریدار داره؟ یعنی اگه من برم ثبتش کنم، تاییده فنی هم بگیرم، می تونم توی بازار بفروشم؟

اصلا تا حالا چند نفر این کار رو کردن؟

به دردسرش می ارزه؟

لطفا توضیح بدید.
اینکه اختراعی ثبت کنین خیلی خوبه ولی بازدارنده نیست برای کپی کاران
اما اوضاع طوریه که نمیشه گفت اگه بسازین میخرن و یا اگه بسازین نمیخرند
به خیلی چیزا وابستس
مخصوصا سیستم بانکی کشور
که اگه بقیشو بگم کلا از اینترنت فی لت رم میکنن!!
بحث سیاسی هم اینجا ممنوعه که واقعا درسته
شما میتونین شرایطی ایجاد کنین که مجبور بشن از شما بخرن ولی خیلی طول میکشه-خیلی دردسر داره-خیلی اذیت میشین-خیلی....
ولی جاش ممکنه خیییلیی هم درامد داشته باشه!!

webweb
23rd May 2012, 07:46 PM
مخصوصا سیستم بانکی کشور
سیستم بانکی همه کشورها طوریه که به همین راحتی نمی شه توش تغییر ایجاد کنن.

شما میتونین شرایطی ایجاد کنین که مجبور بشن از شما بخرن ولی خیلی طول میکشه-خیلی دردسر داره-خیلی اذیت میشین-خیلی....
چه شرایطی ایجاد کنم که کسی مجبور بشه چیزی که من می خوام رو اعمال کنه؟

ساختن یه دستگاه که کار سختی نیست، چطور می شه کسی رو مجبور کرد؟

حسین متقی
23rd May 2012, 08:27 PM
سیستم بانکی همه کشورها طوریه که به همین راحتی نمی شه توش تغییر ایجاد کنن.

چه شرایطی ایجاد کنم که کسی مجبور بشه چیزی که من می خوام رو اعمال کنه؟

ساختن یه دستگاه که کار سختی نیست، چطور می شه کسی رو مجبور کرد؟

نه تغییر رو اگه اقتصادی-مفید باشه(که توی سیستم بانکی کوچکترین تغییرات چون رو حجم عظیمی از گردش مالی تاثیر میزاره مفید میتونه باشه خیلی) احتمال بالا اجرا میکنن
ولی قضیه اینه که شما طرحتو بگی 10 نفر دیگه مقاله و سمینار میزارند که این ایده ی من بوده چون قدرتشو دارند و نمونشو خودم به کرات دیدم
مجبور کردنشون اینیه که تولید کنی مدل قابل تولید انبوه و کاملا اجراییشو
بعد یهو تبلیغات وسیع کنی -بری کاری کنی(میشه کرد)خبر 20:30 پخش بشه اختراعت(که تبدیل به محصول شده)
به رهبری نامه بدی -تو اینترنت توی انواع سایتها پخش کنی خبرو
اونوقت دیگه کسی نمیتونه بگه این ایده ی منه!!! چون همه قبلا دیدن طرحتو
اینجوری مجبور میشن بخرن تازه اگه با 1000 تا اما و اگر کارتو نابود نکنن
اینا چیزاییه که من میدونم
بقیه هم اگه یکم صبر کنی میان و اطلاعات مفیدی در اختیارت میزارند
راستی انقدر تاپیک باز نکن واسه 1 سوال-خلاف قوانین سایته

حمزه
12th May 2013, 10:19 PM
باسلام مابین 88تا91 یه دخترروخانومی ازتلویزیون نشان دادند که توانسته بود پلاستیک رو به سوخت ودیگر مواد تبدیل کنه لطفا راهنمایی کنید چگونه میتونم
اورا پیدا کنم میخوام اگه مقرون به صرفه باشه سرمایه گذاری کنم اگه میشه به ایمیلم جوابو بفرستید hatefkrsh@gmail.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد