Helena.M
5th February 2014, 07:17 PM
یافتههای محققان دانشگاه مینه سوتا نشان داد: زنانی که به طور منظم نوشیدنیهای شیرین مصرف میکنند، نسبت به زنان دیگر هم سن و سال خود بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر وابسته به استروژن هستند. موسسه ملی سرطان در ایالات متحده گزارش میدهد که در حدود 49 هزار و 560 مورد جدید سرطان آندومتر و هشت هزار و 190 مورد مرگ ومیر ناشی از سرطان آندومتر در سال وجود دارد. محققان با اشاره به یافتههای پژوهشی در این زمینه میگویند: نوشیدنیهای شیرینتر 78 درصد بیشتر از افرادی که این نوشیدنی را مصرف نمیکنند، زنان را در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر قرار میدهند. این تیم همچنین ارزیابی کرده بود که آیا مصرف نوشیدنیهای بدون قند و شیرینی و یا مصرف نشاسته ممکن است با خطر ابتلا به سرطان آندومتر در ارتباط باشد. این محققان به این نتیجه رسیدهاند که مصرف نوشیدنی بدون قند نیز با افزایش خطر ابتلا به سرطان آندومتر درجه یک همراه است. یافتههای این تحقیق در مجله اپیدمیولوژی سرطان منتشر شده است.
منبع :http://www.clinicalmedicine.ir
منبع :http://www.clinicalmedicine.ir