PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر توتی همه مشکلات را حل می کند

Capitan Totti
5th January 2014, 04:28 PM
http://asroma27.com/wp-content/uploads/2014/01/Paolo-Monterobb-1308850803-360x330.jpeg

پائولو مونته‌رو، مدافع سابق یوونتوس، در مصاحبه با توتواسپرت از دیدار حساس بیانکونری با رم گفته و فرانچسکو توتی کاپیتان جالوروسی را مورد تمجید قرار داده است.مونته‌روی اروگوئه‌ای، که زیر نظر مارچلو لیپی درخشش زیادی در ترکیب بیانکونری داشت، به عنوان مدافعی خشن شناخته می شد.از انجام برخی خطاها پشیمان نیستی؟«نه، ولی اگر به عقب برگردیم آن ضربه را به توتی نمی زنم{در پیروزی ۴-۰ رم در الیمپیکو}. من همیشه خیلی مودب بودم.»
در مورد توتی حرف بزنیم: ۳۷ سال دارد ولی هنوز رم را هدایت می کند.«توتی مثل دلپیرو است، بازیکنی کلاس جهانی که همه مشکلات را حل می کند.»یکشنبه رمِ توتی به مصاف یوونتوس می رود.«فکر نمی کنم پیروزی یوونتوس باعث مشخص شدن قهرمان لیگ شود.»«ولی این فرصت مناسبی برای یوونتوس است تا ضربه بزرگی به روحیه ی رمی ها وارد کند. پیروزی از نظر روحی خیلی تاثیر دارد.»
از کار گارسیا تعجب کردید؟«راستش را بگویم او را خوب نمی شناختم، و به نظرم او در زمانی کوتاه رمِ زیبایی ساخته است.»از کدام بازیکن جالوروسی خوشتان می آید؟«واقعا از استروتمن خوشم می آید، پیانیچ هم شوت های فوق العاده ای می زند. در خط دفاعی هم بناتیا درخشیده است.»از نظر قدرت یارگیری بناتیا بهتر است یا کلینی؟«هر دو قوی هستند. کلینی خودش را ثابت کرده و بناتیا هم دارد به اوج می رسد. ولی از من نخواهید که «مونته‌رو»ی جدید را به شما معرفی کنم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد