توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دادگاه نظامی!! نخبگان
Capitan Totti
6th February 2014, 04:24 PM
درود بر شما[golrooz]
درین تاپیک اختلافات بین کاربران و سایر موارد رو بررسی ، و حل می نماییم! [labkhand](ستاد حل اختلاف[tamaa] )
2عدد قاضی بی طرف انتخاب ،
هرکس میتونه اختلافشو مطرح و توسط سخنگو به اونیکی!!کاربر گفته و سعی میکنیم اختلافات رو حل کنیم[shaad]
موارد میتونه خصوصی هم باشه[nadanestan]
هرکس با هرکس دیگر! مشکل داره و میخواد بینشون نفاق!! و ناراحتی از بین بره!! میتونه ازینجا استفاده کنه[tamaa]
مدیر تالار نظامی
6th February 2014, 04:28 PM
سلام جناب تیمسار. متشکرم[golrooz]
موضوع خوبی می تونه باشه
نکته ای عرض کنم که دوستان دیگه اینجا رو با چت باکس اشتباه نگیرند و بنا به سخنان جناب تیمسار دادبین در قالب موضوع مطالب مفیدی رو عنوان کنن که همه بتونن استفاده کنن[golrooz]
من الله توفیق[golrooz]
پدرام++
6th February 2014, 04:29 PM
سلام . درود بر این ایده ی تاپ
اگر قاضی ، دادستان ، وکیل ، شهود چیزی لازم بود ما در خدمتیم.
Capitan Totti
6th February 2014, 04:36 PM
سلام . درود بر این ایده ی تاپ
اگر قاضی ، دادستان ، وکیل ، شهود چیزی لازم بود ما در خدمتیم.
حالا فعلا باش!
ببینیم چی میشه!
Capitan Totti
6th February 2014, 11:28 PM
خب
قاضی القضات این دادگاه خاله گرامی خودم yas-90 (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=214197) هستن
در بی طرفی و شخصیت نمونه ی ایشون هیـــــــچگونه شکی وجود نداره
باشد که ببینیم شکایت یا دعواییه! یا تقاضای وساطتت برای حل اختلاف طرفین!![kootak][eynaki] هر وقت رسید
سایر قضات و وکلا رو هم معرفی می نماییم
yas-90
7th February 2014, 12:47 AM
خب
قاضی القضات این دادگاه خاله گرامی خودم yas-90 (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=214197) هستن
در بی طرفی و شخصیت نمونه ی ایشون هیـــــــچگونه شکی وجود نداره
باشد که ببینیم شکایت یا دعواییه! یا تقاضای وساطتت برای حل اختلاف طرفین!![kootak][eynaki] هر وقت رسید
سایر قضات و وکلا رو هم معرفی می نماییم
سلام
ببخشید فقط لطفا یه شرح وظایف هم بگید و اینکه قضیه چقدر جدیه[sootzadan]
بعد زودتر همکاران رو هم لطفا مشخص کنید چون کشیدن این بار به دوش تنهایی نیست سخته واسه این[cheshmak]
Capitan Totti
7th February 2014, 12:51 AM
سلام
ببخشید فقط لطفا یه شرح وظایف هم بگید و اینکه قضیه چقدر جدیه[sootzadan]
بعد زودتر همکاران رو هم لطفا مشخص کنید چون کشیدن این بار به دوش تنهایی نیست سخته واسه این[cheshmak]
جدی!!
شرح وضایفتون صحبت کردن با شاکی و اونیکی یا دو نفر که میخوان اختلافشون حل شه! یا وکلاشون البته حکم دادن! هم!
شما اختیار تام دارید همکاراتونو انتخاب کنید عالی جناب[golrooz] من دخالت نمیکنم!
Capitan Totti
8th February 2014, 01:35 AM
پستو اشتباه دادم!
پوزش
masoume.a.92
8th February 2014, 01:39 AM
1+1=1 رو هم من به دلیل عدم حضور طولانی مدت اخراج میکنم! [nishkhand]
تووت فرنگی
8th February 2014, 10:51 PM
مگر در این سایتِ گل و بلبل کسی با کسی هم مشکل دارد ؟؟
کسی هم داشته باشد مدتی نمی آید . . .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.