PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ايا با كارشناسي خودرو مي شه كار گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Reza94
16th January 2014, 09:14 PM
سلام دوستان من 25 سالمه و دارم براي كارشناسي خودرو مي خونم و دارم سعي مي كنم زبانم رو تا حد عالي برسونم و نرم افزارهاي اتوكد و كتيا و ساليد وركز رو هم تا حد عالي ياد بگيرم و معدل كارشناسي رو هم بتونم بالاي 17 برسونم در ضمن دارم علمي كاربردي مي خونم و تا كارشناسي رو بگيرم مي شم 27 ايا با اين اوضاف و مي شه اميدي به درس خوندن داشت تا كاربگيرم در شركت هاي خودرو ساز يا خير دوستان راهنمايي كنيد بدجوري افسرده شدم
[negaran]

ab.bb
16th January 2014, 09:28 PM
اوضاع کارخونه های خودرو که الان خرابه. باتوجه به نرم افزار هایی که بلدین؛ شاید جاهای دیگه بتونید کار پیدا کنید.البته شاید توی نمایندگی های تعمیر خودرو بتونید کار پیدا کنید.در کل ناراحت و افسرده نباش، مشکل بیکاری برای همه هست.

Reza94
16th January 2014, 10:35 PM
ممنون عزيز كه راهنمايي كردين[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد