Almas Parsi
28th January 2014, 03:38 PM
شما میتوانید خلاق باشید، حتی در طراحی جعبه پیتزا!
خیلی وقتها ما در زندگی روزمره متوجه مشکلاتی کوچکی میشویم که به سختی ما را میآزارند، اما ترجیح میدهیم به حل آنها فکر نکنیم و از کنار آنها عبور کنیم.
اما بازرگانی مقیم بمبئی هند، این طور نبود، او هر وقت پیتزا سفارش میداد، متوجه میشد که پیتزاها به خاطر حمل در یک جعبه بدون منفذ، خمیر شدهاند و آن حالت تُردی مناسب را از دست دادهاند.
اما به جای شاکی شدن، او مغز خود را به کار گرفت و جعبه پیتزایی با طراحی مناسب اختراع کرد که اسمش را گذاشته است VENTiT.VENTiT طراحی پیچیدهای ندارد، برای ساخت آن از فناوری نانو استفاده نشده! همه کار آقای «وینای مِتای»، درست کردن سوراخهایی در اندازه و شکل مناسب روی مقوا با استفاده از یک کاتر بود.
http://1pezeshk.com/wp-content/uploads/2014/01/1-26-2014-10-57-37-AM.jpg
او منفذها را طوری درست کرد که بخار از پیتزا بتواند به راحتی خارج شود و در عین حال محتویات جعبه،
در معرض آلودگی و گرد و خاک هم قرار نگیرند.
http://1pezeshk.com/wp-content/uploads/2014/01/1-26-2014-11-02-12-AM.jpg
جالب است که آقای متای، وبسایت خوبی (http://www.ventit.in/) برای این همین جعبه ساده درست کرده است و بازاریابی خوبی هم برای آن انجام داده است.
یک هودادار مشتاق نیویورکی پتیزا و نویسنده کتابی در مورد هنر در ساخت جعبههای پیتزا به نام «اسکات وینر»، از سال ۲۰۰۹ تا حالا ۶۵۰ جعبه پیتزا از سراسر دنیا را جمعآوری کرده است و متوجه شده است که که VENTiT از همه آنها بهتر عمل میکند.
از VENTiT در عین حال میشود برای حمل هر غذای گرم و در حال بخار کردن دیگری هم استفاده کرد.
«متای»، جعبه پیتزای خود را در ۱۰۰ کشور پتنت کرده است و در حال بازاریابی بینالمللی آن است.
به این ترتیب با کمی ابتکار، «متای» در صنعت تولید جعبههای حمل غذا که بیش از یک قرن راکد بود، تحولی ایجاد کرده است، میزان فروش جعبههای او فعلا ۱۰۰ هزار جعبه در ماه است که با توجه به قراردادهای جدید، بسیار بیشتر از این خواهد شد.
شما میتوانید ویدئویی را در مورد VENTiT از اینجا (http://www.ventit.in/swf/VTS_01_12.flv) دانلود کنید.
منبع (http://qz.com/170463/this-is-the-worlds-best-designed-pizza-box/)
خیلی وقتها ما در زندگی روزمره متوجه مشکلاتی کوچکی میشویم که به سختی ما را میآزارند، اما ترجیح میدهیم به حل آنها فکر نکنیم و از کنار آنها عبور کنیم.
اما بازرگانی مقیم بمبئی هند، این طور نبود، او هر وقت پیتزا سفارش میداد، متوجه میشد که پیتزاها به خاطر حمل در یک جعبه بدون منفذ، خمیر شدهاند و آن حالت تُردی مناسب را از دست دادهاند.
اما به جای شاکی شدن، او مغز خود را به کار گرفت و جعبه پیتزایی با طراحی مناسب اختراع کرد که اسمش را گذاشته است VENTiT.VENTiT طراحی پیچیدهای ندارد، برای ساخت آن از فناوری نانو استفاده نشده! همه کار آقای «وینای مِتای»، درست کردن سوراخهایی در اندازه و شکل مناسب روی مقوا با استفاده از یک کاتر بود.
http://1pezeshk.com/wp-content/uploads/2014/01/1-26-2014-10-57-37-AM.jpg
او منفذها را طوری درست کرد که بخار از پیتزا بتواند به راحتی خارج شود و در عین حال محتویات جعبه،
در معرض آلودگی و گرد و خاک هم قرار نگیرند.
http://1pezeshk.com/wp-content/uploads/2014/01/1-26-2014-11-02-12-AM.jpg
جالب است که آقای متای، وبسایت خوبی (http://www.ventit.in/) برای این همین جعبه ساده درست کرده است و بازاریابی خوبی هم برای آن انجام داده است.
یک هودادار مشتاق نیویورکی پتیزا و نویسنده کتابی در مورد هنر در ساخت جعبههای پیتزا به نام «اسکات وینر»، از سال ۲۰۰۹ تا حالا ۶۵۰ جعبه پیتزا از سراسر دنیا را جمعآوری کرده است و متوجه شده است که که VENTiT از همه آنها بهتر عمل میکند.
از VENTiT در عین حال میشود برای حمل هر غذای گرم و در حال بخار کردن دیگری هم استفاده کرد.
«متای»، جعبه پیتزای خود را در ۱۰۰ کشور پتنت کرده است و در حال بازاریابی بینالمللی آن است.
به این ترتیب با کمی ابتکار، «متای» در صنعت تولید جعبههای حمل غذا که بیش از یک قرن راکد بود، تحولی ایجاد کرده است، میزان فروش جعبههای او فعلا ۱۰۰ هزار جعبه در ماه است که با توجه به قراردادهای جدید، بسیار بیشتر از این خواهد شد.
شما میتوانید ویدئویی را در مورد VENTiT از اینجا (http://www.ventit.in/swf/VTS_01_12.flv) دانلود کنید.
منبع (http://qz.com/170463/this-is-the-worlds-best-designed-pizza-box/)