PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماکارونی؛ خوشمزه و آرامبخش



AvAstiN
19th July 2009, 12:21 PM
http://plus.maths.org/latestnews/sep-dec05/spaghetti/spaghetti.jpg

‌یک متخصص تغذیه گفت: ماکارونی به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه ب، موجب آرامش بدن می‌شود و اثرات مثبتی بر روح و روان افراد می‌گذارد.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: ارزش تغذیه‌ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه آن استفاده می‌شود. این ماده غذایی غنی از نشاسته است. از نظر عناصر معدنی بخصوص آهن و روی بسیار غنی است. ۱۰۰ گرم ماکارونی معادل ۱۰۰ گرم گندم، ۲۵۰ کالری دارد.
وی گفت: کیفیت آرد مصرفی در بالا بردن کیفیت ماکارونی بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از املاح و ویتامین‌ها در فرآیند تولید ماکارونی از دست می‌رود و با غنی کردن آرد ماکارونی، میزان املاح ازدست‌رفته جبران می‌کند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: در زمان پخت ماکارونی، اتفاق‌هایی رخ می‌دهد که سبب بالا رفتن قند خون اندیس گلایسمی می‌شود. بالا رفتن اندیس گلایسمی، نشانه بالا رفتن قند خون است، بنابراین ماکارونی برای بیماران دیابتی مناسب نیست.
صفوی گفت: در ماکارونی املاحی مانند روی، کلسیم و فسفر وجود دارد. برای تهیه ماکارونی باید از آرد با کیفیت بالا استفاده کرد. ماکارونی حاوی ویتامین‌های گروهB است که موجب آرامش بدن می‌شود، تسکین‌دهنده است و بر روح و روان افراد اثر مثبت دارد. به دلیل داشتن کلسیم و روی می‌تواند برای کسانی که کم‌خون هستند، مفید باشد. کسانی که مشکلات کمبود روی دارند نیز می‌توانند از این غذا استفاده کنند.

pezeshkan.org

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد