PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخته این گیاه از پیر شدن بدن جلوگیری می کند



m@some
4th February 2014, 12:39 PM
بتاکاروتن در صیفی جات نارنجی رنگ قابل مشاهده است.

بتاکاروتن، مشکلات مثانه، رحم، پروستات، کولون(روده بزرگ)، حنجره و مری را کاهش می‌دهد.
بتاکاروتن، اکسیدانی است که در کاهش عوارض بیماری‌های ناشی از پیری نیز مؤثر است،

هویج به دلیل دارا بودن بتاکاروتن از پیر شدن سلول‌های بدن و جلوگیری از بروز آب مروارید، پوکی استخوان و همچنین عفونت مجاری ادراری مفید است.

مصرف هویج باعث کاهش کلسترول خون می‌شود، گفت: هویج دارای هورمونی با ویژگی های انسولین است که در تنظیم قند خون می تواند مثمر ثمر باشد.

دلیل بهتربودن هویج پخته نسبت به هویج خام این است که گرم کردن، ریشه لیفی(تارمانند) آن را نرم ساخته و باعث می‌شود که « فنولیکس » بیشتری از دیواره‌های یاخته آزاد شود.
کاروتن موجود در هویج در اثر پختن از بین نمی رود، لذا بخارپز کردن آن بهترین روش برای سرو و مصرف آن است.

در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد . با اضافه کردن کمی روغن به هویج پخته، مواد محلول در چربی آن راحتر جذب می شود.
منبع: مینوفن

منبع:http://www.javaneirani.com/سلامت/تغذیه-و-سلامت/81426-پخته-گیاه-جلوگیری

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد