midvife
18th January 2014, 12:35 PM
ز جوز هندی که بومی کشور اندونزی است و طعمی کمی شیرین و تند دارد در تهیه غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود. این ادویه خواص متعددی دارد که بخشی از آن در این مطلب به نقل از سایت «هلث مد» ذکر شده است. مخلوط شیر ولرم و کمی پودر جوز هندی، خواب آور است. تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. اسکراب کمی پودر آن با آب یا عسل، باعث صافی و شادابی پوست و کاهش لکه ها و آکنه می شود.
افزودن آن به غذا، ناراحتی گوارشی را از بین می برد. از مغز در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر محافظت می کند. از دردهای عضلانی و مفصلی پیشگیری می کند. خاصیت ضدباکتریایی دارد و در نتیجه به طور موثر بوی بد دهان را رفع می کند و مشکلات لثه و دندان را برطرف می کند. کلیه و کبد را پاکسازی و هر نوع سموم را از بدن دفع می کند. به نقل از خراسان نیوز
http://fa.parsiteb.com/news.php?nid=15666
افزودن آن به غذا، ناراحتی گوارشی را از بین می برد. از مغز در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر محافظت می کند. از دردهای عضلانی و مفصلی پیشگیری می کند. خاصیت ضدباکتریایی دارد و در نتیجه به طور موثر بوی بد دهان را رفع می کند و مشکلات لثه و دندان را برطرف می کند. کلیه و کبد را پاکسازی و هر نوع سموم را از بدن دفع می کند. به نقل از خراسان نیوز
http://fa.parsiteb.com/news.php?nid=15666