توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث تفکرات روزانه
"VICTOR"
27th January 2014, 11:49 PM
'' بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ''
ســــــــــــــــــــــــ لام دوستان
http://www.millan.net/minimations/smileys/clown.gif
محتوای این تاپیک شامل تفکرات روزانه ی شما میشه ، روزانه هر کس تفکرات و سؤالاتی داره که برخی از این تفکرات جا برای فکر و شاید بحث داشته باشه و یا نکته ای داشته باشه که برای من نوعی مفید باشه ، خب نظر من اینه که این تفکراتتون رو اینجا بنویسید و اګه سؤالی هم در روز براتون ایجاد شده بود که ازش ګذر کردید و براتون زیاد مهم نبود ، اینجا یادداشت کنید ، شاید کسی پاسخ قشنګی براش داشته باشه و پاسخ رو در این تاپیک نقل قول کنه :
پاسخ تاپیک تفکرات روزانه (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?203889-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87&p=575105#post575105)
در ضمن نوشتن تفکرات یه نظمی هم برا ذهن ایجاد می کنه ... http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
"VICTOR"
30th January 2014, 12:15 PM
بسم الله ، خودم شروع می کنم از سؤالی که برام پیش اومد .
امروز داشتم با اتوبوس بر می ګشتم خونه ، پنجره ای که کنارم بود ، دو شیشه با فاصله ی یک سانتی متر بود و توش تا نصفه آب داشت [taajob2] جالب این بود که فقط همون پنجره این مدلی بود و بقیه همه ساده و تک شیشه بودن [soal]
نیم ساعت تو راه بودم ، کتاب برداشتم شاید مطالعه کنم ، کلاً سرګرم شده بودم [bietena] خیلی جالب بود ، به نظرم توش چند تا از این ماهی تزئینی ها هم می نداختن خیلی قشنګ می شد [nishkhand][sootzadan] اتوبوس هر طور حرکت می کرد آب ها مدل های باحالی میشدن ، انګار نشسته باشی کنار دریا ، امواج رو نګاه کنی [nishkhand]
چون یک شیشه فقط این طوری بود من که علتش رو متوجه نشدم ؟! [tafakor][soal]
masoume.a.92
30th January 2014, 12:40 PM
از دیشب تا حالا کل تفکراتم اینه که تو این چند روز تعطیلی چقد کارای زیادی باید انجام بدم
و اینکه چجوری براشون برنامه بریزم
و اینکه همه رو خوب انجام بدم و نتیجه بگیرم...
[golrooz]
سوال نداشتم
ینی داشتم بخوام بگم حوصلتون سر میره!
یکیش این بود که یک لوگوی جدید باهس درست کنم چکار کنم که خوب دربیاد! [soal] البته میدونم کمکی نمیکنید. انتظار ندارم. [nishkhand]
دیگه اینکه در نظر گرفتن نیاز های فکری یک جمعیت (با هر ابعادی) واقعا چرا انقد سخته؟!
سوال بعدی اینکه چرا این دانشجو ها هیچ رغبتی نمیکنن یه خورده کار علمی انجام بدن؟
2-3 ماهه یک اطلاعیه زدم رو برد دانشکده ولی جز 3-4 نفر کسی باهام تماس نگرفته!
بقیشو ولش کن!
حالا هرچی!
دبستان
30th January 2014, 12:52 PM
سلام
من دیروز با کامپیوترم کار میکردم البته با اینترنتش [nishkhand][nishkhand][khande]
وسط کار اینترنت قطع شد
وویندوزم سون چه کارکنم درست بشه
علامت اتصال قرمز وضبدر [sootzadan] زده ؟؟؟؟؟؟؟
"VICTOR"
30th January 2014, 01:51 PM
یه مسئله ی دیګه هم دو روز پیش برام ایجاد شد راجع به نوار کاست بود ...
مکانیسم کاریش چه جوریه ؟ [tafakor] اصلاً برام سؤال شده صوت رو چطور رو اون نوارها ثبت و ضبط می کنن ، و یه چیز دیګه چه طوری هر دو طرفش می خونه ، کنار اون نوار باریک قهوه ای ثبت میشه ؟ الآن نوار رو میذاری تو ضبط از یه طرف می خونه ، بعد دست نمی زنی خودش چرخشش بر عکس میشه ، اون طرف دیګه رو می خونه ، چه جوریاست ؟ کلاً سؤالم الآن [soal]
عبدالله91
30th January 2014, 01:54 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ تاپیک تفکرات روزانه
سلام.ممنون بابت ایجاد تاپیک خوب. اما فکر نمیکنین که فکر یه جا باشه و جواب تاپیک دیگه نمیشه نقل قول کرد و فرد مطلع نمیشه؟
عبدالله91
30th January 2014, 02:10 PM
تاحالا چرخ گوشت تعمیر کردین؟
توش چیز زیادی نداره فقط یه سیم پیچ و میله و آهن ربا که اینا حکم آرمیچر رو بازی میکنن تا بچرخه. جالبه که همین وسیلۀ به ظاهر ساده کارمون رو چقد راه میندازه. الان یه موردی در دست دارم که باید برم تعمیرش کنم.
میگم برام جالبه که وسایل التریکی و الکترونیکی رو باز کنم و باهاشون ور برم . امتحانش کردین؟
masoume.a.92
31st January 2014, 05:36 PM
الان دارم فک میکنم چرا؟
چرا؟؟؟ خلاصه مقالات در حيطه اهداف سمينار صرفا به صورت انگليسي پذيرفته مي شوند اما سمینار به زبان فارسی ارائه خواهد شد.
[gerye]
"VICTOR"
3rd February 2014, 01:28 PM
امروز یه کم داشتم فکر می کردم چرا چشم دنیا حافظه ش بهتر از چشم اون دنیا کار می کنه ؟! ( منظورم چشم روحه ) یعنی هر کدومشون واسه دنیای خودشون ساخته شدن ها [nishkhand][tafakor] حالا هر کدوم تو اون جهان دیګه هم کاربرد دارن در هر صورت ...
الآن وقتی خواب می بینیم یا خاطرات رو مرور می کنیم ، اون چشم دیګمون کار می کنه دیګه ، خوبم کار نمی کنه [sootzadan] ولی این چشم وقتی کار می کنه درست کار می کنه [khanderiz] هر دوشون هم به هم وابسته هستن ، البته همه چیز در دنیا به هم وابسته هست ...
Sa.n
4th February 2014, 12:22 PM
الان دارم فکر میکنم که چه خوب شد وزیر آموزش پرورش بالاخره تصمیم گرفتن پایه متوسطه رو هم تعطیل کنن و همچنین دارم به این فکر میکنم که آیا فردا رو هم تعطیل میکنن که تا شنبه تعطیل باشیم ؟ [nishkhand]
"VICTOR"
6th February 2014, 12:31 PM
و تفکر دیشب من :
تخیلات دیشب منو ګرفته بود سخت در آغوش [nadidan][esteghbal][nishkhand]
اصن یه وضعی [sootzadan]
واسه موضوع یه فیلم سینمایی تخیلی خارجی [sootzadan] خوبه [khanderiz]
یه نفر از طریق دنیای مجازی با ګذشته ی خودش ارتباط داشته باشه و ګذشتش بی خبر باشه و طی یک ماجرای یه هویی متوجه بشه و دیګه اون موقع هست که آیندش به ګذشتش سر نمیزنه جزئیات رو نمیګم [nishkhand]
اصلاً شاید بعدها تونستیم با ګذشته یا آیندمون این طوری هم ارتباط داشته باشیم ، از کجا معلوم ؟ [tafakor]
هیچ چیز غیر ممکن نیست ! http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
"VICTOR"
9th February 2014, 01:15 PM
بامداد داشتم برا خودم موسیقی سنتی ګوش میدادم ، واقعاً جالبه ، دستګاه های موسیقی ایرانی خیلی کامل و جامعه ، اولین بار بود که لمسش کردم ، اول خیلی آروم مقدمه برای تفکر فرد داره و همین طور پیش میره ، بعضی ګوشه هاش باعث میشه آدم به خودش و ګذشتش فکر کنه ، بعد مراحلی داره و به رنګ و ... که میرسه امیدبخشه ، خوشم اومد ... واقعاً ردیف های کاملی داریم ...
یاد سمفونی های بتهوون و یانی افتادم ، سه سال پیش استادم راجع به فلسفه ی یکی از سمفونی های بتهوون که تقابل اراده و یه چیزی ( تصمیم به نظرم بود) صحبت می کردن ، فوق العاده بود ، پراکنده تو ذهنم هست وګرنه می نوشتم ، تو نت هم هیچی نداشت تا جایی که من ګشتم ، ولی محشر بود ...
"VICTOR"
8th September 2014, 03:38 PM
ګــــــــالیور ، درسال ، لیلیپوت ، عجب برنامه ی قشنګی sh_dokhtar15
کلاً برنامه های قدیمی خوب بودن و حتی موضوعاتشون اما امروزه کمتر به چشم می خوره ...
بګذریم ...
چیزی که من از تماشاش یاد ګرفتم ، چرا ګاهی برای قدردانی از یه شخص خودمون رو عذاب میدیم؟ جداً خیلی بی مورده! آدم با همه خوش برخورد باشه ، وقتی هم براش کاری کردن حتی خیلی مهم!!! یه تشکر دوستانه و یه خداحافظی ساده و دوست داشتنی ، خاطره ی خوبی هم خواهد ماند برای هر دو طرف ...
دوم آدم به خودش تکیه کنه و همیشه مطابق عقاید خودش عمل کنه هر چند محیط این رو نپذیره ، همیشه راه درست رو بری ، مسیر خودش برات باز میشه ...
"VICTOR"
9th September 2014, 05:21 PM
نتیجه ی یکی دو ماه اخیر من: غمگین بنمایی، مردم ممکنه غمگین بشن، شاد بنمایی، بازم احتمال ناراحتی بالاست... از این رو همیشه باید عادی بود نه غمگین که خب خوب نیست نه شاد که بازم زیاد خوب نیست...
جدی و عادی
تو لاک خودت باش...
solinaz
9th September 2014, 06:32 PM
فقط به فکر بورسیه ام..
اصلا نمیتونم فکرشو بکنم من تا چند سال دیگه ایران بمونم...
از دیروز تاحالا دارم هرچی منبع اطلاعاتی در مورد مهاجرت و ویزای دانشجویی و ...بود زیرو رو میکنم[sar dard]بالاخره به دردم میخوره!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.