توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشیدن شراب حلال اعلام شد !!!!!!!
Helena.M
9th January 2014, 10:52 PM
به گزارش مشرق، ادیان نیوز و به نقل از خبرگزاری براثا نوشت: سعدالدین هلالی یکی از اساتید فقه و ادیان دانشگاه الازهر، نوشیدن و خرید و فروش شراب را حلال اعلام کرد و اذعان داشت: که منافع شراب از مضرات آن بیشتر است زیرا که من استفاده می کنم!
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/19/472393_578.jpg
وی در این ادعای مضحک که در برنامه ای زنده صورت می گرفت، گفت: امام ما ابوحنیفه به این مسأله شک داشت ولی اکنون فرزندان ابوحنیفه این شک را برطرف کردند.
در بخشی از این برنامه زنده، مجری برنامه در خصوص مشکلات احتمالی مطرح کردن رسمی و رسانه ای این موضوع پرسید: شاید این اعلان رسمی، مشکلاتی به دنبال داشته باشد، چه راه حل پیشنهاد می کنید؟ این استاد الازهر گفت: راه حل قرآن است، قرآن گفته از اهل ذکر سوال کنید، ابوحنیفه یکی از آنهاست، ما هم فرزندان ابوحنیفه هستیم و همانند پدرمان شامل این آیه خواهیم شد.
وی در پایان بعد از این ادعای وقیحانه گفت: اگر کسی بخواهد بداند سالم است شراب بنوشد، اگر شراب او را مست کند بدن او بیمار است و باید معالجه شود، ولی اگر مست نشود بدن او سالم است!
منبع : http://www.shahrekhabar.com/world/1389261960503477
ab.bb
9th January 2014, 11:07 PM
چند بار تا الان توی برنامه های پزشکی و سلامت مختلف شنیدم؛ نوشیدن یک لیوان شراب انگور قرمز در روز مفیده.البته درباره فوائد آب جو هم توی اخبار یه چیزایی گفته بود.
kamel.gholami
9th January 2014, 11:10 PM
چند بار تا الان توی برنامه های پزشکی و سلامت مختلف شنیدم؛ نوشیدن یک لیوان شراب انگور قرمز در روز مفیده.البته درباره فوائد آب جو هم توی اخبار یه چیزایی گفته بود.
مفید بودن شراب در صورتیه که بدن به اون نیاز داشته / هم شراب / هم آب جو / هم حتی تریاک و ...
اگه بدن نیاز داشت در مورد تریاک اعتیاد هم نمیاره ولی هیمیجور گالنی [nishkhand] بخوری ضرر دارد بسی ...
yas-90
9th January 2014, 11:16 PM
از پیامبر اسلام در این مورد نقل است:
شرابخوار اگر بیمار شد از او عیادت نکنید و اگر شهادت داد نپذیرید و اگر یادی از او به میان آمد، او را نستایید و اگر خواستگاری کرد به او همسر ندهید و اگر سخنی گفت تصدیقش نکنید و اگر مرد در مراسم دفنش حاضر نشوید.
بحارالانوار، ج ۸۱، ص ۲۶۷؛ کتاب زیارات خدا، ص ۸۲ - ۸۵
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» (المائده - 90)
ترجمه: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! شراب و قمار و بتها و ازلام [نوعى بختآزمايى]، پليد و از عمل شيطان است، از آنها دورى كنيد تا رستگار شويد.
«إِنَّما يُريدُ الشَّيطانُ أَن يُوقِعَ بَينَكُمُ العَداوَةَ وَ الْبَغضاءَ فِي الخَمرِ وَ الْمَيْسِرِ وَ يَصُدَّكُمْ عَن ذِكرِ اللَّهِ وَ عَنِ الصَّلاةِ فَهَل أَنتُم مُنْتَهُونَ» (المائده - 91)
ترجمه: شيطان مىخواهد به وسيلهی شراب و قمار، در ميان شما عداوت و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز بازدارد. آيا (با اين همه زيان و فساد، و با اين نهى اكيد) خوددارى خواهيد كرد؟!
«يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فيهِما إِثْمٌ كَبيرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما ...» (البقره - 219)
ترجمه: در باره شراب و قمار از تو سؤال مىكنند، بگو: «در آنها گناه و زيان بزرگى است و منافعى (از نظر مادى) براى مردم در بردارد (ولى) گناه آنها از نفعشان بيشتر است... .
اتانول الکلی است بی رنگ با بو و طعم خاص که به دلیل حالت مستی ای که ایجاد می کند، مقبول افراد قرار می گیرد.
علائم مصرف را می توان در چهار دستگاه بدن یعنی دستگاه عصبی با آرام بخشی، اختلال در تکلم، عدم کنترل بر رفتار، حالت مستی و افت هوشیاری جستجو کرد.
فردی که اتانول خورده باشد روی حرکاتش مهار نداشته و دائم صحبت کرده یا به طور ناخواسته می خندد یا گریه می کند.
حالا چرا در بعضی افراد مستی دیرتر و در بعضی زودتر اتفاق میفته؟
تاثیر الكل بر مغز است كه موجب تاثیر در هوشیاری و گیجی می شود. همچنین باعث مرگ سلولهای مغز می شود.
تاثیر دیگر آن بر رگها و فشار خون است. مصرف بیش از حد می تواند باعث مسكلات قلبی و فشار خون شود.
بدن همیشه سعی میکنه خودشو با شرایط تطبیق بده پس در اثر مصرف زیاد استانه تحریک پذیری سلول ها در برابر الکل بالا میره و سلول دربرابر الکل مقاوم تر میشه ومستی دیرتر اتفاق میفته
در دراز مدت هم باعث مشکلات کبدی مثل سیروز کبدی و سوءتغذیه و ... میشه
مهندس نوجوان
9th January 2014, 11:20 PM
به گزارش مشرق،ادیان نیوز و به نقل از خبرگزاری براثا نوشت: سعدالدین هلالی یکی از اساتید فقه و ادیان دانشگاه الازهر، نوشیدن و خرید و فروش شراب را حلال اعلام کرد و اذعان داشت: که منافع شراب از مضرات آن بیشتر است زیرا که من استفاده می کنم!
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/10/19/472393_578.jpg
وی در این ادعای مضحک که در برنامه ای زنده صورت می گرفت، گفت: امام ما ابوحنیفه به این مسأله شک داشت ولی اکنون فرزندان ابوحنیفه این شک را برطرف کردند.
در بخشی از این برنامه زنده، مجری برنامه در خصوص مشکلات احتمالی مطرح کردن رسمی و رسانه ای این موضوع پرسید: شاید این اعلان رسمی، مشکلاتی به دنبال داشته باشد، چه راه حل پیشنهاد می کنید؟ این استاد الازهر گفت: راه حل قرآن است، قرآن گفته از اهل ذکر سوال کنید، ابوحنیفه یکی از آنهاست، ما هم فرزندان ابوحنیفه هستیم و همانند پدرمان شامل این آیه خواهیم شد.
وی در پایان بعد از این ادعای وقیحانه گفت: اگر کسی بخواهد بداند سالم است شراب بنوشد، اگر شراب او را مست کند بدن او بیمار است و باید معالجه شود، ولی اگر مست نشود بدن او سالم است!
منبع : http://www.shahrekhabar.com/world/1389261960503477
یعنی با دلیلی که اورده من کاملا قانع شدم [nishkhand]
کیا به این آدم ها اعتماد دارن با این سطح سواد و اطلاعات ؟
ارگان
10th January 2014, 12:14 AM
ما یه استادی داشتیم میگفت تاریخچه حرام شدنه شرابه به این صورت بوده که
اول حلال بوده اما بخاطره گرمای بیش از حده عربستان و خاصیته خوده مشروب که باعث رقیق شدنه خون بوده افراده بسیاری دچاره بیماری شدن
و از اونجا بوده که حروم شده بخاطره سلامتیه خوده مردم
پس ینی اگر بری قطبه شمال و یکم فقط برای رقیق شدنه خون و یخ نزدنه خونت بخوری حلاله[nishkhand][sootzadan]
ab.bb
10th January 2014, 12:18 AM
ما یه استادی داشتیم میگفت تاریخچه حرام شدنه شرابه به این صورت بوده که
اول حلال بوده اما بخاطره گرمای بیش از حده عربستان و خاصیته خوده مشروب که باعث رقیق شدنه خون بوده افراده بسیاری دچاره بیماری شدن
و از اونجا بوده که حروم شده بخاطره سلامتیه خوده مردم
پس ینی اگر بری قطبه شمال و یکم فقط برای رقیق شدنه خون و یخ نزدنه خونت بخوری حلاله[nishkhand][sootzadan]
اتفاقا توی سرما نباید الکل خورد. چون خون رسانی به سطح پوست رو بیشتر میکنه؛ که این حرارت بدن رو کاهش میده.
Capitan Totti
10th January 2014, 12:20 AM
من یه بار تو مرکز پیاده شیراز شدیدا مریض شده بودم یکی از دوستان شیرازیم میگفت به جووئون خوئوم یه لیوان شرابو بوخوری میشی خوب خوب! (با لهجه اش گفتم) گفتم پیمان خالی بند ول کن!
اینم چون شنید خالی بند غیرتی شد و رفت و آورد!
نمیدونم چرا نخوردم!! شاید میخواستم رکورد نخوردنو حفظ کنم!
ولی همون پیمان هم اون مریضی( ا.خ) رو گرفته بود اما اون خوب شد فرداش من تا 7-8روز همونطوری
ارگان
10th January 2014, 12:20 AM
اتفاقا توی سرما نباید الکل خورد. چون خون رسانی به سطح پوست رو بیشتر میکنه؛ که این حرارت بدن رو کاهش میده.
دیگه ایناشو نمیدونم والا تجربه نداشتم تاحالا[khanderiz]
از قول استادمون گفتم
حالا اگه اشتباهه دیگه معذرت میخوامو گناهش پای استاد باشه[nishkhand]
Capitan Totti
10th January 2014, 12:24 AM
اتفاقا ژنرال 4ستاره سان تزو هم اینو گفته بود
خیلی از ژنرال های ارتش ناپلئون بناپارت هم به این دلیل که در روسیه ازین ماده استفاده کردند و مردند و سربازان ارتش فرانسه بی فرمانده(بی صاحب) شدند و شکست قطعی ناپلئون و بدتر برای ما ایرانیان لغو اتحاد ما با فرانسه و بازگشت به شرایط قبلی
elhamjoon
10th January 2014, 01:10 AM
منقشنگ الن قانع قانع شدم و میرم سوپری محل میخرم...کاملا با یاس 90 موافقم و میخام مدرک این اقاهه رو ببینم که چطور رو حرف خدا حرف میزنه؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.