توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی غذاهای دانشجویی
yas-90
6th February 2014, 09:29 PM
سلام[golrooz]
این تاپیک قراره آموزش غذاهایی باشه که اصطلاحا میگن غذاهای دانشجویی ... ارزان و فوری[nishkhand]
ممنون میشم تجربیات خودتون رو هم اینجا بیان کنید بقیه استفاده کنن[cheshmak]
yas-90
6th February 2014, 09:39 PM
ساده ترین غذای دانشجویی و البته پرطرفدارترینش ....املت و نیمرو[nishkhand]
نیمرو که دیگه درست کردنش رو همه بلدن مسلما
میمونه املت که ماشالله انواع داره واسه خودش و البته معمولا دانشجوها بخاطر اینکه استعداداشون در زمینه آشپزی در خوابگاه و خانه های دانشجویی فوران میکنه انواع املت رو اختراع میکنن[cheshmak]
املت گوجه فرنگی:
پیاز به دلخواه
گوجه فرنگی دلخواه
تخم مرغ هر چقدر دلتون میخواد
روغن هم دیگه سلیقه ایه
مراحل به صورت ساده و خلاصه:
روغن + گوجه ها (کمی سرخ بشن) + تخم مرغ (همراه با نمک ) .............نوش جان
میتونید این املت رو با اضافه کردن جعفری و قارچ هم کمی اعیونی کنید[cheshmak]
تخم مرغ با سیب زمینی:
سیب زمینی های خلالی رو قبلش سرخ کنید و تخم مرغ روی اون بریزید(همراه با نمک)....به همین سادگی به همین خوشمزگی[shaad]
* میتونید به جای سیب زمینی از سوسیس و قارچ هم استفاده کنید
* میتونید فلفل دلمه و هویج هم اضافه کنید
* میتونید موقعی که تخم مرغ ها رو میشکنید و هم میزنید پنیر پیتزا هم بهش اضافه کنید بعد روی محتویات املت بریزید
و
و
و
yas-90
6th February 2014, 09:48 PM
عدسی
یکی از ساده ترین غذاها
عدس ها رو به مقدار دلخواه و لازم (لزوم رو معده فرد تعیین میکنه[nishkhand][sootzadan]) در یک قابلمه آب حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزن بعدش سیب زمینی ها رو نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم
البته میشه همون اول هم سیب زمینی رو اضافه کرد تا با هم یدفعه بپزن .....اگه حوصله هم نداشتید نمیخواد نگینی خرد کنید ... چند ضلعی هم خوبه
بعد از آماده شدن میل بفرمایید
البته همه رو نمیدونم اما ما جدا میایم پیاز رو تفت میدیم بعد رب گوجه هم اضافه میکنیم (ادویه جات مثل زردچوبه و دارچین و نمک هم اضافه میکنیم) وقتی کمی سرخ شد به عدس ها اضافه میکنیم بعد از 5 تا 10 دقیقه حرارت هم آماده خوردن میشه
البته بعضی هم برای طعم بهتر عدسی میان همون موقع که عدس ها رو روی حرارت میذارن پیاز هم بهش کمی اضافه میکنن برای طعمش
دیگه اینا سلیقه ایه
yas-90
6th February 2014, 09:57 PM
کوکو
کوکو هم ساده ست فقط سرخ کردنش ممکنه آزار دهنده باشه برای اونمواقعی که دیگه خیلی تنبلیم[nishkhand]
سیب زمینی(آب پز یا خام ) کوبیده شده یا له شده یا رنده شده + تخم مرغ + پیاز رنده شده(اگه نبود هم عیبی نداره) + نمک و زردچوبه و فلفل....... سرخ میکنیم
دیگه برای گسترش کوکو یا به اصطلاح اعیونی کردنش میتونید مواد دیگه ای بهش اضافه کنید این ساده ترین شکلش بود[cheshmak]
mamadshumakher
6th February 2014, 10:07 PM
منم یه غذای دانشجویی میگم واسه شبایی که خوشحالید مثل وقتی که نمره 20 میگیرید و میخواید یکم خودتونو تحویل بگیرید [nishkhand]
یه تیکه سینه مرغ رو تو یه نصفه قابلمه اب ابپز کنید .سرپوش بزارید 40 دقیقه کافیه.
بعدش تو یه ظرف دیگه یکم روغن بریزید و مرغی که ابپز کردید رو سرخ کنید.زود سرخ میشه کنارش یکم رب بریزید و پیاز ریز کنید و یه تفت بدید و 1لیوان اب بریزید و بزارید جوش بخوره کمی.ادویه هم هر چی دوست داشتید بریزید.
سیب زمینی هم دراز دراز سرخ کنید [nishkhand] برنج هم درست نکردید مهم نیست.
اگه کم و کاستی داشت ببخشید .ایراد نگیرید (مخصوصا دخترا) خیلی وقته دیگه اشپزی نمیکنم.زیادم یادم نیست.
yas-90
6th February 2014, 10:12 PM
تخم مرغ ساده یا نیمرو یا تمام رو
اونو که مسلما بلدید فقط خواستم بگم میشه به چند شکل مصرفش کرد
مثلا اول پیاز رو در روغن سرخ کرد بعد تخم مرغ رو اضافه کرد
میشه از سبزیجات(ما معمولا از تره کوهی استفاده میکنیم) به جای پیاز استفاده کرد
میشه همینجوری تخم مرغ ها رو بدون هم زدن اضافه کرد و حالت نیمرو آماده کرد بعد با اضافه کردن مقداری آبلیمو میل کرد
میشه هم ساده میل کرد
و
و
و
و
*************
سعی کنید همیشه در کنار غذاهاتون از سبزی استفاده کنید
زیاد نذارید مواد سرخ بشن
نمک زیاد استفاده نکنید
سعی کنید در وعده های مختلف تنوع غذایی رو رعایت کنید
سوسیس و کالباس و ژامبون جزء موادی هستن که چون مصرفشون راحته و وقت زیادی نمیبره معمولا زیاد استفاده میشن که توصیه میشه برعکسش کنید و تا جایی که ممکنه استفاده نکنید
میوه هم یادتون نره
yas-90
6th February 2014, 10:28 PM
سوپ
سوپ رو میتونید بسته به موادی که دارید درست کنید
مثلا پیاز + مرغ + سیب زمینی + یه قاشق رب گوجه .....وقتی مرغ و سیب زمینی پخته شد.... کمی ادویه و نمک + ورمیشل سوپ ....میشه یه سوپ مرغ[shaad]
به سوپ بالا میتونید هویج خرد شده و جعفری و گشنیز هم اضافه کنید
میتونید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
*****************
سوپ شلغم
شلغم خرد شده + آب جوش + پیاز خرد شده ....بعد از اینکه کمی پخت و نرم شد ....رشته سوپی نمک و فلفل و آبلیمو اضافه شود ..... نوش جان
به سوپ بالا میتونید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید
میتونید به جای رشته سوپی از برنج استفاده کنید فقط با این تفاوت که باید برنج رو همراه شلغم ها بذارید که حسابی نرم و تقریبا له بشن
yas-90
6th February 2014, 10:30 PM
جوپرک شده یک لیوان
پیازمتوسط یک عدد
سبزی سوپ یک فنجان
هویج سه عدد متوسط
گوجه فرنگی دو عدد
مرغ چند تکه
ادویه..نمک..فلفل..به میزان لازم
مرغ،پیاز خلال شده، گوجه رنده شده، هویج خرد شده و سبزی
را همراه آب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم...
اگر از جوی پرک نشده استفاده می کنیم..باید قبلا جو را خیس کرده و در ظرف جداگانه نیم پز کنیم..
20 دقیقه مانده به خاموش کردن شعله، جو پرک شده را اضافه می کنیم...وقتی سوپ حسابی لعاب انداخت، شعله را خاموش کرده، تکه های مرغ را بیرون می آوریم و ریش وریش می کنیم و مجددا به سوپ اضافه می کنیم..
این سوپ همراه آبلیمو میل می شود..
در صورت تمایل..می توان از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنکی برای بهبود رنگ غذا استفاده کرد..
نوش جان..
http://www.ashpazonline.com
Helena.M
6th February 2014, 10:33 PM
ممنون از یاسی عزیز بابت این تاپیک[alaghemand]
سیب زمینی
به این صورت که سیب زمینی رو به صورت خلالی خرد میکنیم
داخل یه قابلمه میریزیم روش آب میریزیم به اندازه ای که روی سیب زمینی ها رو بگیره،روغن و نمک و زرد چوبه هم بهش
میزنیم ، بعد میذاریم بپزه به طوری که کل آب تبخیر شه
بسیار هم خوش مزه میشه....
نوش جونتون
Helena.M
6th February 2014, 10:37 PM
املت
گوجه فرنگی رو به صورت حلقه ای خرد میکنیم
بعد با روغن کم سرخش میکنییم
در این مرحله تخم مرغ رو روی گوجه ها میشکنیم ( توجه کنید که تخم مرغو هم نمیزنیم )
بعد میزاریم تخم مرغا خودشونو بگیرن
نمک و فلفلم اضافه کنید
نوش جان
پدرام++
6th February 2014, 11:36 PM
عدسی
یکی از ساده ترین غذاها
عدس ها رو به مقدار دلخواه و لازم (لزوم رو معده فرد تعیین میکنه[nishkhand][sootzadan]) در یک قابلمه آب حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزن بعدش سیب زمینی ها رو نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم
البته میشه همون اول هم سیب زمینی رو اضافه کرد تا با هم یدفعه بپزن .....اگه حوصله هم نداشتید نمیخواد نگینی خرد کنید ... چند ضلعی هم خوبه
بعد از آماده شدن میل بفرمایید
البته همه رو نمیدونم اما ما جدا میایم پیاز رو تفت میدیم بعد رب گوجه هم اضافه میکنیم (ادویه جات مثل زردچوبه و دارچین و نمک هم اضافه میکنیم) وقتی کمی سرخ شد به عدس ها اضافه میکنیم بعد از 5 تا 10 دقیقه حرارت هم آماده خوردن میشه
البته بعضی هم برای طعم بهتر عدسی میان همون موقع که عدس ها رو روی حرارت میذارن پیاز هم بهش کمی اضافه میکنن برای طعمش
دیگه اینا سلیقه ایه
سلام . من موقع سرخ کردن پیاز در لحظه ی آخر نعناع خشک شده میریزم. بعد که به عدسا اضافه میکنی طعم آش رشته میگیره. اینم یه راهی برای گول زدن کسایی که عدسی به زور میخورن. نمونش خودم .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.