توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما چه جورآهنگ هایی رو گوش می دید ؟
Ehsan5kn
20th July 2009, 12:24 AM
این پست یه کم متفاوت تره . هر کسی که دوست داره میتونه بگه که بیشتر چه جورآهنگ هایی رو گوش میده و برای چی این سبک رو دوست داره . مثلا خود من : یه زمانی غمگین گوش میکردم . (مجیدخراطها) چون به حال و هوام ربط داشت . یاس هم در کنارش گوش میدادم و گوش میدم . چون اجتماعی میخونه و درد ملط رو بصورت رپ درآورده . اما الان فقط آهنگای قدیمی چه غمگین چه شاد گوش میدم (غیرمجاز) . چون واقعا صدای بعضی خواننده ها میرزه به کل این رپر های بی در و پیکر مثل امین بد ذات ، فربدولچر ، وحیدام سی و .....
ØÑтRдŁ§
20th July 2009, 12:34 AM
منم بیشتر مثل اولایه توام(تازه رسیدیم به اوایله شما)
بیشتر با آهنگای غمگین حال میکنم..
AvAstiN
20th July 2009, 09:29 AM
بیشتر واسم شعر و معنی آهنگ مهمه و از رپ خیلی خوشم نمیاد چون به نظرم چرت و پرت اکثرشون .
Amir
20th July 2009, 01:57 PM
سنتی رو بیشتر می پسندم چون به نظرم اصل موسیقی هستش .. اهنگای ÷ا÷ رو هم به تنوع و شعر و نوع اهنگ هم برام مهمه .. از رپ ایرانی هم چیزی جز درهم برهمی چیزی ندیدم به نظرم ارزش حرف زدن رو هم نداره
MR_Jentelman
20th July 2009, 04:02 PM
منهم بیشتر آهنگهای با معنی رو گوش میدم از آهنگهای محسن یگانه خیلی خوشم میاد .آهنگهای غم هم دوست دارم.اصلا از رپ خوشم نمیاد چون همش چرته.
امید عباسی
20th July 2009, 04:12 PM
من بيشتر راك .راك پاپ . ترنس . پاپ و گاهي هم دنس گوش ميدم
ریپورتر
21st July 2009, 09:18 AM
سلام
من هم بیشتر آهنگهای پاپ گوش میدم
کاوه
21st July 2009, 09:43 AM
من خیلی از سبکهای موسیقی رو تجربه کردم و هیچ کدوم ، اون آرامشی رو که موسیقی سنتی خودمون به من میداد رو القا نمیکرد . البته کارهای خوبی هم شده تو سبکهای دیگه و نمیشه انکار کرد .
به نظر من موسیقیه سنتی ایران یه میراث ارزشمنده که باید حفظش کرد . . .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.