PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مطهری: به مردم بگوییم فلان جا جارو هم توزیع می‌شود همه می‌آیند و صف می‌بندند!

Capitan Totti
5th February 2014, 02:00 PM
مطهری: به مردم بگوییم فلان جا جارو هم توزیع می‌شود همه می‌آیند و صف می‌بندند! (http://aftabnews.ir/fa/news/230112/%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%D9%85-%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%87%D9%85-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%B5%D9%81-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%86%D8%A F)

آفتاب: یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت که دولت باید به شیوه‌های دیگری نسبت به توزیع سبد کالا اقدام می‌کرد که یکی از آنها تحویل این سبد کالا درب منازل مردم است.

علی مطهری در گفت‌وگو با ایسنا، در آسیب‌شناسی از رفتار مردم در دریافت سبد کالا و اقدام دولت در توزیع این سبد گفت: دولت باید درنحوه توزیع سبد کالا دقت می‌کرد و آن را به شکل دیگری همچون تحویل در درب منازل اقدام می‌کرد.

وی افزود: ما مردم خود را می‌شناسیم پس باید دولت در نحوه توزیع سبد کالا تدبیری را اتخاذ می‌کرد که منجر به صف‌های طولانی نمی‌شد. به نظرم دولت مقداری بی‌تجربگی کرد و این کارش به خوبی انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این پرسش که با توجه به تدبیر دولت در اطلاع مردم مبنی بر قرار گرفتن نامشان در لیست افراد دریافت کننده سبد کالا دلیل حضور برخی از مردم در صف‌ها که اسم‌شان در این لیست نبوده است گفت: ما مردم خود را می‌شناسیم اگر الان بگوییم که فلان جا جارو توزیع می‌شود همه می‌آیند و صف می‌بندند.

مطهری با بیان اینکه ما همه فرهنگ مردم را می‌دانیم، به بیان خاطره‌ای در دوران جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: یک سال در دولت مهندس موسوی در عید قربان اعلام شد که گوسفند در مکانی خاص ارزان‌تر توزیع می‌شود. بعد از این اعلام صف‌های طولانی تشکیل شد و خیلی‌ جاها کار به چاقوکشی کشید و مشکلاتی را درست کرد. باتوجه به این تجربه این نوع شیوه توزیع درست نیست.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد دلیل این رفتار مردم گفت: این رفتار ریشه‌های فرهنگی دارد باید بررسی و ریشه‌یابی کرد علاوه بر آن نیز باید با عنایت به شناختمان از مردم ایران برنامه‌ریزی کنیم. زمانی ما برای مردم سوئیس برنامه‌ریزی می‌کنیم که طبیعتا آن برنامه با برنامه‌ریزی برای مردم خودمان فرق دارد دولت باید تمامی این موارد را در نظر می‌گرفت.

مطهری درباره اینکه آیا امکان توزیع سبد کالا در درب منازل وجود دارد؟ گفت: دولت به هر حال باید فکری می‌کرد یا سبد کالا را در درب منازل توزیع می‌کرد و یا اینکه مراکز توزیع سبد کالا را افزایش می‌داد. به هر حال باید دولت فکر دیگری می‌کرد.

وی با بیان اینکه نحوه اجرای دولت در توزیع سبد کالا بسیار بد بود گفت: این نحوه توزیع منجر شد که صف‌های طولانی تشکیل شود. زن و مرد در صف بایستند و مشکلاتی ایجاد شود. بعد از آن رسانه‌های بیگانه از این موضوع استفاده کردند که به هیچ وجه درست نبود.

"golbarg"
5th February 2014, 02:14 PM
از نظر من نوع توزیع بد نبود ما بلد نیستیم دریافت کنیم

قبلا شیر سهمیه ای میدادن هم مردم انقد همو میزدن که نگو

حتی برای گرفتن یارانه هم جلو در بانک ها اول اینجور بودش

حالا به نظرم خوبه از این چیزا زیاد بدن که شاید عادی بشه مردم راحت برخورد کنن با چیزای که رایگان بشون میدن

عبدالله91
5th February 2014, 02:52 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

باعرض تشکر از تیمسار عزیز

به نظر بنده آقای مطهری حرف بسیار جالبی زدن اما چاره اش تنها این نمیتونه باشه که روشها رو عوض کرد

بهتره فرهنگ سازی هم بشه. ینی هم روشهای ارائۀ چنین مسائلی عوض بشه و هم فرهنگ سازی بشه.

تنها مشکل اساسی در روش نیس. نکته ای که نباید از آن غافل شد این است که افرادی که کار توزیع رو انجام می دهند باید با روشهای انسانی و ارتباطات انسانی آگاهی کامل داشته باشند

فرد توزیع کننده به راحتی میتواند جو ناسالم را تبدیل به یک جو سالم بکند. این یک هنر هست و همین هنر کار کردن با انسان باعث می شود که جو دوستانه حاکم بشود.

ما خود شاهد هستیم که افراد توزیع کننده زیاد اهل فن نیستن.یک فرد تحصیل کرده ای که آشنایی کامل با روابط انسانی دارد باید در راس هر مرکز توزیع کننده قرار بگیرد تا متقاضیان را هم آرام کند و هم تمامی مسائل را جزو وظایف خود بداند و فقط توزیع را تنها وظیفه اش قلمداد نکند.

متاسفانه بیسوادترین ها رو در راس چنین مراکزی قرار می دهند که فقط توجهشان به توزیع هست. در حالی که مهمترین قسمت توزیع مردم هستند نه اجناس داخل..

این از معضلات اصلی هست

Ronia
5th February 2014, 10:30 PM
اولا از فرهنگ مردم نیست،از بی فرهنگی مردمه...
دوما من با آقای سلیم زاده موافقم
علاوه بر ما مردم،مقامات دولتی هم بی فرهنگن با این سیاستاشون،مردم را اسگول برنامه هاشون کردند،دوباره بدون برنامه و پیش بینی یه طرح را اجرا کردن(خودشون معترف اند که پیش بینی نکردنا)

"مهدی"
5th February 2014, 11:03 PM
نیاز به توضیح بیشتر نیست. سبد کالایی که توش برنج هندی و مرغ بد طعم باشه به درد عمه خودشون میخوره

تووت فرنگی
5th February 2014, 11:06 PM
وقتی که برنج های هندی شاید مضر و سرطان زا رو که روی دست ِ خودشون مونده رو به خورد ِ مردم می خواهند بدهند و یا چی میدانم در صف های طولانی سر و دست می شکنند و شاید فحش بار هم کنند بهتر است اصلا ً نباشد ..

Capitan Totti
5th February 2014, 11:15 PM
نیاز به توضیح بیشتر نیست. سبد کالایی که توش برنج هندی و مرغ بد طعم باشه به درد عمه خودشون میخوره

نیت دولت خوب بوده:|
منظور فقر فرهنگی ماست که تا میگن سیب زمین میدن اونور بدو رو

"مهدی"
5th February 2014, 11:36 PM
نیت دولت خوب بوده:|
منظور فقر فرهنگی ماست که تا میگن سیب زمین میدن اونور بدو رو

نیت وقتی خیر هست که پول این کار بره تو جیب کشاورز ایرانی نه برنج فروش هندی!

Capitan Totti
5th February 2014, 11:40 PM
نیت وقتی خیر هست که پول این کار بره تو جیب کشاورز ایرانی نه برنج فروش هندی!

عزیزم
دولت هنوز 6ماه هم نیست اومده سر کار
من به این دولت ایمان دارم!!
حالا ببین

312
6th February 2014, 01:13 AM
یک زمانی یک نماینده مجلس ششم گفت: در ایران اگر مرگ موش هم توزیع کنند، مردم برای گرفتن آن صف می کشند
الان هم یک نماینده مجلس میگوید: به مردم بگوییم فلان جا جارو هم توزیع می‌شود همه می‌آیند و صف می‌بندند!
اون فرد الان کجاست؟این آقازاده احتمال دارد به کجا برود؟
..........
نه حضرات! اینطورها هم که میگویند نیست:
این مردم زمان زلزله بم برای دادن خون جلوی سازمان انتقال خون شلوغ میکردند تا نوبتشان جلو بیوفتد.حالا چرا بعضی حضرات مردم را در ولع بدست آوردن یک وعده غذایی میدانند از کرامات شیخ العجایب ماست.
اینکه یک سیستمی برای ارباب رجوعانش کرامت انسانی قایل نمیشود به طمع کاری و نیازمندبودن ارباب رجوعان ربطی ندارد.
شکرخدا (وهزاراستغفرالله درمیان) بعضی از کم سوادان وبیسوادانی از طیف خود این حضرات هم دارند به نحوه توزیع سبدکالا انتقاد وارد میکنند.حداقل در این آش نذری کمترنمک میریختید تا هم طیفهای خودتون نگویند عجب آش شوری.

معاون بخش علوم انسانی
6th February 2014, 02:01 AM
سلام

پست هایی که باعث ایجاد حواشی منافی با قانون سایت بود برای بررسی توسط مدیریت, عدم تایید خورد.

تاپیک مجددا باز شده اما امیدوارم دوباره به حاشیه کشیده نشود

و کاربران گرامی در حیطه موضوع و قوانین سایت بحث کنند.

با تشکر

Capitan Totti
6th February 2014, 02:46 AM
امیدوارم دیگه کسی حرف سیاسی نزنه:|
سیاست کثیفه، بعضیا نمیدونن متاسفانه...[sokoot]
ــــــــــــــــ
ــــــــــــــــ
این بعد فرهنگی باید اصلاح شه

یادمه بچه که بودم برامون شیر دولتی تو بطریهای شیشه ای میارودن!
اگه سبد کالا هم اونطوری بشه عالیه[bamazegi]

312
6th February 2014, 02:54 AM
بحث کردن درجایی که اظهارات نماینده مجلس, سیاسی بحساب نمی آید کار صحیحی نیست.به امید موفقیت تالار غیرسیاسی

امـیـر
6th February 2014, 03:17 AM
حالا حالاها باید از لحاظ فرهنگی پیشرفت کنیم تا یکم به کشورهای جهان سومی نزدیک شیم!!! [sootzadan]

"مهدی"
6th February 2014, 09:36 AM
عزیزم
حالا ببین

و تو به دولت و اختلاس ایمان داری؟ و تو چه میدانی که اختلاس چیست؟ باشد که رستگار شوید

تووت فرنگی
6th February 2014, 10:44 AM
وقتی دولت می تواند کار کند که دستش را باز بگذارند برای کار . .. وقتی که از بالا دستور گرفته شود ، عمل به حرف های مردم سخت تر می شود . . .

zoh_reh
6th February 2014, 11:12 AM
عزیزم
حالا ببین

سلام

تیمسار گرامی دولت منتخب مردمه شکی درش نیست، چه اونایی که بهش رای دادن چه اونایی که رای ندادن ، الان باید حامی دولت باشند و با چشم امید به پیشرفت و تعالی بهش نگاه کنن.

اما اینکه دولت 6 ماهه اومده سرکار، از کره دیگه ای که نیومده ...

با شناخت از تاریخ و فرهنگ و عقبه این ملت اومده...

دولت برای اجرای قانون اساسی و انجام امور انجام نشده در قبل ، و ادامه امور مثبت انجام شده در قبل اومده ...

دولت برای تغییر اصل نیومده که 6 ماه وقت کمی باشه...

m.g.s.t.r
6th February 2014, 12:29 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

باعرض تشکر از تیمسار عزیز

به نظر بنده آقای مطهری حرف بسیار جالبی زدن اما چاره اش تنها این نمیتونه باشه که روشها رو عوض کرد

بهتره فرهنگ سازی هم بشه. ینی هم روشهای ارائۀ چنین مسائلی عوض بشه و هم فرهنگ سازی بشه.

از نظر من نوع توزیع بد نبود ما بلد نیستیم دریافت کنیم

قبلا شیر سهمیه ای میدادن هم مردم انقد همو میزدن که نگو

حتی برای گرفتن یارانه هم جلو در بانک ها اول اینجور بودش

حالا به نظرم خوبه از این چیزا زیاد بدن که شاید عادی بشه مردم راحت برخورد کنن با چیزای که رایگان بشون میدن

متاسفانه فرهنگ سازی با شیوه مسالمت آمیز در مورد ما مردم ایران کارساز نیست!
به عنوان نمونه:
سالهای متمادی پلیس و اورژانس و... میگفتن تو را بخدا کمربند ایمنی ببندید فقط بخاطر حفظ جان خودتان اما گوش شنوایی نبود!!
ولی وقتی چوب پلیس بوسیله جریمه کردن اومد بالا سرمون کم کم کمربند بستیم طوریکه الانم که برخورد به اون شدت نیست ولی باز سعی میکنیم کمربند ببندیم و علی الخصوص در جاده حتما ازش استفاده میکنیم

مجتبی
6th February 2014, 01:22 PM
کلا این نحوه ی کمک از اول اشتباه بود...
به جای اینکه کالا و جنس های بونجول رو به نام کمک بدن مردم و تازه بیشتر به آدمایی برسه که اصلا نیاز ندارن و آدم های که واقعا به نون شب محتاج هستن هیچی نگیرن بهتر بود همون قیمت اینارو میگذاشتن رو یارانه ها و به همه میدادن.... کمترین فایدش این بود که حداقل به اون بدبخت بیچاره ها یه دو قرون میرسید... نه این که بیشترش بره تو شکم آدم هایی که اصلا نیاز ندارن...

ما داریم با این روش دنده عقب میریم رسما...
برگشتیم به روش کپن قدیم... فقط ایندفعه به جای کپن پیشرفت کردن دارن با کارت های عابر بانک جنس میدن....

مهندس نوجوان
6th February 2014, 01:31 PM
وقتی دولت می تواند کار کند که دستش را باز بگذارند برای کار . .. وقتی که از بالا دستور گرفته شود ، عمل به حرف های مردم سخت تر می شود . . .

لطفا بشتر توضیح بدید
چه دستوری از کدام بالا رسیده ؟[soal]

عبدالله91
6th February 2014, 01:56 PM

بله کاملا باهاتون موافقم

اما همین فرهنگ سازی هم باید با روشهای فرهنگی ؛فرهنگ سازی بشه.

هوشیاری میخواهد. با روش «تو رو به خدا فلان کار رو بکنین»یا با شمردن برخی فواید نمیشه شیوه ای رو در اجتماع پیاده کرد.

گرایش های حساس مردم رو اگه در نظر بگیرن به نظرم بهتر میشه فرهنگ سازی کرد. به طور مثال در اجتماع میبینیم مردم به سمت کلاس گذاشتن و خود را متمدن نشان دادن در ظاهر و... هستیم. از همین قضیه میتوان استفادۀ مثبت کرد و آن چیزی را که تمدن اصلی هست رو جایگزین کرد.

بهترین گزینه هم رسانه هست. البته دشواری های خاص خودشو داره.

گزینۀ دیگری که به نظرم در فرهنگ باید گنجانده بشه خودسازی فرهنگی است. وقتی فرهنگی خودسازی رو در درون خودش داشته باشه هجوم هر شیوۀ غلط رو با یک جواب منطقی خنثی میکنه. و در این صورت ما نگران هجوم شیوه های غلط جدید نخواهیم بود.یعنی در این صورت فرهنگ تبدیل به چشمه ای شده است که تولید محور هست.

عبدالله91
6th February 2014, 02:05 PM
لطفا بشتر توضیح بدید
چه دستوری از کدام بالا رسیده ؟

صبح و ظهر در اجتماع ما بود بانگ و خروش
از صدای پُرطنینِ کاشفان فضله موش

بچه ها گویی الکساندر گراهامبل شدند
پس نوای یافتم یافتم آید به گوش

قاشق خود را فرو کردم میان آب گوشت
زان میان کرمی به من گفتا: عزیزم نوش نوش

گفتم ای کِرم کارت چیست در بشقاب من
گفت تازه واردی چیزی نمی دانی خموش

گفتم بر موش گویم تو را امشب خورَد
گفت می آیم به شکل فضله موش پس مکن جوش و خروش

موش ها با کرم ها مستاجر این خانه اند
گر نخواهی این مکان بر طالبی دیگر فروش

گفتم ای کرم پس چیست تکلیف شکم؟
گفت بس کن یخ زدم با گوشت رویم را بپوش

این موشها و کرمها از فرهنگ ضعیف و اطلاعات و آگاهی های کم وارد اجتماع ما شده اند

نارون1
6th February 2014, 02:40 PM
امروز دیدم دیگه ازون صفهای طولانی پشت درهای فروشگاهها که تا وسط پیاده رو ها میرسید ، خبری نیست

متوجه شدم ، بعداز گذشتن چندروز ، فروشگاههای ارائه دهنده خدمات سبد کالا ، به دلیل نداشتن کالا ، تعطیل شدند [khanderiz]

خیلی جالبه که گویا حتی پیش بینی تعداد جمعیت و تهیه و ارائه مقدار مناسب کالا رو نکرده بودن

Capitan Totti
6th February 2014, 03:08 PM
سلام

تیمسار گرامی دولت منتخب مردمه شکی درش نیست، چه اونایی که بهش رای دادن چه اونایی که رای ندادن ، الان باید حامی دولت باشند و با چشم امید به پیشرفت و تعالی بهش نگاه کنن.

اما اینکه دولت 6 ماهه اومده سرکار، از کره دیگه ای که نیومده ...

با شناخت از تاریخ و فرهنگ و عقبه این ملت اومده...

دولت برای اجرای قانون اساسی و انجام امور انجام نشده در قبل ، و ادامه امور مثبت انجام شده در قبل اومده ...

دولت برای تغییر اصل نیومده که 6 ماه وقت کمی باشه...

گند کاریای دولت قبل رو اگه اوباما هم بیاد سر کار!! 2-3ساله نمیشه جمع کرد برسه به 6ماه

mamadshumakher
6th February 2014, 03:08 PM
عزیزم
حالا ببین

سلام
یعنی دولت نمیدانست که پول برنج هندی در جیب کشاورز ایرانی نمیرود؟

گزینۀ دیگری که به نظرم در فرهنگ باید گنجانده بشه خودسازی فرهنگی است. وقتی فرهنگی خودسازی رو در درون خودش داشته باشه هجوم هر شیوۀ غلط رو با یک جواب منطقی خنثی میکنه. و در این صورت ما نگران هجوم شیوه های غلط جدید نخواهیم بود.یعنی در این صورت فرهنگ تبدیل به چشمه ای شده است که تولید محور هست.

سلام عبدالله
لطف میکنی درباره این روش یه توضیح بدی؟چجوری این خودسازی رو تقویت کنیم؟

ولی به نظر میاد اقای مطهری که نمیشناسمش کی هست شناخت خوبی از مردم دارند.و حقیقته.انواع و اقسام مشکلات فرهنگی رو در کشورمون داریم.از ریز تا درشت.ولی رفتارهایی که باعث بشه در عرض چند سال یک ملت با فرهنگ داشته باشیم رو نداریم.

کسی پیشنهادی داره؟چگونه تا 5 سال دیگر سطح فرهنگ مردم ایران در مکالمات ,رفت و امد ها , اظهار نظر ها , صف ها , رانندگی , برخورد با خانواده , و ... افزایش پیدا کنه؟

جناب mgstr نکته جالبی گفتند.
مردم به خودی خود کمربند نبستند.وقتی که پای جریمه وسط اومد دیگه کم کم اقدام به بستن کمربند کردند.امروزه به یک امر عادی تبدیل شده و کمتر کسی دلش میخواد که کمربند نبنده.

حالا بیاید این موضوع رو در سطحی وسیعتر نگاه کنیم.من نمیدونم جریمه کردن روش خوبی هست یا نه.اما میدونم که جواب میده.
اگر در ایران شخصی که در اتوبان دنده عقب میره رو 3ماه بندازن زندان و براش سوئ سابقه درست شه و دیگه تا اخر عمر به راحتی نتونه وام بگیره و ارگ هم وام گرفت از مردم عادی سود بیشتری پرداخت کنه و در استخدامی ها با مشکل رو به رو بشه.به نظرتون کسی دیگه تو اتوبان دنده عقب میره؟[nishkhand]

برای مشکلات فرهنگی باید یه حرکت اولیه ای انجام شه.چند سال پیش بستن کمربند رو میگفتن سوسول بازی.الان کسی که کمربند نبنده بهش به چشم احمق نگاه میکنند.

برای صف ها هم من پیشنهاد میکنم یک مسئول بزارند که اگر هر کسی از صف اومد بیرون داد و بیداد کرد اولا سبد کالا بهش تعلق نگیره دوما یارانش حذف بشه تا 1سال[nishkhand]

Capitan Totti
6th February 2014, 03:12 PM
سلام
یعنی دولت نمیدانست که پول برنج هندی در جیب کشاورز ایرانی نمیرود؟

این اقلام ماهها پیش توسط دولت قبلی وارد شده

Capitan Totti
6th February 2014, 03:17 PM
و تو به دولت و اختلاس ایمان داری؟ و تو چه میدانی که اختلاس چیست؟ باشد که رستگار شوید

بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد آقا
روحانی انسانی تند رو نیست ، اما تند عمله

Capitan Totti
6th February 2014, 03:18 PM
به عنوان نمونه:
سالهای متمادی پلیس و اورژانس و... میگفتن تو را بخدا کمربند ایمنی ببندید فقط بخاطر حفظ جان خودتان اما گوش شنوایی نبود!!
ولی وقتی چوب پلیس بوسیله جریمه کردن اومد بالا سرمون کم کم کمربند بستیم طوریکه الانم که برخورد به اون شدت نیست ولی باز سعی میکنیم کمربند ببندیم و علی الخصوص در جاده حتما ازش استفاده میکنیم

ما به یه دیکتاتور قلدر احتیاج داریم!

Capitan Totti
6th February 2014, 03:20 PM
دیگه تاپیک داره به حاشیه میره[kootak][nadanestan]
به جای بحث های فرهنگی ، بحث های سیاسی و تخریب دولت مطرحه[nadidan]
لطفا تاپیکو ببندید[shaad][golrooz]

zoh_reh
6th February 2014, 03:22 PM
گند کاریای دولت قبل رو اگه اوباما هم بیاد سر کار!! 2-3ساله نمیشه جمع کرد برسه به 6ماه

دولت قبلی هم شاید داشت .... دولت قبلی رو .... اینا بدترین توجیهیی که یک رئیس دولت و حامیانش میتونن داشته باشن...

همانگونه دولت فعلی را معصومین تشکیل ندادن و انتظار به صفر رساندن اشتباهات از آنها نیست، دول قبلی هم از این قاعده مستثنی نیستن..

ولی صرف معصوم نبودن ، نمیشود ادعا کرد که ابتدایی ترین اشتباهات یا به قول یکی از دوستان برگشت به عقب را داشته باشن.

دولت قبلی با هر امتیازی که بود ، دولت جدید با آشنایی و مطالعه آنرا پذیرفت و برای سر کار آمدن خود تلاشها کرد ،

و برایش تدابیری اندیشید و با امید برای رسیدن به اهداف برنامه هایی اعلام کردن.

- - - به روز رسانی شده - - -

این اقلام ماهها پیش توسط دولت قبلی وارد شده

دولت قبلی یا ....

Capitan Totti
6th February 2014, 03:22 PM
دولت قبلی هم شاید داشت .... دولت قبلی رو .... اینا بدترین توجیهیی که یک رئیس دولت و حامیانش میتونن داشته باشن...

همانگونه دولت فعلی را معصومین تشکیل ندادن و انتظار به صفر رساندن اشتباهات از آنها نیست، دول قبلی هم از این قاعده مستثنی نیستن..

ولی صرف معصوم نبودن ، نمیشود ادعا کرد که ابتدایی ترین اشتباهات یا به قول یکی از دوستان برگشت به عقب را داشته باشن.

دولت قبلی با هر امتیازی که بود ، دولت جدید با آشنایی و مطالعه آنرا پذیرفت و برای سر کار آمدن خود تلاشها کرد ،

و برایش تدابیری اندیشید و با امید برای رسیدن به اهداف برنامه هایی اعلام کردن.

- - - به روز رسانی شده - - -

دولت قبلی یا ....

دیگه تاپیک داره به حاشیه میره[kootak][nadanestan]
به جای بحث های فرهنگی ، بحث های سیاسی و تخریب دولت مطرحه[nadidan]
لطفا تاپیکو ببندید[shaad][golrooz]

مجتبی
6th February 2014, 04:02 PM
جالبه که وقتی بعضی ها دیگه نمیتونن جواب بدن درخواست بسته شدن بحث رو میدن...

زمان دولت قبل اگه این بحث ها بسته میشن خفقان و نبود آزادی بیان بود...

حالا چون دولت مظلوم داره وجهش خراب میشه باید بسته بشه این پست...

مجتبی
6th February 2014, 04:04 PM
در ضمن در مورد بحث فرهنگی...
اگه قصد شما بحث فرهنگیش بود تمام تقصیرهارو نمینداختین گردن دولت قبل...

Capitan Totti
6th February 2014, 04:06 PM
جالبه که وقتی بعضی ها دیگه نمیتونن جواب بدن درخواست بسته شدن بحث رو میدن...

زمان دولت قبل اگه این بحث ها بسته میشن خفقان و نبود آزادی بیان بود...

حالا چون دولت مظلوم داره وجهش خراب میشه باید بسته بشه این پست...

سرگروهبان عزیز[kootak]
قوانین فروم رو بخون! حرف سیاسی ممنوع[kootak]
تاپیک موضوعش فرهنگی است سرگروهبان گرامی[sootzadan]
پس طبعا باید بحث فرهنگی انجام بشه[nadanestan]
نه سیاسی[eynaki]

مجتبی
6th February 2014, 04:10 PM

بله حرف شما درسته

این مطلبی که شما نوشتین کاملا کار فرهنگی بود...

Capitan Totti
6th February 2014, 04:14 PM
بله حرف شما درسته

این مطلبی که شما نوشتین کاملا کار فرهنگی بود...

100درصد فرهنگی بود
منظور من هم بلحاظ فرهنگی است
شما انگار خیلی دلت خوشه!!

مجتبی
6th February 2014, 04:20 PM
100درصد فرهنگی بود
منظور من هم بلحاظ فرهنگی است
شما انگار خیلی دلت خوشه!!

جالبه...

اوکی پس منم منظورم از اون پست ها وجهه ی فرهنگیش بود شما فکر کردین من سیاسی حرف میزنم [nishkhand]

Capitan Totti
6th February 2014, 04:27 PM
جالبه...

اوکی پس منم منظورم از اون پست ها وجهه ی فرهنگیش بود شما فکر کردین من سیاسی حرف میزنم [nishkhand]

ما با هم دوستیم
نباید به خاطر سیاست که سراسر کثافت و لجنیته دشمن شیم و سوء تفاهم پیش بیاد

سعیده ذوقی
7th February 2014, 01:14 AM
بعضی از مسائل به طور کلی بد برای ما ایرانی ها جا میافته، به قول شاعر ایرانی بودن طلسم ما شده.
در ضمن این نکته را یه دانشجوی ترم اول اقتصاد هم میدونه که نباید به هیچ وجه قوائد اقتصادی کورکورانه از کشورهای توسعه یافته تقلید بشوند طرح هدفمندی یارانه ها که برخی نظرات ادعا می کنند به وسیله جن ها از ... ارائه شده البته نظر شخصی بنده نیست یه تقلید کورکورانه محض هست از اون ور تعجب می کنم در مسائل علمی انقد تقلید صورت نمیگیریه اما تو بعضی از مسائل از جمله همین موضوع که نمیدونم کدام مشاورینی روش کارمیکردند باید به صورت کاملا تقلیدی انجام بشه یه کشوره توسعه نیافته و دچار تحریم کجا و یک کشور توسعه یافته کجا این اصلا مقایسه عادلانه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته یکی از روش های پیشرفت توجه به عملکردهای کشورهای توسعه یافته است اما تقلید بدون در نظر گرفتن حتی فرهنگ مردم...!!!
بهتر بود از اول روی این طرح فکر می کردند باتوجه به اخطارهایی که اقتصادانان قوی داده بودند، نه اینکه بعد از اون با این مسائل و مشکلات روبرو بشیم، والا داشتیم زندگی میکردیم همه چی ارزون بود انقد مشکل نبود حالا در ازای این همه گرونی فقط 45هزار تا.. ارزششو نداره.
وزیر صنعت و معدن از تمامی نهاد ها و ارگانها در خواست کمک برای شناسایی افراد کرده حالا بماند توزیع.. والا با طرح هایی که خیلی سادست میشه ملت ایرانو شناسایی کرد دولت امریکا با طرح کارت اجتماعی الان به طور کامل همه شهرونداشو میشناسه و تازه سایتای مفیدی هم دارن که اصلا افراد نمی تونن هویتشون رو پنهان کنن، با همین کارت اجتماعی هست که حتی میتونن سیم کارت بخرن انوقت بنده و خیلیا مزاحمای تلفنی ایرانسلی داریم که ... ولی اونجا راحت طرفو شناسایی میکنن شاید یکی از علتهایی پیشامد چنین حوادثی که جناب مطهری میفرمایند بخاطر شخصی تر نشدن قانون ایران باشه دیگرانو عرض نمیکنم خوده بنده اگه الان یکی بهم فحش بده می تونم چی کار کنم؟ یا اصلا بازیگرا اینهمه وارد حریم خصوصیشون میشن اما هیچی که هیچی، پس وقتی انقد میشه ازاد بود چرا مسئول توزیع فحش نده؟چرا مردم...

مهندس نوجوان
8th February 2014, 07:03 PM
دادن کالا بجای پول نقد به مردم شاید بتواند بازار را آرام کند
ولی باید با برنامه پیش برود
با وجود این تورم ها عده ی زیادی از مردم به زیر خط فقر کشیده شده اند . شخصی که می گوید خودش و خانواده اش فقط با پول یارانه است که زنده هستند زیر خط فقر و شاید خیلی پایین تر از آن است . و آن وقت نباید توزیع یک سری مواد غذایی را در حجم وسیع و آن هم در سه ، چهار مرکز پخش انجام میدادند . و خیلی ساده روی اسم خیلی ها خط می کشیدند . پس عدالت اجتماعی چه خواهد شد ؟درست است که آقای روحانی شاید در محاسبات خود دچار اشتباه شد ولی آیا می تواند جان آن شخصی را که با شنیدن این خبر که سبد به وی تعلق نمی گیرد و سکته و فوت کرد باز گرداند ؟ آیا می تواند جان کسی را که در صف های طویل و شلوغ دریافت سبد کالا زیر دست و پا گیر کرد و جان داد را باز گرداند ؟

تووت فرنگی
8th February 2014, 10:04 PM
لطفا بشتر توضیح بدید
چه دستوری از کدام بالا رسیده ؟[soal]

بحث سیاسی می شه و من بی زارم . . .
مهم نیست !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد