Mina_Mehr
14th July 2009, 10:51 PM
رژیم گیاهی مطلق مفید نیست
محققان استراليايي هشدار دادند: رژيم گياه خواري خطر تضعيف استخوانها را به دنبال دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين پژوهشگران در يك تحقيق جديد دريافتهاند: افرادي كه رژيم گياهخواري دارند در مقايسه با كساني كه از گوشت هم در رژيم غذايي خود استفاده ميكنند به ميزان بيشتر دچار ضعف استخواني ميشوند.
اين تحقيق با همكاري مشترك محققان استراليايي و ويتنامي صورت گرفت و طي آن ارتباطات بين استخوانها و نوع رژيم غذايي در بيش از 2700 نفر مورد مطالعه قرار گرفت.
توآن نگوين، پژوهشگر اصلي اين تحقيق در بيانيهاي اعلام كرد: تراكم استخواني در افرادي كه رژيم گياه خواري دارند در مقايسه با افرادي كه رژيم گوشتخواري دارند پنج درصد كمتر است.
دكتر نگوين تاكيد كرد: اين هشدار مخصوص كساني است كه به طور كلي مصرف هر نوع محصول و فراورده حيواني را از رژيم غذايي روزانه خود حذف كردهاند.
به اين ترتيب بين افرادي كه گوشت ميخورند با افرادي كه گياه خوار هستند اما فقط گوشت و غذاهاي دريايي را از رژيم خود حذف كردهاند و از تخم مرغ و فرآوردههاي لبني استفاده ميكنند از لحاظ تراكم و استحكام استخواني عملا تفاوتي وجود ندارد.
اين تحقيق حاصل تلاش مشترك محققان انستيتو تحقيقات پزشكي گاروان در سيدني و دانشگاه پزشكي خام نگوك تاچ در هوشهمين است.
منبع: قطره
محققان استراليايي هشدار دادند: رژيم گياه خواري خطر تضعيف استخوانها را به دنبال دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين پژوهشگران در يك تحقيق جديد دريافتهاند: افرادي كه رژيم گياهخواري دارند در مقايسه با كساني كه از گوشت هم در رژيم غذايي خود استفاده ميكنند به ميزان بيشتر دچار ضعف استخواني ميشوند.
اين تحقيق با همكاري مشترك محققان استراليايي و ويتنامي صورت گرفت و طي آن ارتباطات بين استخوانها و نوع رژيم غذايي در بيش از 2700 نفر مورد مطالعه قرار گرفت.
توآن نگوين، پژوهشگر اصلي اين تحقيق در بيانيهاي اعلام كرد: تراكم استخواني در افرادي كه رژيم گياه خواري دارند در مقايسه با افرادي كه رژيم گوشتخواري دارند پنج درصد كمتر است.
دكتر نگوين تاكيد كرد: اين هشدار مخصوص كساني است كه به طور كلي مصرف هر نوع محصول و فراورده حيواني را از رژيم غذايي روزانه خود حذف كردهاند.
به اين ترتيب بين افرادي كه گوشت ميخورند با افرادي كه گياه خوار هستند اما فقط گوشت و غذاهاي دريايي را از رژيم خود حذف كردهاند و از تخم مرغ و فرآوردههاي لبني استفاده ميكنند از لحاظ تراكم و استحكام استخواني عملا تفاوتي وجود ندارد.
اين تحقيق حاصل تلاش مشترك محققان انستيتو تحقيقات پزشكي گاروان در سيدني و دانشگاه پزشكي خام نگوك تاچ در هوشهمين است.
منبع: قطره