PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی خواص طالبی



کاساندان
29th January 2014, 11:04 PM
http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2013/05/Talebi.jpg با شروع فصل بهار خوردن میوه‌هایی مانند هندوانه و طالبی رواج می‌یابند. طالبی یکی از آن میوه‌هایی است که به دلیل عطر و طعم دلپذیرش در میان همه مردم، بسیارمحبوب و پرطرفدار است. مصرف یک لیوان آب طالبی در روز به میزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون (http://www.kelishe.com/how-to-measure-blood-pressure.html) را کاهش می‌دهد.طالبی، ویتامین C بالایی دارد که به همراه بتاکاروتن، احتمال بروز سرطان‌هایی نظیر سرطان ریه، پستان، مثانه، روده‌بزرگ، معده و لوزالمعده را در افراد مستعد کاهش می‌دهد. همچنین با فعالیت آنتی‌اکسیدانی که دارند، از فعالیت تخریبی رادیکال‌های آزاد جلوگیری کرده و مانع تشکیل غدد سرطانی می‌شوند.طالبی (http://www.kelishe.com/reduction-of-blood-pressure-with-talebi.html) یکی از بهترین منابع ویتامین A بوده و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود. یک فنجان آب طالبی 56 کالری انرژی دارد، ولی 129 درصد نیاز روزانه ما به ویتامین A را تأمین می‌کند که در بهبود بینایی و سلامت پوست بدن نقش دارد.این میوه حاوی پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین E، B3،B5 وB1 است. ویتامینB6 و پتاسیم از دیگر مواد موجود در این میوه است. طالبی میوه‌ای اشتهاآور، ادرارآور، ملین و موجب طراوت و شادابی بدن است. خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم‌ خونی مفید است و یبوست (http://www.kelishe.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%db%8c%d8%a8%d9%88%d8%b3%d8%aa.html) و بواسیر را نیز بهبود می‌بخشد. طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می‌دهد. مصرف این میوه همچنین به افرادی که از کم‌ خونی رنج می‌برند، توصیه می‌شود.افرادی که آسم دارند، درصورت استفاده از میوه‌هایی که خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی می‌شوند. از این رو مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند، مفید است. باید دانست، میوه‌هایی که پتاسیم زیادی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و… از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کرده و در صورت بروز، از شدت آن می‌کاهند. ولی هرچیز متعادل و به اندازه باید مصرف شود. البته افرادی که بیماری قند دارند در مصرف طالبی باید احتیاط کنند.منبع:-http://www.kelishe.com/reduction-of-blood-pressure-with

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد