PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تأثیر کلم پیچ و بروکلی در کاهش فشار خون



Mina_Mehr
15th July 2009, 12:04 AM
كلم پيچ و بروكلي براي كاهش فشار خون مفيد هستند

در يك پژوهش جديد اعلام شد مصرف كلم بروكلي و كلم پيچ مي‌تواند به كاهش فشار خون كمك كند.

محققان در بررسي‌هاي جديد خود دريافته‌اند كه اين دو نوع سبزي حاوي مقادير زيادي از نوعي ماده شيميايي موسوم به اسيد گلوتاميك هستند.

به گفته محققان، اسيد گلوتاميك يكي از شناخته شده ترين انواع اسيد آمينه است و تقريبا يك چهارم از پروتئين‌هاي گياهي و نزديك به يك پنجم از پروتئين‌هاي حيواني را تشكيل مي‌دهد. مواد غذايي تهيه شده از غلات سبوس دار مانند برنج، نان و ساير غلات وهم چنين محصولات تهيه شده از سويا، متداول‌ترين منابع غذايي حاوي اين اسيد آمينه هستند.

در اين پژوهش محققان ميزان پنج اسيد آمينه را كه ساختارهاي اصلي تشكيل پروتئين هستند، مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.

اين بررسي‌ها در رژيم‌هاي غذايي گروهي از شركت كنندگان از كشورهاي آمريكا، انگليس، چين و ژاپن صورت گرفت. شركت كنندگان 4 هزار و 680 نفر با متوسط سني 40 تا 59 سال بودند. اين مطالعه نشان داد گروهي از شركت كنندگان كه به طور متوسط بيشتر از اين تركيب پروتئيني مصرف مي‌كردند، فشار خون پايين تري نسب به سايرين داشتند.

دكتر يان براون اپيدميولوژيست كالج لندن و پژوهشگر اصلي اين پروژه خاطر نشان كرد: اسيد گلوتاميك تا حدي ارتباط بين پروتئين سبزيجات و كاهش فشار خون را توجيه مي‌كند.

گفتني است، نتايج اين پژوهش در مجله انجمن قلب آمريكا منتشر شده است.
منبع: سلامت نیوز

AvAstiN
15th July 2009, 04:54 PM
آخه اصلا خوشمزه نیست !!!
نمیتونم حتی یه ذره بخورم !!!

Mina_Mehr
15th July 2009, 09:32 PM
آخه اصلا خوشمزه نیست !!!
نمیتونم حتی یه ذره بخورم !!!


عزیزم کم کم عادت میکنی;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد