diana3
29th January 2014, 11:27 AM
http://www.ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/10/1664775_355.jpg (http://www.ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/10/1664775_355.jpg)اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه هِل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.وی تشریح کرد: ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نخواهد بود.نقشی ادامه داد: جویدن دانههای هِل میتواند بوی بد دهان را رفع کند.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مقدار مصرف زیاد هِل را برای روده ها مضر می دانند.وی اظهار داشت: استفاده از دَم کرده دانه هِل برای برطرف شدن زخم های دهان نیز توصیه شده است.نقشی با اشاره ای به کاهش استرس با استفاده از هِل تاکید کرد: بررسیها حاکی از آن است که دانه هِل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطانها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد./